2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945933 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Kameni yıllardır La Liga'da, belli bir standardı var. Kötü hamle olmaz.

Berisha'yı izlemedim, Lazio'dan alacaksak Marchetti'yi alsaydık.

Çevrimdışı Hunter1987

aslında şl ön elemeleri bayağı zor... 2009 dan beri ligde 2. olan takım şl ön elemelerinde dayak yiyor...

geçen sezon bizde arsenal,zenit,porto, leverkusen ve atletic bilbao vardı... bilbao hariç; 4 ü de bizi elerdi... çünkü sistem takımları kolay kolay elenmezler...

fbnin cl rakiplerine bakıyorum bu sezon. brugge bile bunları dümdüz ederdi ki, şu an panayı dümdüz edip play off a geldiler...

monaco , ajax bunların fişini çekerdi ilk maçlarda... bir tek cskayı belki elerlerdi...

türk takımlarına şl ön elemeleri YARAMIYOR...
O halde yapman gereken tek bir şey var, oda öncelikle avrupada 3-4 yıl en az 15 puan toplamak ki uefa sıralamasında yukselesin ve 1. Torbada olasin

Demirören sağolsun iki yıl gidemedik avrupaya bunun ceremesini önümüzdeki yıllarda çekebiliriz. İnşallah bu açığı önümüzdeki iki yılda başarılarla kapatırız. Yoksa her elemede arsenal leverkusen manchester united gibi takımlarla eslesmemiz kaçınılmaz

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada Lucescu'yu görüyorsunuz. Kadro filan farketmiyor.

Bunca sene denedik gelmedi diye sövmeye gerek yok. Ne zaman gelse, kime gelse o takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Çok net bu. Ezdi geçti tamamen taktikle.

demirören kovmasaydı luceyi, altın çağ yaşardık...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Muslera gibi damga vuracak kaleci almayacaksak, kaleci almaya da karşıyım. Kaleci almak için alınmaz. Zaten var elimizde 3 tane yarım kaleci.

Çevrimdışı Çağrı

Kameni de olur Berisha da olur eğer ilgilendikleri bunlarda ikisi de doğru tercih.

Berisha eldekilerden 3 Kameni 2 sınıf önde.

Kameni reflekslerle öne çıkar ama çıkışlarda çok hata yapar.

Berisha ise benim gözümde nerdeyse eksiksiz bir kalecidir. Çok underrated kalmış bir kaleci.

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 00:43:40 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Karcemarckas ı alalım :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

demirören kovmasaydı luceyi, altın çağ yaşardık...
Kovmamış olsaydı Bjk tarihinin en başarılı başkanı olabilirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Kovmamış olsaydı Bjk tarihinin en başarılı başkanı olabilirdi.
Adamın öyle bir niyeti yoktu ki adam bizi bitirmek için geldi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Berisha çok iyi kalecidir yalnız.

Bu kaleci değil mi başka mı var. Buysa seçilmiş şeyleri koyarlar sonuçta videoda bile bir sürü boşa çıktı ve tutacağı topları çeliyor sektiriyor hemde tehlikeli bölgeye. Cenkten bir tık iyi gibi sadece...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Adamın öyle bir niyeti yoktu ki adam bizi bitirmek için geldi

Orası ayrı tabi :)

Çevrimdışı atalay

Berisha'yı milli takımda daha fazla izledim.

Beğendiğim bir kaleci.

Fakat aynı parayı Predrag Rajkovic için veririm.

+ 1-2 milyon fazla verip; Marco Sportiello, Danijel Subasic gibi kaleciler alınabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Bu kaleci değil mi başka mı var. Buysa seçilmiş şeyleri koyarlar sonuçta videoda bile bir sürü boşa çıktı ve tutacağı topları çeliyor sektiriyor hemde tehlikeli bölgeye. Cenkten bir tık iyi gibi sadece...

Kaleci bu da fazla görüntü yok. İsveç liginde çok izledim Kalmar'da gerçekten çok beğendiğim kalecilerden biri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Cidden eldekilerden daha iyi sağlam hepimizin içine sinecek bi kaleci gelmeyecekse hiç gelmesin.

Ozan konusunda bende bittiğine inanıyorum yada son aşamadayız. Yoksa Gökhan'ı bu kadar kolay bırakmazdık. Hele ki Başkan bu kadar istiyorken.

Çevrimdışı Çağrı

Berisha düzenli oynasın bir ligde 2 sezon Asmir Begovic seviyesine ulaşır çok rahat.

Ben Premier lig bekliyordum Lazio'ya gitti. Biz almazsak da Premier ligde izleriz 2 sene içinde baya da oynar orada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Berisha'yı milli takımda daha fazla izledim.

Beğendiğim bir kaleci.

Fakat aynı parayı Predrag Rajkovic için veririm.

