2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934522 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

yaw ne 6-7 si szczesny 5 milyon opsiyonla gitti kaldıkı bence koval boykodan 1 gomlek ustundür hem boyko 27 yasında koval 22
Dnipro dan alacaksın hocam gecen sene finale çıkan takımın kalecisi bu adam. 2-3 e bırakacaklarını sanıyorsan yanılıyorsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Neo Nesil

westham 1-1 :lol: biliç iş başında

Çevrimdışı genki1914

Genc futbolcu Okay gibi olur adam 16 yasinda Altay'da cok izledim ilk 11 di yuzyildir oynuyor gibi hala 21 yasinda :) bizde Besiktasta Muhammed'ten medet umuyorduk olacak adam kendini belli ediyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Batuhan1903

Dnipro dan alacaksın hocam gecen sene finale çıkan takımın kalecisi bu adam. 2-3 e bırakacaklarını sanıyorsan yanılıyorsun.

hocam bende diyorumki kovalı kirala sene sonu al yada bonservisiyle farketmez al koval daha iyi boyko dan bide al inler yada ozanı kapat transferi sezonuda şampiyon...

Çevrimdışı Neo Nesil

astra 2-1 westham  :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

ben cavandayı daha çok beğendim beck'ten daha iyi.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremd

biliç iyi bir antrenör değil.

oğuzhanla olcayı maymun etti. samet zamanındaki adamlar ne hale geldi.  demba ba geldiğinden beri düşüşe geçti

atiba geldiğinde neydi şimdi ney.  hiç bir futbolcuya birşey katamadığı gibi dahada eksiye götürdü takımı.

futbolcular heryönden geri gitti.  töre gibi birkaç oyuncu yaptıgı ekstra antremanlarla ayakta kaldı. takıma uzak ve bir o kadar bağnaz bir hocaydı

Bir takımın hücum gücünün sadece transferle artabileceğini düşünüyordu. hiçbir ofansif varyasyon ve rakip cezasahasında çoğalma organizasyonu bilmiyordu.

beşiktaş biliç e rağmen bu noktalara kadar geldi. göreceksiniz Güneşle beraber o beğenmediğiniz olcay oğuzhan ne hale gelecek..

quaresmayı gomezi göreceksiniz. evi köyü satın iddia basın beşiktaşın şampiyonluğuna.

kadromuz açık ara Türkiyenin en iyi kadrosu

hemde eksiklere rağmen

Çevrimdışı brkntcnr

hocam bende diyorumki kovalı kirala sene sonu al yada bonservisiyle farketmez al koval daha iyi boyko dan bide al inler yada ozanı kapat transferi sezonuda şampiyon...
Bende aynı fikirdeyim fakat Koval de farklı olmayacaktır hatta daha maliyetli olabilir. Yoksa eşitse maliyetler bende koval i isterim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

emin misin  :alala: tek maçla değerlendirme bence beck 2 tık önündedir cavandanın

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız az önce onur un yaptığı hata sonrası golü yememiş olması çok büyük şans

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erhan

Elenmez 2-2 biter penaltılarla geçer kanser eder westhamlıları   :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

emin misin  :alala: tek maçla değerlendirme bence beck 2 tık önündedir cavandanın

burda aynı şeyi bazı arkadaşlar yapıyorlar karşıdaki takım 2.250.000 milyon € luk takım.Yok Mbia şöyle yok mbia böyle iyi.

Çevrimdışı Çağrı

Ben bütün takımların gruplarda olmasını isterim.Ülke puanının %20 si kulüp puanına ekleniyor.Doğru hatırlıyorum  değil mi @Çağrı

Hayır böyle bir şey yok @kahyaoglueren her takım kazandığı puan kadar puan alıyor. Tüm puanlar toplanıyor takım sayısına bölünüp yıllık ülke puanı oluşuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Tüh ilk yarıymış  :D

75 den sonra 3 - 1 olur bence   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı genki1914

Hocam yapma Allah askina ben Beck i izlemedim ama Cavanda bos adam ayak sıfır  cok kotu ayagi ben hic begenmedim bir ara adi gecmisti iyiki almamışız

Guti14

Çevrimdışı Neo Nesil

başakşehir elendi  :bye:

Çevrimdışı Çağrı

Uefa kupası Southampton'a da giderse şaşmamak gerek bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bence en fazla bizle final yaparlar abi :)

Çevrimdışı genki1914

Ingilizlerin orta sıra  takımları  bu tarz turnuvalarda pek basarili degiller uzun senelerdir sanmıyorum

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

burda aynı şeyi bazı arkadaşlar yapıyorlar karşıdaki takım 2.250.000 milyon € luk takım.Yok Mbia şöyle yok mbia böyle iyi.
onla ne alakası var bn ikisinide izledim gördüğümü söylüyorum piyasa değeriyle alakası yok söylediğimin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sevilla varsa bırakmaz kimseye adamlar uefayı almak için kurulmuş resmen :)