2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908346 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kardeşim Sen Ne Saçmalıyorsun , Brezilyadan Arjantinden Aldığın Adam Hem Fiziksel Hem Mental Açıdan Zayıf Olacak , Türkiyeye Hemen Uyum Sağlaması Beklenemez , Bu Olay Başka Bir İle Gitmeye Benzemez , Onun Bilmediği Bir Dili Konuşuyoruz , Konuşabileceği Kişi Sayısı Az Heleki Oyuncu İngilizce Bilmiyorsa

Sen zamanda yolculuk yap. 90'lardan once dog. Ondan sonra gel benimle muhatap ol.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biiyorum ki. Sordum bu mu diye ama cevap yazmadi. Ama buymus gibi geliyor..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ferhat Türk

@TALAT ne övdün şu ozanı küçük takımda sivrilen ortalama üstü bi futbolcu hepi topu bu yani. Gençlerde sivrilen mustafa,eskişehir'de sivrilen tarık veya kayseri'de sivrilen mehmet topuzdan çok farkı yok. Ne güçlü bir fiziği var ne de 90 dakika saldıracak ısıracak bir tip. Ayağı düzgün ve oyunu geriden kurabilecek biri o kadar böyle bir topçu da hali hazır da bizde olduğuna göre bahsi geçen rakamlar korkunç. Hem yerli oyuncu oynatma zırvası kalktı diye seviniyoruz hem de anadolu'nun şişirdiği topçuları almaya çalışıyoruz yazık günah
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Easthanbool

Serdar işkembeden sallıyor gibi sanki.En son Chicharito bizdeydi lafta :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TALAT

@TALAT ne övdün şu ozanı küçük takımda sivrilen ortalama üstü bi futbolcu hepi topu bu yani. Gençlerde sivrilen mustafa,eskişehir'de sivrilen tarık veya kayseri'de sivrilen mehmet topuzdan çok farkı yok. Ne güçlü bir fiziği var ne de 90 dakika saldıracak ısıracak bir tip. Ayağı düzgün ve oyunu geriden kurabilecek biri o kadar böyle bir topçu da hali hazır da bizde olduğuna göre bahsi geçen rakamlar korkunç. Hem yerli oyuncu oynatma zırvası kalktı diye seviniyoruz hem de anadolu'nun şişirdiği topçuları almaya çalışıyoruz yazık günah

güçlü bir fiziği de var 90 dakika saldırıp ısıracak gücü de. ayrıca bu saydığın adamlardan hangisi milli takımın direk oyuncusuydu. yabancı sınırı kalktı diye iyi adamları da yere batırmanın alemi yok. adamın değeri bu. ister beğen ister beğenme. bir kaç kişi yeriyor diye de düşecek hali yok.

adamı geçen sene şenol hoca oynatmış bu sene de istiyor. geçen sene şenol hoca ile yaptığı istatistikler belli. hadi biz övüyoruz elimizde kriterler var. siz yererken tek kriteriniz geçmişte alınıp olmayan oyuncular
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Deniz

Ozan tufanin ederi 5m€+pektemek tir.bu sekilde alinabilirse buyuk basari olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kartalbaz01

• Ziyaretçi

La bu yunus emre size ne etti? Iki aydir forumdayim 5 kere ceza almistir cocuk. Querasma olayindan sonra kendine gelemedi. Simdi q7 bu sene 10 gol 10 asist yapiyomus hayatta susturamayiz yunus emreyi ben diyim size. Haklida olur kardesim q7 icin neleri goze almadiki!!

Çevrimdışı Doğuhan

zaten herkes aynı fikri savunursa forum mantığı çok işlemez 1-2 aydır her yazıyı okumuşumdur bu başlıktaki

@Yunus Emre Dökmeci  büyük renk katıyordu başlığa sahalara en yakın zamanda geri dönmesi gerekir

tadı kalmıyor forumun bu kadar da moderasyona şikayet etmeyin :D

Çevrimdışı Easthanbool

La bu yunus emre size ne etti? Iki aydir forumdayim 5 kere ceza almistir cocuk. Querasma olayindan sonra kendine gelemedi. Simdi q7 bu sene 10 gol 10 asist yapiyomus hayatta susturamayiz yunus emreyi ben diyim size. Haklida olur kardesim q7 icin neleri goze almadiki!!