+ 1-2 milyon fazla verip; Marco Sportiello, Danijel Subasic gibi kaleciler alınabilir.
Kaleci düşünülmesi, doğru isimlerin anılması bile birşeydir şimdilik :D

Hele ki aylardır kaleci diye yalvarırken :evillol:

Çevrimdışı Neo Nesil

iyide gecen sene bizde bu turu oynadik feyenordu doven biz olduk dayak yemedik yani arsenal macida tamamen sansizlik bizden dayak yiye yiye elediler bizi son yillarda avrupada en basari takim yanlisim yoksa besiktas bu fb 4s anadolu takimlari ulke puanini yerlere seriyor hep

kardeş iyi güzel söylüyorsun da, iyi oynayan değil galip gelen gidiyor clye. hatice-netice hesabı... arsenali 60-70 dk ezmişsin ne fayda.. yalnız o maçta kaleye bulan şutun da yoktu.. e sonuçta  elendin ve gidemedin...

feyenoord zaten oyuncularını satmıştı.o nedenle kan kaybettiler.  yoksa pelleli, martins indili, janmaatlı, de vrijli, classie, immersli kadroyla oynasak brugge maçı gibi olurdu...

bir tek şu kısmına katılıyorum... 1 sezonda bjk avrupada gs-fb falandan üstün... yalnız bu ve gelecek yıl 15.000-16.000 civarı yapmamız lazım ki. gelecek sene şl de 2. torba, uefada ise 1. torbaya kadar yükselelim... ülke puanımızı arttırıp isviçre ve belçikayı muhakkak geçmeliyiz...
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 00:53:44 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı f_madida

Cidden eldekilerden daha iyi sağlam hepimizin içine sinecek bi kaleci gelmeyecekse hiç gelmesin.

Ozan konusunda bende bittiğine inanıyorum yada son aşamadayız. Yoksa Gökhan'ı bu kadar kolay bırakmazdık. Hele ki Başkan bu kadar istiyorken.

Ayni fikirdeyim, fark yaratacak bir kaleci gelecekse gelsin, bir Muslera gibi veya Cordoba gibi bir kaleciye eyvallah ama sirf kaleci gelsin diye transfer hem gereksiz hem maliyetli olur. Videolari da cok baglayici bulmuyorum bu konuda, Tolga'nin da muthis kurtarislari var mesela, Athletic Bilbao macinin videosunu goren biri dunyanin en mukemmel kalecisi sanar ama su anki durumu biraz farkli.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kaleci bu da fazla görüntü yok. İsveç liginde çok izledim Kalmar'da gerçekten çok beğendiğim kalecilerden biri.

Takip ettiysen özellikle bir şey diyemem doğrudur ben adı geçince baktım sadece bu videoya bakarak pek beğenmedim açıkçası bakalım hayırlısı.

Devre arası macar, sene sonu handanovic + zapata 0 bonservis (töre yi satmamak için) yapsalar bu sene stat da yok sırf aquliani veya takasla ozan a razıyım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Volkan Şen'i Gs alıyormuş :D

Çevrimdışı f_madida

Douglas _ Rhodolfo tandemi, son sozum budur hakim bey.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Panenka penaltısını kurtarmasını sevdim Berisha'nın. Zeki kaleci candır. Cenk'te mental özellikler bir tık daha üstte olsa bırakın kaleci aramayı onu nasıl elde tutacağımızı düşünürdük.

Çevrimdışı Savaş

Bu arada Fener'in elenmesiyle Gs'nin kasaya ciddi miktarda para girecek. Melo'yu da gönderdi bunlar muhtemelen Ozan'a salça olacaklar.

En kötü fiyat arttırırlar. Alınacaksa bi an evvel alınması lazım bu adamın. Eğer alınmazsa Cambiasso gelsin. 1+1'lik bi sözleşme gayet yerinde olur.

En kötü Tolgay gelene kadar götürür, tecrübe kazandırır takıma.

Çevrimdışı Çağrı

kardeş iyi güzel söylüyorsun da, iyi oynayan değil galip gelen gidiyor clye. hatice-netice hesabı... arsenali 60-70 dk ezmişsin ne fayda.. yalnız o maçta kaleye bulan şutun da yoktu.. e sonuçta  elendin ve gidemedin...

feyenoord zaten oyuncularını satmıştı.o nedenle kan kaybettiler.  yoksa pelleli, martins indili, janmaatlı, de vrijli, classie, immersli kadroyla oynasak brugge maçı gibi olurdu...

bir tek şu kısmına katılıyorum... 1 sezonda bjk avrupada gs-fb falandan üstün... yalnız bu ve gelecek yıl 15.000-16.000 civarı yapmamız lazım ki. gelecek sene şl de 2. torba, uefada ise 1. torbaya kadar yükselelim... ülke puanımızı arttırıp isviçre ve belçikayı muhakkak geçmeliyiz...

Bu tarz yorumlarda bulunmayın. Bunlar hem tahmin, hem de takımın başarısını küçülten yorumlar.

Nasıl facia olurdu neye dayanarak? Biz çıktık çatır çatır yendik Feyenoord'u 2 maçta da. Bu gerçekçilik değil değerini düşürmek zaferin.

Sen bunu böyle yorumlarsan adamlar yerin dibine sokar Liverpool'u elediğinde bile paf takımını elediler diye geçirirler tarihe.

Kendi takımınıza yapmayın bunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Volkan Şen'i Gs alıyormuş :D

yeni çöpleri hayırlı olsun. 3-4 maç kötü oynadığında bir gün maç esnasında volkanı hüngür hüngür ağlatırlar gs taraftarları...  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Douglas _ Rhodolfo tandemi, son sozum budur hakim bey.

Bu Douglas'ı bir ben beğenmiyorum sanırım. Djilobodji çok daha önünde bu adamın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli