2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947032 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Hala Ozan Ozan diyenler Bursa'da golleri siralayan Fernandao'nun FB'deki halini gormediniz mi? Bunlar kucuk takim oyunculari, Besiktas'a yaramazlar. O miktarlari Ozan'a verene kadar gider duzgun bir yabanci orta saha aliriz daha faydali olur. Gomez'i aldik, Gomez ayarinda adamlar almaliyiz, Ozan degil. Gokhan olsa cok iyi olurdu ama olmuyorsa Nuri Sahin neden dusunulmez, yasi genc, Dortmund'da forma bulamiyor su an ustelik Almanya alt yapili. Ozan'dan cok masraf olmayacagi da belli.

Yazılanları usul usul takip ederken Nuri Şahin ismini görünce dayanamdım. Nuri Şahin kim allah aşkına? Youtube' ta Podolski'nin önünde kaydığı videoları izleyip gaza geliyorsunuz eminim, ama gelmeyin. Real Madrid'te oynamış topçu diyeceksiniz ama demeyin. Hamit ve Nuri'nin Real Madrid transferi tamamiyle menajer başarısıdır. Hamit galatasaraya gelirken patates çıkacağından çok emindim, aynı şekilde Nuriyi de ilerleyen senelrde galatasarayın alacağından çok eminim. Umarım alırlar, o kadar boktan topçudur. Koaşamayan, temposuz genç futbolcu çöptür. Üstelik en çok kuoşulması gereken mevkide. Rica ediyorum rakiplerin maçlarınıda izleyin, yabancı ligleride izleyin futbol ufkunuz genişlesin.

Çevrimdışı Çağrı

Muhammed Demirci, Belçika 1. Lig ekiplerinden Mouscron ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı.

Bu takımı Galatasaray satın alacak yakın zamanda. Öyle bir bağlantı ile gitmiş olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Djilobodji takımdan ayrılmak istediğini Haziran'da kulübüne iletmiş.

Kaçırmamak lazım. Celta Vigo haberleri artmaya başladı.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Lucescu'yu görüyorsunuz. Kadro filan farketmiyor.

Bunca sene denedik gelmedi diye sövmeye gerek yok. Ne zaman gelse, kime gelse o takım şampiyonluğun en büyük adayıdır.

Çok net bu. Ezdi geçti tamamen taktikle.
Lucescu gelseydi şampiyonluk kesin gibiydi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Bu takımı Galatasaray satın alacak yakın zamanda. Öyle bir bağlantı ile gitmiş olabilir.
Chelsea girdi araya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Hala Ozan Ozan diyenler Bursa'da golleri siralayan Fernandao'nun FB'deki halini gormediniz mi? Bunlar kucuk takim oyunculari, Besiktas'a yaramazlar. O miktarlari Ozan'a verene kadar gider duzgun bir yabanci orta saha aliriz daha faydali olur. Gomez'i aldik, Gomez ayarinda adamlar almaliyiz, Ozan degil. Gokhan olsa cok iyi olurdu ama olmuyorsa Nuri Sahin neden dusunulmez, yasi genc, Dortmund'da forma bulamiyor su an ustelik Almanya alt yapili. Ozan'dan cok masraf olmayacagi da belli.

Çok yanlış karşılaştırmalar oluyor yalnız böyle.

Bu mantıkla alt grup takımlardan oyuncu alamazsın için bu iş böyle değerlendirilmez. Oyuncunun yeteneklerine ve sana lazım olan şeylere bakarsın.

Set pas oynuyorsan evet Ozan sende oynayamaz. Ama hızlı oynayacaksan Ozan sende Bursa'dan da fazla iş yapar. Biz hızlı oynayacağız. Tempo yapacağız ilk 60 dakikada öldüreceğiz rakipleri genelde.

60'tan sonra Ozan çıkıp Veli girecek çoğu maçta iyileştikten sonra. Fernandao'dan olmaz diye zaten dedik çünkü özellikleri uymuyordu. Tek açından bakmamak gerek böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ölücülük yaptık İnler'i almadık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Ya basın ve televizyon inanılmaz :D

Bizi yerden yere vururlardı diyorlar ki Fener bir sonraki sene için yapılandı  :kop: :kop:

İğreniyorum artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

İki Portekizli fazla gelir, 30 yaşında adam kariyerinin pik noktası da çok aman aman değildi. Amorim bana da hiç mantıklı gelmiyor. Aquilani için girişimde bulunduk mu gerçekten acaba?

