2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934412 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Trabzon'da Okay,Cavanda,Mbia'yı çok beğendim.Ama Mbia bizim aradığımız oyuncu değilmiş iyi oldu gelmediği.

Çevrimdışı Ersoy

Şota o kadar kötü bir teknik adam ve taktik bilgisinden o kadar yoksun ki gittiği her takımda resmen Fm usulü oyuncuları diziyor oyuncular spontane oynuyor.

Ne plan ne program var. Stratejiyi geçtim taktik bile yok.

Trabzonun kamptan gelen kondisyonu bitsin çok fena çökerler. 10. hafta Şota bye bye der. Ersın geri dönmez muhtemelen Gs'nin başına geçer bu sene ortasında.

Trabzon da Denizli'yi ikna etmeye çalışır.

Differdange maçında oyuncular yok dediler -ki oyuncular olmasa bile o seviyede bir takımı yenmek zorundasın- Rabotnicki karşısında alınan mağlubiyetin bir açıklaması yok.
"Onur olsaydı yenerdik"
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Boşversene çağrı. Bal gibi de veliden haber beklediler diye geciktiler. Baktılar veli ameliyat olacak oyuncu bakmaya başladılar. Veliden de iyiye doğru haberler gelince böyle ağırdan almalar başladı.

Lige kaldı 1 hafta. Sanki 10 senedir birlikte oynayan takımız da, 1 oyuncu gelip sistemin çarkı olacak. ŞEnol hoca yeni bir çark oluşturuyor, buraya dişlileri baştan monte etmek lazım, lig başlayınca değil. 1 kere ya 1 kere eksiksiz girelim şu sezonlara. Allah için iyi transferler oluyor ama zaman sıkışıyor bende deliriyorum o vakit.

Armağan Veli dönse bile sadece omzunun rehabilitasyonu 6 hafta kardeşim. Bunun iyi haberi filan yok yani adam opere oldu.

Üstüne fizik kondisyon dönüşü en erken 9 hafta ne haberinden bahsediyorsun. Veli ile filan alakası yok bu durumun. 2 hafta sonra dönecek olsa anlayacağım.

Ağırdan almaya gelince zaten çoktan geç kaldılar.  Artık ağırdan alındığı filan yok pazarlık yapıyorlar alenen ortada. Kim gelirse gelsin zaten çoktan geç kalındığı için hiç olmazsa kazık yemeyelim diyorlar durum bundan ibaret.

Ozan'ı hemen almaya kalksan 10 milyon çeker Bursa. Pazarlıkla 6-7 'ye iner bir şekilde takasta. Bekleyeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız başkan Veli'nin durumuna bakacağız diyor @Çağrı.

2-3 haftaya dönebilir deniyor her ne kadar gerçek olmasa da o yüzden orta saha alınmazsa ben şaşırmam. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız başkan Veli'nin durumuna bakacağız diyor @Çağrı.

2-3 haftaya dönebilir deniyor her ne kadar gerçek olmasa da o yüzden orta saha alınmazsa ben şaşırmam. :D

Başkanın dediklerini Demba Ba'dan itibaren buraya yazarsam yol olur Bursa'ya :D

Pazarlık için yapılan açıklamalar tamamen. Elimiz mahkum olduğunu gösterip Bursa saplamasın diye :D

Edit : Meslek hayatımda omuzdan opere olup 4 haftada sahaya çıkan adam görmedim daha. Omuzun acısı hiçbir şeye benzemez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Mbia iyi duruyor o acigini kapatti trabzon sambada iyi transfer.samba-mbia-ozer-ekici-cardozo iyi iskelet ama shotayla olacak is degil bunu anlamalari lazim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

mbia iyi oyuncu trabzonun ihtiyacı bi adam ama bize olmazdı bize inler lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Futbol iyi oyuncularla oynanır, iyi oynayan oyuncularla değil.

Şunu demek istiyorum veli ve atiba.

50 maçlık sezonda 10 tane çok iyi maçları vardır.

8/10 alırlar puan olarak. Ama kalan 40 maçta 5/10

ne anladım ben bu işten. İyi oyuncularla oyna 7-7.5/10 oynasın tüm sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Orta saha transferi gecikirse Şenol hoca Sosa'yı merkeze çekip Quaresmayı forvet arkası oynatabilir. Son hazırlık maçında denemişti. Bakalım Olympiakos maçında da denerse lige oyle başlayabilir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ozan'in yerine Odil Ahmedov dusunulemez mi? Sanirim Turk devletlerinin vatandasi olan futbolcular yerli statusunde oynayabiliyor. Odil'le Arsenal de ilgileniyor, yasi 27 uluslararasi tecrubesi de var. Bonservisi 8.5 milyon diyor Transfermarkt ama 5'e alir bizim baskan. Ozan'la riske edecegimize boyle bir adam alamaz miyiz?

Çevrimdışı Deniz

Transfer cok gecikti yine.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Orta saha transferi gecikirse Şenol hoca Sosa'yı merkeze çekip Quaresmayı forvet arkası oynatabilir. Son hazırlık maçında denemişti. Bakalım Olympiakos maçında da denerse lige oyle başlayabilir.

Kuvvetle muhtemel ilk 3-4 maç böyle olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Burada bir videosu da var:

Çevrimdışı Çağrı

Mbia tabiri caizse köpek gibi koşuyor hepsi izliyor.

5-6 hafta sonra uyum sağlar takım arkadaşlarına tek saf ben miyim diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Manuel Lanzini mi Jose Sosa mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı can1903

Geçen sene bugünlerde deli gibi 10 numara bekliyorduk.. Şimdi de orta saha.. :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

Mbia için kotu demiş biri katılmıyorum. Layıkıyla oynuyor. Cavanda'yı almadığımız iyi olmuş fazla defansif üstelik ayağı da kötü

bazı sitelerde bu paranın bile onları kurtaramayacağını yazıyolardı önümüzdeki sene ffp'den men edilebilirler.

Benim endisem GS'yi iflastan kurtarmak icin yine lobi yapip yine ittirerek sampiyon yapmalari.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben bütün takımların gruplarda olmasını isterim.Ülke puanının %20 si kulüp puanına ekleniyor.Doğru hatırlıyorum  değil mi @Çağrı

Çevrimdışı genki1914

Gelsin artik Ozan Tufan ! Bir transferide hemen bitirsek sabir tasiyiz valla.Neyse yine bekleriz ama gelsin sonu güzel  bitsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Hic geregi yok, kadro su an 4-2-3-1'e cok uygun. Koy kanatlara Tore'yle Quaresma'yi, forvete Gomez arkasina da Sosa. Orta saha biraz zayif ama transfer olacak oraya. Sosa ise yeterince golcu olmayabilir, forvet arkasi icin ideal adam Sergen, Alex gibi adamlar biraz bitiricilik lazim Sosa'da o eksik gibi. Zaten 4-2-3-1 olmazsa Sosa'nin bitirici yonunun eksikliginden olmaz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu makedon takımının kalecisi bile bizimkilerden iyi sanki..  :ebebe:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mbia için kotu demiş biri katılmıyorum. Layıkıyla oynuyor. Cavanda'yı almadığımız iyi olmuş fazla defansif üstelik ayağı da kötü

ben dedim :) 2 hareket yapınca oyuncu iyi mi oluyor.İyi bir ön libero arıyorsan o beşiktaşımızda mevcut Tolgay ;)