2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914942 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Yoktu. Cunku Tore'yi kiralik oynatip gorduk nasil oynayacagini BJK'de ona gore aldik. Ozan'i bir sene kiralik sonra 7 milyon euro satin alma opsiyonu desinler hemen alalim derim, peki Bursa kabul eder mi? Etmez. Cunku adamin %95 patlayacagini en iyi kendileri biliyor Anadolu takimlari.
Suan ozan bursanin en onemli cevheri. Neden kiralık versin ki?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Bu kadar piyasası var derken ?
Bizden başka ciddi ilgilenen var mı?

biz gs valencia fener bu sene ozanla ilgilenen adamlar ve bizm verdiğimiz paraları teklif ettiler
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Bu kadar piyasası var derken ?
Bizden başka ciddi ilgilenen var mı?

Yapma gözünü seveyim Valencia bile istedi şartlarda anlaşılamadı.7M gibi bir fiyat konuşuluyordu.Zaten bize 7M'den ucuz gelirse son olaylar yüzünden olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Yoktu. Cunku Tore'yi kiralik oynatip gorduk nasil oynayacagini BJK'de ona gore aldik. Ozan'i bir sene kiralik sonra 7 milyon euro satin alma opsiyonu desinler hemen alalim derim, peki Bursa kabul eder mi? Etmez. Cunku adamin %95 patlayacagini en iyi kendileri biliyor Anadolu takimlari.
Ayrıca Töre yi oynatıp gördük de Ozan ı hiç mi bilmiyoruz yahu bu adamı zaten bu değerlere çıkaran adam bizim hocamız şuan. Şenol Hoca kendi tanıdığı bir oyuncuyu getirtiyor gidip de tanzanya dan topçuyu aldırtmıyor ki.

Çevrimdışı TALAT

Ayrıca Töre yi oynatıp gördük de Ozan ı hiç mi bilmiyoruz yahu bu adamı zaten bu değerlere çıkaran adam bizim hocamız şuan. Şenol Hoca kendi tanıdığı bir oyuncuyu getirtiyor gidip de tanzanya dan topçuyu aldırtmıyor ki.

:claps:

Çevrimdışı Batuhan1903

çok uzadı bu iş ver pektemek+6 hiç oyle sonrakı staıstan pay falan ekleme bitsin bu iş istiyorlarsa necip ismail suzen sezer istediklerinide alabilirler bitsin bu iş artık

Çevrimdışı Ersoy

Pektemek gitmez bu takımdan.Zorlasan da gitmez.Sakız gibi yapışır bize.
Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ozan alınmasın ya da 5 milyon euro + takas futbolcu Ozan için çok fazla , onun yerine yabancı oyuncu alınsın  diyenlerin unuttuğu bir nokta var . Sınırsız yabancı hakkın yok . Şampiyonluk için iddialı bir kadro yaratmak istiyorsan en az 11 tane kaliteli Türk futbolcuya sahip olmalısın . Yerli futbolcu havuzu belli . Daha uygun fiyata eşdeğer kalitede ya da daha kaliteli yerli bir oyuncu varsa alalım diyeceğim ama yok . Yönetim transfer ve takaslarla yerli kalitesini uygun seviyeye getirmeye çalışıyor. Unutulan diğer bir nokta kanatlarda istenen kalite yakalanmasına rağmen takımın omurgası halen problemli . Şampiyonluğun bu nedenle elden kaçmasının bedeli 5 milyon euro'dan fazla olacaktır. Son bir hususta Ozan'ı bu sıralar alamazsak sonrasında hiç alamayız .Büyük ihtimal rakiplerimize gider. Rakiplerimiz kadro kalitesinde daha güçlü konuma gelirler.