Çevrimdışı Çağrı

Djilobodji takımdan ayrılmak istediğini Haziran'da kulübüne iletmiş.

Kaçırmamak lazım. Celta Vigo haberleri artmaya başladı.

Celta sanırım yeni yapılanmaya gitti. Futbolunu kim yönetiyorsa çok doğru tercihler yapılıyor 2002'ye dönebilirler bu mentalite devam ederse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

gökhan da getti  :bawling:

ozan'ın da sözleşmesini uzattılar

tek çare aquilani
bence ozan işi bitti ve inler konusunda geri çekildik
oda başka takıma imzaladı.

Çevrimdışı Ersoy

Ölücülük yaptık İnler'i almadık.
Mobilim duyumculara bakmaya üşeniyorum.Ne oldu Ozan işi mi yattı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Luce Türk takımları ile 5 kez oynamış 5'inde de gol yememiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

aslında şl ön elemeleri bayağı zor... 2009 dan beri ligde 2. olan takım şl ön elemelerinde dayak yiyor...

geçen sezon bizde arsenal,zenit,porto, leverkusen ve atletic bilbao vardı... bilbao hariç; 4 ü de bizi elerdi... çünkü sistem takımları kolay kolay elenmezler...

fbnin cl rakiplerine bakıyorum bu sezon. brugge bile bunları dümdüz ederdi ki, şu an panayı dümdüz edip play off a geldiler...

monaco , ajax bunların fişini çekerdi ilk maçlarda... bir tek cskayı belki elerlerdi...

türk takımlarına şl ön elemeleri YARAMIYOR...
iyide gecen sene bizde bu turu oynadik feyenordu doven biz olduk dayak yemedik yani arsenal macida tamamen sansizlik bizden dayak yiye yiye elediler bizi son yillarda avrupada en basari takim yanlisim yoksa besiktas bu fb 4s anadolu takimlari ulke puanini yerlere seriyor hep

Çevrimdışı atalay

Celta sanırım yeni yapılanmaya gitti. Futbolunu kim yönetiyorsa çok doğru tercihler yapılıyor 2002'ye dönebilirler bu mentalite devam ederse.

Aynen. Yeni yapılanmaya gittiler; bütçede var.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı TALAT

Mobilim duyumculara bakmaya üşeniyorum.Ne oldu Ozan işi mi yattı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok inler işi yattı. şalke ile imzalamış.
necmi abi de ozan bitti kupa maçından sonra imzalayacak diye bir laf attı ortaya. bakalım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı anilsevim

Çok dedim ama yine diyeceğim
Cambiasso arkadaşlar, alalım bu adamı 4 lü defansın önüne. 1,5 imza 2 milyon yıllık ver al.
Adam geçen sene premier ligi salladı bu yasında. Bizim ligin tozunu attırır.
Tolgay dönene kadar 1 yıl kafi.
Sınıf atlatır. Diye diye bu işi oldurmayı düşünüyorum :)
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bahsi geçen kalecilerinin ikisini de şahsen istemiyorum.

Çevrimdışı TALAT

Luce Türk takımları ile 5 kez oynamış 5'inde de gol yememiş.

türkiyedeyken de yemiyordu :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimi alalım?

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kim gelirse gelsin ilk 2 hafta kaçtı.Bakalım Atiba-Necip mi Atiba-Oğuzhan mı çıkacağız.Olympiakos maçı Mersin maçı ile aynı kadro olur büyük ihtimal.
Ozan da gelmezse orta saha transferi'nin eylüle kadar yolu var.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

n'doye'de gitti :)

Süleyman Hurma: "N'Doye ve Samba ile anlaştık. En geç hafta sonu Trabzon'da olacaklar"

Rhodolfo alınana kadar bir sürü oyuncu ismi geçti hep Samba yı istemiştim ben bize değil ts ye nasip olmuş. Adamlar bir de bizim burayı takip ediyorlar galiba n doye mbia samba falan inşallah macarı biz alırız onu da almasınlar da...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Berisha çok iyi kalecidir yalnız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli