2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936413 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'den korkmayın Bursa parayı kim verirse ona verir.

Gs bizim çıkabileceğimiz rakamlara çıkamaz. Nakit vereceği maksimum 2.5 milyon.

adamlara beleşten 25 milyon € geldi.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs gelen parayla Ozan'ı çok rahat alır.Başka bölgeye planları yoksa alırlar yani.Bursa bize satarsa taraftardan gelecek tepkiyi biliyor Gs 5 versin bir saniye beklemezler.

Çevrimdışı Çağrı

adamlara beleşten 25 milyon € geldi.

Bunları kim sıkıyor böyle havadan havadan? Fener'in girmemesi sadece 6 milyon euro getirecek Galatasaray'a ek olarak.

Diğer 20 milyon euroyu zaten alacaklardı Fener girse de. Sadece pazar payını bölüşmeden doğrudan aldılar onun da tamamı zaten 12 milyon euro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mbia iyi ama btb değil aqulainiyi alırsak şahsi fikrim daha iyi oyuncu olduğu yönünde

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunları kim sıkıyor böyle havadan havadan? Fener'in girmemesi sadece 6 milyon euro getirecek Galatasaray'a ek olarak.

Diğer 20 milyon euroyu zaten alacaklardı Fener girse de. Sadece pazar payını bölüşmeden doğrudan aldılar onun da tamamı zaten 12 milyon euro.

iyi kötü adamlara sıcak para girişi oldu bizde o yok işte onu demeye çalışıyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

Herkesin ortasahaları fit olsa en kötü ikili bizde 4 takım arasında.

Mbia - Constant

Selçuk - Melo

Souza - Topal

Atiba - Veli

Çok çok kötü durumda ortasahamız. Normalde tek adam yetmez ama Ozan Atiba ile eşitler en azından.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bazı sitelerde bu paranın bile onları kurtaramayacağını yazıyolardı önümüzdeki sene ffp'den men edilebilirler.

Çevrimdışı Çağrı

iyi kötü adamlara sıcak para girişi oldu bizde o yok işte onu demeye çalışıyorum :)

Oldu da bu parayı da hemen almıyorlar ki :) Bu sadece bütçe denkliği için önemli.

Bu paranın 11 milyon eurosunu alacak direk kalanın yarısı ay ay ve yarısı sene sonu ödeniyor. O yüzden öyle rahatladılar sanmayın.

Bu paranın geleceğini hesap etmelerine rağmen bütçelerinde söz verdiklerinin 20 milyon euro fazlası açık var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozan gelsin Ozan. Gelirse Töre ile beraber Türk futbolunun geleceği en parlak 2 futbolcusuna aynı anda sahip oluruz. İşler yolunda giderse 2-3 sene sonra bu ikiliyi 25-30 milyon euroya satabiliriz.

Bence orta saha transferinde netleşmesi beklenen bir şey var o da Veli'nin sakatlığı.Her ağızdan bir ses çıkıyor yönetim de bu yüzden 1-2 hafta bekliyor olabilir.Veli erken gelirse oyuncu almazlar muhtemelen

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mbia - Constant

Selçuk - Melo

Souza - Topal

Atiba - Veli

Çok çok kötü durumda ortasahamız. Normalde tek adam yetmez ama Ozan Atiba ile eşitler en azından.
melo gidici o gitmezse açık ara en iyi ikili gs'de en zayıf kaldığımız yer burası aqulaini ve ozan alınır umarım o zaman en büyük aday oluruz

Çevrimdışı brkntcnr

bence boykoya yuksek para isterler o yuzden o iş olmaz kovalı kiralayabiliriz soyle güzel bir opsiyonla seneyede alırız. kameni bencede bu 2sinden iyi değil fakat adı geçen berisha dan falan çok daha iyi bir kaleci
Taksit taksit 6-7 milyon versinler. Gs muslera yı 200 bine almadı ya. Atana bide tutana iyi paradan kaçmıycan

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Mbia - Constant

Selçuk - Melo

Souza - Topal

Atiba - Veli

Şenol hocanın Atiba-Veli ikilini oynatacağını sanmıyorum ben. Hiç transfer yapmasak bile Veli sağlam olunca da Oğuzhanı oynatır ortada. Tabi her türlü bu 4 takım arasında orta sahası en zayıf olan takım biziz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bence orta saha transferinde netleşmesi beklenen bir şey var o da Veli'nin sakatlığı.Her ağızdan bir ses çıkıyor yönetim de bu yüzden 1-2 hafta bekliyor olabilir.Veli erken gelirse oyuncu almazlar muhtemelen

Evet Aynen. Veli varken geçen sene harikalar yaratıp şampiyon olduk ve uefada finalde sevilla ile oynadık.

