2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933802 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Tottenham liver yine ust sinif sayilir ki onlarda da basari yok dedigin gibi benim asil kastettigim Everton Aston Villa Stoke City  Westham bu tarz takimlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

everton daha geçen sene son 16da patladı. yoksa geçen sene istemediğimiz takımdı....

stoke zaten 3 sene valencia takımından zor zar elendiler son 32 de...

aston ve westi geç... en fazla varacakları yer grup aşamalarıdır...

Çevrimdışı Batuhan1903

Burasına katılmıyorum.

Ersan 6 değildir zaten maksimum 5.5. Djib ise 7.5 civarı alır. Gerçekten iyi stoper ligdeki en komple stoperlerden biri olur Ersan ile kıyaslanamaz bile.

Birbirinden ayırmamak gerek hepsi lazım.

Djib 3 milyon civarına bitecektir. Kaleci yüksek ihtimal kiralık gelecek opsiyonlu.
bana kalsa 2. onliberoda lazım bir forvette lazım 12 milyon euro para var kullanabiliceğimiz bu parayı illa kullanmıcaksak berisha kiralıyacagımıza kobal boyko kiralılayalım hocam emin ol bu 2 si birkaç gomlek ustun berishadan berisha tolga seviyesindedir

Çevrimdışı Kadir G.

Onura çökelim 6 milyon 36 taksitle bitiririz.

Çevrimdışı EagleForce

boyle giderse ulke puanindan cl icin  on eleme oynamak gerekecek sampiyon olsak bile. bizim sansimiz da dusunulurse kesin boyle olur.  :akuma:

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı eski inönü

kaleci almazsak bizi de boyle facialar bekliyor net

Çevrimdışı Doğuhan

eğer fenerde elenirse bize gelen para da artacak mı balsaraydaki gibi ?

Çevrimdışı talha

Evet

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Artacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

Onura çökelim 6 milyon 36 taksitle bitiririz.
hiç gerek yok, iyi bir futbolcu olabilir belki ama iyi sporcu olmadığı kesin, böyle adamlara para vermeye değmez

Çevrimdışı Neo Nesil

kemiksiz 10 milyon euro alacaz... (reklam gelirleri + marketing + tv gelirleri)

Çevrimdışı Çağrı

@kahyaoglueren haklıymışsın.

Takımın kendi topladığı puanlar + Ülke takımlarının o sene topladığı puanların / takım sayısına bölünerek bulunan ülke puanın %20'si.

Biz geçen sene 4 galibiyet 3 beraberlikten 11 puan almışız. Ülke puanı ise 6 gelmiş. 5 e bölünmüş. 1.2 de oradan gelmiş.  12.2 ile kapatmışız.

Teşekkürler bilgi için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kralkartal

Kaleci transferi olmayacak diye dusunuyorum ama Eger olucaksada onur olmasin ya verelim elimizdene kadar transfer icin ayrilabilecek bonservis parasi varsa alalim soyle 25 yasinda kalemizi en az 7-8 sene koruyabilecek birini.

Çevrimdışı Neo Nesil

başakşehir ve trabzon için game over... sıra fenerde  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

bana kalsa 2. onliberoda lazım bir forvette lazım 12 milyon euro para var kullanabiliceğimiz bu parayı illa kullanmıcaksak berisha kiralıyacagımıza kobal boyko kiralılayalım hocam emin ol bu 2 si birkaç gomlek ustun berishadan berisha tolga seviyesindedir

Dostum ben Berisha'yı 2 yıl izledim İsveç liginde.