Kimseyle kişisel bir sorunu olmamıştır sonuçta burada hepimiz aynı  bayrağın gölgesindeyiz.
Benim gördüğüm kadarıyla onun bazı tavırları yanlış.Özellikle de her konu hakkında eminmiş ve bir tek onun söylediği doğruymuş gibi yorumlar yapması :) Quaresma'nın 10 gol atması bize fayda sağlayacak sonuçta başka bir yere değil ama dozunu ayarlayamıyor bana kalırsa.

Barış Akarsu abimizin çok sevdiğim bir lafı vardı;
Bu hayatta her şeyin bir dozu var yeter ki o dozu tutturun,dikkat edin derdi rahmetli.Mekanı cennet olsun
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 02:08:59 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sedat_BJK

Saniyorum ki Q17 nin futbolculuguna ve verebilecegi katkiya kimse soz soylemedi. Sorun gonderilmesine neden olan hareketleri ve gonderilirken bize yansitilan hal ve tavirlariydi. Yoksa kim istemez verdigin istatistigin de uzerine cikmasini. Kazanan biz oluruz her turlu.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

6 milyon+ diye karsi cikiyorum. Asla o paralari edecek bir sey yapmadi. Brezilya genc millileri bir ornektir, Arjantin de olabilir, Uruguay da, yani genc potansiyelli adam ariyorsak dolu bakilacak takim var. Ha 3'er milyona Brezilya genc millilerden 2 adam almak cok daha risksizdir orasi da ayri.

Ozan Besiktas'a gelip iki macta kotu oynarsa milli takimdan aninda kesilir, Atinc mesela BJK'den gitti simdi onumuzdeki iki uc mac sonra cagrilinca daha iyi anlasilir ne dedigim. Yillardir GS'nin FB'nin copleriyle milli takim kuruluyor. Ozan'i almamiz kimseye balyoz da olmaz, kaldi ki sidik yaristirmak icin mi yapacagiz bu transferleri. FB inad etti Topuz'u aldi sonuc ortada o kazik hala cikmadi.

Kendin diyorsun daha iyilerini buluruz bu paralara diye, ben de niye bulmuyoruz diyorum. Inler gelip basarisiz olursa asil yine parasini cikarir kariyer ve sohretten dolayi. Tersine Ozan gelip de basarisiz olursa Pektemek 2 olur. Cunku kariyeri ve sohreti belli.
Ben yazdıklarından ozana komple karşısın gibi algılıyorum o yüzden sordum. Ayrıca 6 m söylenti mesela pektemek necip ve 3-4 m olsa da karşı çıkacak mısın? Daha fiyatı bilmiyoruz.Afaki. Kolombiyalı Franco al bizdeki örneği(kalitesiz oyuncu değil hatta ben severim) ama 2.5 m verdik şu an konuşulanlara göre kulüp aranıyor. Ozan kapalı kutu değil verdiği vereceği üç aşağı beş yukarı belli Şenol hocanın elinde parlama ihtimali çok çok daha yüksek gerileme ihtimalinden zarar ettirmez. Ama sakatlık vs bişey olur o ayrı da o zaman hiç oyuncu almamak lazım herkes yanlış adam olabilir.
Bulabilseydik zaten 32 yaşındaki q7 yi almazdık 17 yaşında q7 yeteneğindeki adamı bulurduk onlarca kalburüstü takım araştırıyor ayrıca bulsan bile tercih edilip edilmeyeceğin belli değil o kadar kolay değil. Bugün o yetenekli dediğin gençlerin çok büyük kısmını porto dortmund münih madrid barcelona gibi takımlar almış durumda zaten ya da hollanda takımları onlarca oyuncuları var sağa sola kiralıyorlar iyilerini kendilerine ayırıyorlar diğerlerini alırsın ancak. Beşiktaş'lıysan zaten milli takımda olman zor metin ali feyyaz semih şentürk kazım kazım kadar anca milli olmuşlardır...
Sidikse sidik yarıştıracan rekabet sahada olmuyor sadece gs ibra bombasından sonra anca ozan gibi bir oyuncuyla taraftarını sevindirebilir melo da gidecek gibi.onlar volkan ı alacak sen ozan ı 1-0 öndesin psikolojik olarak. mehmet topuz veysel sarı tarık çamdal i.köybaşı m.pektemek vs daha da sayılır bunların hiçbirine valencia 7 m bilinen atl madrid, m.city vs (söylenen takımlar) teklif vermedi ama. İnlerin düşündüğün kadar piyasası yok menajeri cevval sadece. Ha 1-2 m veya bonservissiz olsa onu da al kötü topçu değil o da hatta belki ikisi de gelecek...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler şafak malatya stoper ve kaleci transferi yapılmayacak diyor adam çok guvenilir bizim yonetimi stoper ve kaleci için ikna etmemiz lazım al 5 milyon euroluk bi kaleci al yanına sambayı sampiyon ol obur turlu su 5 milyon için yine şampiyon olamıcaz ş.l gelirinden olacaz en onemlisi bu sene sampiyon olursak gs batar adamlar yıllardır ş.l gelirleriyle ayaktalar fb cok buyuk krize girer bu kadar transferden sonra üstelik vodafone arenada şampiyonluk yaşamamız bu alıncak transferlere baglı al kovalı(kiralık) yada boykoyu (kiralık) ozanı inleri sambayı bunlar toplasan 12 milyon euroyo geçmez birlik olup yonetime bu transferleri yaptırmalıyız şampiyonluk için aramızda yonetime yakın kişiler var onlar bildirebilirse çok seviniriz

Çevrimdışı Scout

Sen zamanda yolculuk yap. 90'lardan once dog. Ondan sonra gel benimle muhatap ol.
Yorumlarina Açıkça Bakılırsa Seninle Tartışmaya Girilmez ! Anladın Sen  :busted_cop:
Pika Pika

Çevrimdışı Easthanbool

Benim bu dönem  kaleci ve stoper için pek umudum kalmadı açıkçası.İstediğimiz orta saha ya da orta sahalar alınsın kafi

Çevrimdışı TALAT

Benim bu dönem  kaleci ve stoper için pek umudum kalmadı açıkçası.İstediğimiz orta saha ya da orta sahalar alınsın kafi

eğer ozan ve inler gelirse ben gönül rahatlığıyla transferi kapatacağımıza inanıyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

hocam samba beleş verirsin yıllık 1.5 oynar boyko menejeri kiralayabiliriz dedi kovalı bilmiyorum belik kiralarlar yani cok buyuk maddi kulfet yok bu 2 transferde yeterki almak istesinler

Çevrimdışı Scout

2013 Yılında Fikret Ormanın Ntvye Verdiği Ayar  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Batuhan1903

eğer ozan ve inler gelirse ben gönül rahatlığıyla transferi kapatacağımıza inanıyorum.
yaw hocam yanlış anlama ama her şeye muhalefetsin tamamda burda şampiyonluk için bir kaleci birde stoper gerekli bende cok paraya mal olsa alınsın istemezdim ama kulube bonservis masrafı bile yok boyko kiralanır opsiyonlu samba zaten bedava bi masrafı yok bu 2si çağ atlatır takımı

Çevrimdışı TALAT

yaw hocam yanlış anlama ama her şeye muhalefetsin tamamda burda şampiyonluk için bir kaleci birde stoper gerekli bende cok paraya mal olsa alınsın istemezdim ama kulube bonservis masrafı bile yok boyko kiralanır opsiyonlu samba zaten bedava bi masrafı yok bu 2si çağ atlatır takımı

yok yaw gelse bir şey demem. benim görüşüme göre inler ve ozan bizi rahat rahat şampionluğa götürür demek istedim.

Çevrimdışı Batuhan1903

yok yaw gelse bir şey demem. benim görüşüme göre inler ve ozan bizi rahat rahat şampionluğa götürür demek istedim.
ben avrupa ligini de alabileceğimizi dusunuyorum kaleci +stoperle

Çevrimdışı TALAT

ben avrupa ligini de alabileceğimizi dusunuyorum kaleci +stoperle

eğer stoper ve kaleci alınacaksa adam gibi oyuncular alınsın isterim ama. öyle bu seneyi geçirmek için yama olacak tarzdan değil, söylediğin isimleri söylemiyorum genel anlamda söylüyorum

Çevrimdışı Batuhan1903

eğer stoper ve kaleci alınacaksa adam gibi oyuncular alınsın isterim ama. öyle bu seneyi geçirmek için yama olacak tarzdan değil, söylediğin isimleri söylemiyorum genel anlamda söylüyorum
:ok:

Çevrimiçi Necmi

eğer durum buysa benimle senin muatap olman için kaç yılında doğmuş olman gerekiyor
ben 50 yaşına geldim ve bu seneye kadar öğrendiğim bir şey varsa aklın yaşda olmadığıdır
@BesiktasTaraftari  arkadaş saygısız davrandı gereken ikazıda aldı ama senin ona saygısız olmanı gerektirmiyor bu

Çevrimiçi Necmi

Yorumlarina Açıkça Bakılırsa Seninle Tartışmaya Girilmez ! Anladın Sen  :busted_cop:
bir daha başka birine saygısız üslupla konuşursan benimle muatap olacaksın @Scout