İşte bu kafa, bu amatör kafa bitirecek beşiktaşı. Veli-atiba çok matahlarmış gibi, veli ne zaman dönecek diye el açıp dua ediyorlar.

Çevrimdışı Ersoy

Ozan'ı hemen kapalım.Adam akıllı kaleci lazım olduğu için de Boyko'ya 5M olur.Yoksa kalecisiz kalırız.Berisha'da iyi olur ama Boyko > Berisha.
Bundan sonra her sene!

Mbia - Constant

Selçuk - Melo

Souza - Topal

Atiba - Veli

Kalecileri de yaz abi istersen.Hatta Bursayı Başakşehir'i falan da katalım oralar daha fena.

Çevrimdışı Hasan Akten

İşte biz o gün tükeneriz :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Evet Aynen. Veli varken geçen sene harikalar yaratıp şampiyon olduk ve uefada finalde sevilla ile oynadık.

İşte bu kafa, bu amatör kafa bitirecek beşiktaşı. Veli-atiba çok matahlarmış gibi, veli ne zaman dönecek diye el açıp dua ediyorlar.

Yahu böyle bir şey yok yapmayın bu haksızlık olur.

Arıyor ve teklif yapıyor adamlar işte isimler de doğru. Zaten Veli yerine değil Tolgay yerine adam bakılıyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan - Boyko öncelikli olarak alınmalı. Ardından bütçe vs sorun olmazsa Djilobodji ve bi forvet alınmalı. Ama öncelik şu ikisinde. Geçen sene maçları tek tek analiz etsek kaleciler ligde rahat 10 puandan etmiştir bizi bu sene. Avrupada brugge.maçı ortada. Acil ozan ve boyko gelmeli.

Çevrimdışı Batuhan1903

Taksit taksit 6-7 milyon versinler. Gs muslera yı 200 bine almadı ya. Atana bide tutana iyi paradan kaçmıycan

yaw ne 6-7 si szczesny 5 milyon opsiyonla gitti kaldıkı bence koval boykodan 1 gomlek ustundür hem boyko 27 yasında koval 22

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim anlamadığım Veli erken döndü diyelim ama kaç aydır oynayamıyor antreman yapamıyor. Nasıl gelir gelmez form tutup oynayabilecek? Form tutmaaı zaten kafadan en az 1 ay Kesinlikle tufan kopması gökün inlemesi  lazım. Daha Tolgay ın şanssız sakatlığını saymadım ayrıca...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Tolgay 21 gün önce sakatlanmış.Neredeyse bir ay.1 haftanı scoutinge harcasan geriye kalır 14 gün.Mutlaka bir adam alınır bu kadar zor mu bu işler ben mi hayal kuruyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu böyle bir şey yok yapmayın bu haksızlık olur.

Arıyor ve teklif yapıyor adamlar işte isimler de doğru. Zaten Veli yerine değil Tolgay yerine adam bakılıyor.

Boşversene çağrı. Bal gibi de veliden haber beklediler diye geciktiler. Baktılar veli ameliyat olacak oyuncu bakmaya başladılar. Veliden de iyiye doğru haberler gelince böyle ağırdan almalar başladı.

Lige kaldı 1 hafta. Sanki 10 senedir birlikte oynayan takımız da, 1 oyuncu gelip sistemin çarkı olacak. ŞEnol hoca yeni bir çark oluşturuyor, buraya dişlileri baştan monte etmek lazım, lig başlayınca değil. 1 kere ya 1 kere eksiksiz girelim şu sezonlara. Allah için iyi transferler oluyor ama zaman sıkışıyor bende deliriyorum o vakit.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Okay yokuşlunun kumaşı iyi

Çevrimdışı Çağrı

Şota o kadar kötü bir teknik adam ve taktik bilgisinden o kadar yoksun ki gittiği her takımda resmen Fm usulü oyuncuları diziyor oyuncular spontane oynuyor.

Ne plan ne program var. Stratejiyi geçtim taktik bile yok.

Trabzonun kamptan gelen kondisyonu bitsin çok fena çökerler. 10. hafta Şota bye bye der. Ersın geri dönmez muhtemelen Gs'nin başına geçer bu sene ortasında.

Trabzon da Denizli'yi ikna etmeye çalışır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli