2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12937471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Trabzonsporun yeni transferi  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Samba'nın fiziği yanıltmasın Pedro, Milosevic, Ersan'dan daha hızlı bir oyuncu.

Yerden havadan geçit vermez; topla çıkışları iyidir.

Kariyerinde 40 civarı da golü olması lazım.

Sürekli söylediğim temel stoper becerileri yüksek, bu lig içinde ideal bir oyuncudur.

Forumda Samba ismi 300 kez yazılmıştır; TS aldı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sürekli söylediğim temel stoper becerileri yüksek, bu lig içinde ideal bir oyuncudur.

yazdık valla. üzüldüm açıkcası. Rhodolfo samba müthiş olurdu ama papy de fena olmaz. Hatta iyi çok iyi olur

Çevrimdışı Erhan

Doğru samba ismi baya geçti buralarda ama çok kilo almış gibi geldi bana QPR videolarını izleyince

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yazdık valla. üzüldüm açıkcası. Rhodolfo samba müthiş olurdu ama papy de fena olmaz. Hatta iyi çok iyi olur
kaleci adayın kim, ozanı aldık diye tahmin ediyorum

kaleci adayın kim, ozanı aldık diye tahmin ediyorum

Kaleciden hiç anlamam. Takip etmiyorum kalecileri falan. Ama muslera gibi, net bir isim olmadıkça alınmamasından yanayım. Lazio yedek kalecisi berisha deniyor ama muslera lazio as kalecisiydi. Bana senelerce forma giymiş adamlar gerekiyor. Tolga yedekti, cenk nereden geldi malum, günay da hakeza öyle. Bayrak kaleci istiyorum özetle.

Çevrimdışı Ersoy

Adı geçen kalecilerin hepsi bizim kalecilerin en az 5 tık üstü.Benim istek sıram:

1-Boyko
2-Berisha
3-Kameni(Dün forumda gördüm adı geçiyordu)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Jukebox

Adı geçen kalecilerin hepsi bizim kalecilerin en az 5 tık üstü.Benim istek sıram:

1-Boyko
2-Berisha
3-Kameni(Dün forumda gördüm adı geçiyordu)
Boyko,boyko,boyko.
o 5 tık üstün durumu sambade ile çalışarak 7 tık'a gelicek bir adam.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/ChnLzoglu bu adam baya güvenilir kaleci olarak kameni ve koval gundemdeymiş bence adı geçenlerden en iyi 2 si bu kameni super kaleci kovalı fmden tanıyorum fm de mükemmel bence koval alınmalı hem 22 yasında sambade ve senol hoca kovalı muslera yaparlar

Çevrimdışı Deniz

42 maca cikmis boyko yu 1-2 milyona bize vereceklerini hic sanmiyorum.birakirlarsa minimum 5 milyona birakirlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Gs-Ozan haberleri artmaya başladı.. Yarın ankara da bir görüşme olacakmış iki kulup arasında. Midem bulandı artık.

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci olayından pek anlamam ama şöyle ufak bi araştırma yaptım. Muslera lazio dan 6,75 m a gelmiş 2011 de. Geldiğinde 24 yaşındaymış. Yıllardır 30+ kaleci alıp duruyoruz. Bence bu yüzden Kameni Ochoa değilde Boyko yu almalıyız. Şu adama da bonservisten kaçılmamalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

çok ilginç
sanırım atalay da söylemişti bu ismi
marco sportiello
geçen sene bu zamanlar adamın piyasa değeri 400K iken
şimdi 6M ye yükselmiş
devre arasında da 2.5M imiş
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/ChnLzoglu bu adam baya güvenilir kaleci olarak kameni ve koval gundemdeymiş bence adı geçenlerden en iyi 2 si bu kameni super kaleci kovalı fmden tanıyorum fm de mükemmel bence koval alınmalı hem 22 yasında sambade ve senol hoca kovalı muslera yaparlar
Kameni 31 oldu. Devamlı 30+ kaleci alıp duruyoruz ama muslera buraya 24 ünde geldi. Bence boyko veya koval on numara olur.

Çevrimdışı Savaş

Dün yazmıştım gs Ozan'a salça olacaktır diye çünkü fb elenince para geçti ellerine. Eğer alacaksak çabuk olmamız lazım yoksa Bursa fiyatı gs'yi kullanarak daha da arttıracaktır.

Şayet böyle bi durum olursa anında vazgeçilmeli. Yeter bu anadolu takımlarının açlığından çektiğimiz.

Kaleci (Olursa) - Djifdasgasf - Cambiasso veya Aquilani.. Ben bunlara tamamım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs-Ozan haberleri artmaya başladı.. Yarın ankara da bir görüşme olacakmış iki kulup arasında. Midem bulandı artık.
ozanı aldık bence şenol güneş varken ozan bizi tercih eder gs bizim verdiğimiz parayı vermesi mümkün değil

Çevrimdışı Anıl

Biz Ozan'ı mali açıdan alamazsak, GS hiç alamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün yazmıştım gs Ozan'a salça olacaktır diye çünkü fb elenince para geçti ellerine. Eğer alacaksak çabuk olmamız lazım yoksa Bursa fiyatı gs'yi kullanarak daha da arttıracaktır.

Şayet böyle bi durum olursa anında vazgeçilmeli. Yeter bu anadolu takımlarının açlığından çektiğimiz.

Kaleci (Olursa) - Djifdasgasf - Cambiasso veya Aquilani.. Ben bunlara tamamım.
o dediklerinde çok ii olur ama ozanı aldık tahminim bu yönde

Çevrimdışı Savaş

o dediklerinde çok ii olur ama ozanı aldık tahminim bu yönde

Banada aldık gibi geliyo yoksa Gökhan'a bu kadar kolay izin vermezdik.

Yarın gs görüşmesi olacak diyorlar. Muhtemelen bursa son bi koz oynayacak. İstediğini alamazsa gs'den bize gelecektir Ozan.

Pazartesiye kadar açıklanır bence.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kameni 31 oldu. Devamlı 30+ kaleci alıp duruyoruz ama muslera buraya 24 ünde geldi. Bence boyko veya koval on numara olur.

bence boykoya yuksek para isterler o yuzden o iş olmaz kovalı kiralayabiliriz soyle güzel bir opsiyonla seneyede alırız. kameni bencede bu 2sinden iyi değil fakat adı geçen berisha dan falan çok daha iyi bir kaleci

Çevrimdışı Çağrı

Gs'den korkmayın Bursa parayı kim verirse ona verir.

Gs bizim çıkabileceğimiz rakamlara çıkamaz. Nakit vereceği maksimum 2.5 milyon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fazla mesajım yok diye üşenmedim saydım bununla beraber 7 kez sırf ben yazmışım  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

ts'nin maçını izliyorumda bu mbia'yı iyi ki biz almamışız :D Necip bile bu adamdan daha iyidir :D

Çevrimdışı Çağrı

ts'nin maçını izliyorumda bu mbia'yı iyi ki biz almamışız :D Necip bile bu adamdan daha iyidir :D

Acele etme yorum yaparken elimizdeki tüm ön liberolardan iyi o adam :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli