2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12925809 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bes transferin beside cok sempatik. Cok cabuk isinmislar besiktasta olmaktan mutlular bence. Bu arada a spora helal olsun sonuna kadar verdiler. Fenerin kurasini yarida kestiler. Artik hep a spor izliyorum valla.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Bilic'e kaya fırlattı başkan  :D
Ben kacirdim ne dedi?

Çevrimdışı musacn1903

Gomez harbiden egosuz duruyor ilk bakışta helal olsun tam beşiktaşıma yakışan bir isim olmuş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 14:46:12 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmetx

Hepsi çok sempatik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben kacirdim ne dedi?

Aynı oyuncuları sürekli oynattı dedi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız Nevzat Demirde klima yok galiba oyuncular formalarını silkeliyordu serinlemek için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şanslı orta saha adaylarımız Ozan + Boateng diyorum ben  :evillol:

Schalke Boateng i gönderip İnler i almak istiyorsa durup düşünmek lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Tahminimce 2 defansif orta saha alınıp defans ve olursa dzsudzsak transferi devre arasında yapılacak.

Seneye sadece forvet ve kaleci bekleriz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

başakşehir çok uzun ömürlü olmazdı ,Gümüşdağ bizi orda fazla tutmazdı ne yapar ne eder ortada bırakırdı.Sonra Konyalara, Ankaralara seyahat başlardı. Takım vodafone arenaya geçene kadar tek stad da oynamalı .
Kis bastirdigi zaman geceriz basaksehire.havar guzelken aralik ayina kadar zulumpiyatta oynanir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ozana karşılık Necip'i veriyorsak İnler veya başka biri de alınacak.. Tamam orası da süper olacak.. Devre arası Tolgay Veli de gelir, savunmaya da maçların şekline göre, Franco ve Milosevicin performansına göre bir stoper devre arası alınabilir. Forvet için de gerekirse Ocak ta takviye yapılır..
Boateng sorunlu bir adam ama acaba diyorum melo etkisi yapamaz mı bizde?

Çevrimdışı Ersoy

Transferler zor oldu ama doğru oldu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BavyeraKartali

nerden izliyorsunuz yaw ???????
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Deniz

Dusunsene necip gitmis ozan ve inler gelmis..

Cildirirsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Tosiç bizim köyün harmanından çıkmış gelmiş gibi. :D

Bozkırın tezenesi  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

Tahminimce 2 defansif orta saha alınıp defans ve olursa dzsudzsak transferi devre arasında yapılacak.

Seneye sadece forvet ve kaleci bekleriz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye Motta olmayacak.Sol bek de alırız.

Çevrimdışı aa1903

boateng geçen yıl çok kötüydü. ben istemem açıkçası, türkiye'ye gelince iyice dağıtır.

Çevrimdışı Erdemx

:hosgeldin
ozanı stoper yapmasan iyi olur forum üstüne çullanır :evillol:

Hoşbuldum, kaçırdım sanırım Ozan'ın stoper konusunu konuşulduysa. Çokta sırıtmaz diye düşünmüştüm ama teşekkür ederim uyarı için daha fazla dillendirmeyeyim o halde  :)

Çevrimdışı ahmetx

schalke gerçekden İnleri istiyorsa şansımız yok bence.

Çevrimdışı Yankee

Adam her dili biliyor masallah :)
Ben de çok başarılı buluyorum valla. Tercümanda bile ölücülük yapmışız :D

Çevrimdışı ahmetx

Beyler hazırlık maçlarında Andreası beğendiniz mi? Özellikleri nasıl?

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomez çok samimiydi çok sempatikti bu çok hoşuma gitti kendine güveni tam bir şekilde durdu kameraların karşısında
Gomez mükemmel oldu.

Çevrimdışı musacn1903

Grup kuralarında kesin 2. Torbadaymışız

Çevrimdışı ahmetx

Oziyi alırsak yıllardan sonra ilk defa orta sahamız rakiplerimizden daha iyi olacak.