Bırak Tolga'yı Türkiye'de Muslera'dan sonra 2 numaralı kaleci olur. Çok nadir hata yapar. Maç da kurtarır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi kahyaoglueren

@Çağrı Hesap gidemediğimiz yıllarda tam tamına sağlıyor.Uefanın sitesinde de vardı ordan okumuştum sanırım.İspanyol takımları bu konuda çok şanslılar.Herkes başarılı ülke puanı yüksek,ne kadar yüksek ülke puanı ekstradan puan demek

Çevrimdışı Neo Nesil

@Çağrı Hesap gidemediğimiz yıllarda tam tamına sağlıyor.Uefanın sitesinde de vardı ordan okumuştum sanırım.İspanyol takımları bu konuda çok şanslılar.Herkes başarılı ülke puanı yüksek,ne kadar yüksek ülke puanı ekstradan puan demek

o 2012-13 ve 2013-14 sezonunda emeği geçen herkese buradan selamlarımı yollar, annelerinin ise ellerinden öperim  :)

Çevrimdışı Gastro

direk yuklenenelim :evillol:  :ishock:

Bedava verseler, alınmaz. Ampül gibi topa çıkıyor, topa ulaşamıyor. Adam boş kaleye topu attı. Kaleci yokmuş  gibi.
Bizdekilerden ne farkı var.

Çevrimdışı Kadir G.

Fener elenmez gibi gerçi rakipleri bilmiyorum. Ama umarım elenirler.

Uefadan hatrı sayılır para elde edersek önce emekçilerimizin sonrada futbolcularımızın maaşları ödenir ordan da rahatlamış oluruz.

Bir soru sorayım çeyrek/yarı final maçlarına arena yetişecek gibi mi çünkü tam tarihleri bilmiyorum. +yetişirse uefaya stad değişikliği için başvurabiliyor muyuz.

Çevrimdışı Erhan

Onur 2.yarı sinyali verdi uzatmada hediye etti turu.

Ts taraftarı cavandayı yuhluyo onu yerine Allah akıl fikir versin.

Sahşen onuru görmek istemem takımımda tolgayı gördük bi daha o hatayı yapmayız.

Yabancı kuralı olmadığına göre yabancı kaleci tek tercih olmalı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Dostum ben Berisha'yı 2 yıl izledim İsveç liginde.

Bırak Tolga'yı Türkiye'de Muslera'dan sonra 2 numaralı kaleci olur. Çok nadir hata yapar. Maç da kurtarır.
inşallah iyi çıkar ben yinede riske girmezdim verirdim 6-7. adamlar musleraya acımadan vermişti musleranın bi tık altı kaleci bizi şampiyon yapar geçen sene 4 yiyen takımı yaptıysa bizi haylı haylı yapar

Çevrimdışı Çağrı

Bedava verseler, alınmaz. Ampül gibi topa çıkıyor, topa ulaşamıyor. Adam boş kaleye topu attı. Kaleci yokmuş  gibi.
Bizdekilerden ne farkı var.

Gömmemek lazım Onur iyi kalecidir kötü maç çıkardı.

Yoksa şuan koy göbek atarım Beşiktaş'ın kalesine. 5-6 maç kurtarır sezonda 1-2 maç da yakar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fener elenmez gibi gerçi rakipleri bilmiyorum. Ama umarım elenirler.

Uefadan hatrı sayılır para elde edersek önce emekçilerimizin sonrada futbolcularımızın maaşları ödenir ordan da rahatlamış oluruz.

Bir soru sorayım çeyrek/yarı final maçlarına arena yetişecek gibi mi çünkü tam tarihleri bilmiyorum. +yetişirse uefaya stad değişikliği için başvurabiliyor muyuz.

Maaşların tamamı ödendi en son Ba'dan gelen parayla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

2 senedir ülke puanını biz kurtarıyoruz bu senede biz kurtarıcaz gibi

O kadar paranın döndüğü Türkiye futboluna bak rezillik.

Abuk subuk takımlara eleniyor iyi dediklerimiz. Yazık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Belli bir halt olmaz bunlardan hangisi gelirse gelsin.

Bursa Başakşehir Kasımpaşa Eskişehir.

Hepsi bir köy takımını yenemeyecek kapasitede.

Lİgin hali içler acısı.

Biz de kendimizi dev sanan cüceleriz.

Öyle acınası halimiz var ki. Adamlar katarı belki daha değerli görüyordur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.