Bursa tarafının açıklamalarına baktığımda bence Ozan , Beşiktaş'a gelmek istiyor .Bursa yönetimi ise buna karşı soğuk. Galatasaray gibi takımları da işin içine sokup pazarlığı kızıştırmak da istiyorlar. Durum dediğim gibi ise Bursa'nın tutumu böyle olsa da oyuncunun tutumu nedeniyle Beşiktaş şu anda daha avantajlı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Pektemek gitmez bu takımdan.Zorlasan da gitmez.Sakız gibi yapışır bize.
yıllarca holosko gitsin nobre gitsin diye ugraşıp durduk şimdi yeni eglencemiz pektemek illaki olcak bi tane :s20: :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

Ozan alınmasın ya da 5 milyon euro + takas futbolcu Ozan için çok fazla , onun yerine yabancı oyuncu alınsın  diyenlerin unuttuğu bir nokta var . Sınırsız yabancı hakkın yok . Şampiyonluk için iddialı bir kadro yaratmak istiyorsan en az 11 tane kaliteli Türk futbolcuya sahip olmalısın . Yerli futbolcu havuzu belli . Daha uygun fiyata eşdeğer kalitede ya da daha kaliteli yerli bir oyuncu varsa alalım diyeceğim ama yok . Yönetim transfer ve takaslarla yerli kalitesini uygun seviyeye getirmeye çalışıyor. Unutulan diğer bir nokta kanatlarda istenen kalite yakalanmasına rağmen takımın omurgası halen problemli . Şampiyonluğun bu nedenle elden kaçmasının bedeli 5 milyon euro'dan fazla olacaktır. Son bir hususta Ozan'ı bu sıralar alamazsak sonrasında hiç alamayız .Büyük ihtimal rakiplerimize gider. Rakiplerimiz kadro kalitesinde daha güçlü konuma gelirler.

Bursa tarafının açıklamalarına baktığımda bence Ozan , Beşiktaş'a gelmek istiyor .Bursa yönetimi ise buna karşı soğuk. Galatasaray gibi takımları da işin içine sokup pazarlığı kızıştırmak da istiyorlar. Durum dediğim gibi ise Bursa'nın tutumu böyle olsa da oyuncunun tutumu nedeniyle Beşiktaş şu anda daha avantajlı.
aynen ilk 11de töre ozan/inler tolgay olursa hem yedeğede 3 yabancı çekme sansımız olur hemde ligde türk oyuncular olmalı hakemlerin dilinden anlayan

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Evet, Ozan'in Besiktas'ta nasil oynayacagini hic bilmiyorsun. Tipki Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Olcan Adin, Ismail Koybasi, Tarik Camdal, Sercan Yildirim, Tabata ve adini hatirlamadigim Anadolu'dan dunyanin parasina alinip buyuklerin elinde patlayan oyuncularin transfer olmadan once buyuk takimda nasil oynayacaklarini bilemedigin gibi.

Çevrimdışı Doğuhan

Foruma siyaset yada din sokmak istemem ancak çok kafama takılan bir konu var

Geçmişte bölükbaşıyla iş yapmış birinden recep bölükbaşının ertuğrul sağlamla aynı cemaatten olduğunu ve bununda gelmesinde önemli bir yer tuttuğu bilgisini aldım

Ayrıca hamza hocayı severim bu konuda bir bilgim yok sadece okuduğum bir haberi paylaşıyorum http://www.rotahaber.com/spor/cemaatci-oldugu-icin-kovuldugu-takima-teknik-direktor-oldu-h502259.html

Başkanın da hükümetle yakın ilişkisi olması tüm bu datalar bu transferde ne kadar etkili olur ? manyak komplo kurdum farkındayım :D ama maksat kafa yormak fikir almak

ertuğrul hocanın böyle süt dökmüş kediymiş gibi konuşması çok saçma geldi fiyat arttırıyor desek onun mu cebine giricek ne menfaati olur ki 250.000 daha kazanmaktan

Çevrimdışı keremd

arkadaşlar konu dışı olacak ama Twitter da Galatasaraylı  (Hakaret Yasak)₁

@ggokduman

spamlanıyor şu anda.. destek verin lütfen. hesabını kapatalım beşiktaşla uğraşmanın nedemek oldugunu görsün

sabah gazetesinin  g. kılı  ultravesti muhabiri

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı Batuhan1903

Foruma siyaset yada din sokmak istemem ancak çok kafama takılan bir konu var

Geçmişte bölükbaşıyla iş yapmış birinden recep bölükbaşının ertuğrul sağlamla aynı cemaatten olduğunu ve bununda gelmesinde önemli bir yer tuttuğu bilgisini aldım

Ayrıca hamza hocayı severim bu konuda bir bilgim yok sadece okuduğum bir haberi paylaşıyorum http://www.rotahaber.com/spor/cemaatci-oldugu-icin-kovuldugu-takima-teknik-direktor-oldu-h502259.html

Başkanın da hükümetle yakın ilişkisi olması tüm bu datalar bu transferde ne kadar etkili olur ? manyak komplo kurdum farkındayım :D ama maksat kafa yormak fikir almak

ertuğrul hocanın böyle süt dökmüş kediymiş gibi konuşması çok saçma geldi fiyat arttırıyor desek onun mu cebine giricek ne menfaati olur ki 250.000 daha kazanmaktan
bende pektemeğin bu tarz ilişkiler sayesınde oyle bir kontrat aldıgını dusunuyorum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bursa gibi kimsenin kapanmadigi takimda dedigin istatistiklerin ancak yarisini yapan adam Besiktas'ta mi 5 gol 12 asist yapacak. 5 gol 12 asist ne demek biliyor musun genc, 5 gol 12 asist demek Sergen, Juninho, Boban falan demek. Ozan'da bu adamlardaki yetenegin yarisi yok nereye yapiyor 5 gol 12 asist.
Olcay bildigin ronaldinho o zaman :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Dr.Zeck

bugun bizim mudurle konustum ozan'ın abisin samimi bi arkadası   - senin haberin vardır ne durumda transfer olayı dedim - oldu dedi

onun yalancısıyım valla

Çevrimdışı Neo Nesil

çok güzel sol bek olur valla

asıl mevkisi: orta saha... atibayla iyi ikili olur

Çevrimdışı Çağatay

Hamza gider f.terim i arar
Ozanla konus da aklini çel diye
Zaten kankalar sirf pislik olsun diye yapar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Neo Nesil

bugun bizim mudurle konustum ozan'ın abisin samimi bi arkadası   - senin haberin vardır ne durumda transfer olayı dedim - oldu dedi

onun yalancısıyım valla

belki de yalan söylüyordur.  :lol:

Çevrimdışı TALAT

Hamza gider f.terim i arar
Ozanla konus da aklini çel diye
Zaten kankalar sirf pislik olsun diye yapar

valla bir tarafta oynayacağı takımda şenol güneş varken fatih terimi falan dinlemez.

Çevrimdışı Batuhan1903

asıl mevkisi: orta saha... atibayla iyi ikili olur
asık mevkisi sol kanat

Çevrimdışı TALAT

Olcay bildigin ronaldinho o zaman :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps:
 :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

bende pektemeğin bu tarz ilişkiler sayesınde oyle bir kontrat aldıgını dusunuyorum

Hayir. Simdi Ozan'in menajerleri, Bursalilar nasil Valencia 7-10-12 milyon (kaynaga gore degisiyor, cunku ortada resmi bir teklif yok) haberleriyle milleti Ozan super adam gazina getirdilerse, o donem de yok Fener'e gidecek, yok GS'ye gidecek haberleriyle yonetimi gaza getirip boyle bir sozlesme yaptilar.

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/11/14/galatsaray-ve-fenerbahce-mustafa-pektemekin-pesinde

Akil ve mantik yerine baskalarinin lafiyla hareket edenler aldatilmaya mahkumdur.