2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948456 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko- Ozan - Djilobodji - Ndoye. Şu dörtlü çok şey kazandırır. Fakat bence öncelik ilk 2 sinde olmalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı okansosa

İnler - Schalke kesin mi ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

İnler gitmiş üzüldüm..

İnler yoksa ozan kesinlikle alınmalı.Lawal bu takımın ilacı olabilecek düzeyde bir oyuncu değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kjaer açık alanda yalan olur derken iki çalım yedi kırmızıyı gördü. Çok kırılgan noktaları var.

Maç bitti Dentinho'yu gördüm Lucescu'nun yanında bi kötü oldum. Hala Shaktar'da kulübede oturuyor. Son yıllardaki en kötü yabancı oyuncumuz olabilir tek olumlu hareketi olmamıştı. Anlamsızca Sinan Kurumuş geldi bir de aklıma. Sol bektede Emre Özkan. Aybaba'nın hakkını mı yedik ne zamanında.

Ali Ece dün transfer günlüğünde İnler ve Ozan dışında iki de yabancı alternatifin bulunduğunu onların da iyi oyuncular olduklarını söyledi. Kim acaba onlar?
Birinin Amorim olduğunu düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Kjaer açık alanda yalan olur derken iki çalım yedi kırmızıyı gördü. Çok kırılgan noktaları var.

Maç bitti Dentinho'yu gördüm Lucescu'nun yanında bi kötü oldum. Hala Shaktar'da kulübede oturuyor. Son yıllardaki en kötü yabancı oyuncumuz olabilir tek olumlu hareketi olmamıştı. Anlamsızca Sinan Kurumuş geldi bir de aklıma. Sol bektede Emre Özkan. Aybaba'nın hakkını mı yedik ne zamanında.

Ali Ece dün transfer günlüğünde İnler ve Ozan dışında iki de yabancı alternatifin bulunduğunu onların da iyi oyuncular olduklarını söyledi. Kim acaba onlar?

http://www.transfermarkt.com.tr/federico-mancuello/profil/spieler/96313

biri bu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Boyka nasıl kaleci @atalay ben Sevilla maçını izlemiştim. Ama nedense hiç hatılamıyorum.

Çevrimdışı Efe

Beyler biraz tepkilere sahip çıkın.

Fener şampiyon.

N'doye'a mı kaldık.

İnler gitti Lawal kaldı.

Hiçbiri olmuyor biraz sakin. Geç transfer yapıldı ve yapılıyor tek handikap bu onun dışında en iyi transferi yine biz yaptık an itibariyle.
sende az eleştirmedin gomez gelince duruldun çağrı sende bi ara gaza geldin gözümden kaçmadı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

sende az eleştirmedin gomez gelince duruldun çağrı sende bi ara gaza geldin gözümden kaçmadı :evillol:

Ben hala eleştiriyorum Efe eleştirmek ile bu iş bitti şampiyon Fener aynı şey değil  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

görünen ilk orta saha sonrada bi kaleci alınacak kaleci işi lig başladığında çözülebilir ama bi kaç gün içinde bir orta saha gelecek bnece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ntvspor ağlamaya başladı  :evillol:

https://twitter.com/ntvspor/status/629018197149265920

Fred: EVET BENDE DOPING VAR! AMA YEDIGIM SADECE CICI DOPING BAR!  :lol:

Çevrimdışı can1903

Boyko- Ozan - Djilobodji - Ndoye. Şu dörtlü çok şey kazandırır. Fakat bence öncelik ilk 2 sinde olmalı.

Ndoye gitti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

10 güne lig başlayacak kimler alınacaksa alınsın.

Lige başlarız kaleciler iyiyse almayız mantığı olmaz inşallah.Kalecinin yeterli olup olmayacağı 2 maçta belli olmaz.

Kaldı ki giden puanların telafisi de olmaz.

Kaleci ve ön libero şart.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Mancunello konusunda da şüphelerim var.

Tüm sezon istatistiğinin yüzde 90'ını son sene yapmış bir oyuncu. Ondan önce hiç hareket yok.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Boyka nasıl kaleci @atalay ben Sevilla maçını izlemiştim. Ama nedense hiç hatılamıyorum.
Ben net olarak napoli maçını hatırlıyorum bide AL deki bazı maçlarda izledim bence bize uygun bi adam. Napoli maçınde takımını ipten aldı. Ayrıca karakter olarakta Lider ruhlu hırçın bi adam. Tabi daha iyi bilen varsa lütfen benim de yanlışlarım varsa söylesin.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnler gitmiş üzüldüm..

İnler yoksa ozan kesinlikle alınmalı.Lawal bu takımın ilacı olabilecek düzeyde bir oyuncu değil.
lawal hiç sanmıyorum aqulani ya da ozan tufan alınır necmi abinin dediğine göre ozanı kupa finalinden sonra açıklayacaklarmış

Çevrimdışı Savaş

Bence Ozan alındı. Yoksa Şalke haberleri çıktığının ertesi günü Gökhan'ın transfer olması hiç normal değil.

Bu kadar kolay bırakmayız yoksa biz Gökhan'ı aylardır adı geçiyor ki bu adamın bizi istediğini de biliyoruz.

Mutemelen transferi yaptık Gökhan'a haber uçurduk böyle böyle diye adam da imzaladı Şalke'yle.

Alın size mis gibi senaryo. Sonucu'da Ozan yakın meşaleleri yakın :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ndoye gitti.
Ndoye olmazsa başkası olur. Yani önemli olan o mevkilere bu isimlere yakın kalitede adamların alınması.

Çevrimdışı Deniz

lawal hiç sanmıyorum aqulani ya da ozan tufan alınır necmi abinin dediğine göre ozanı kupa finalinden sonra açıklayacaklarmış
inşallah..çok gecikti transfer..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

:kop: :kop: :kop:

https://twitter.com/BizimSadece/status/629027373086846976

Tamam bu resmi kullansin Fanatikle Fotomac, manset onerim de "Donetsk'in Kurdu, Fener'e Acimadan Vurdu!".

Çevrimdışı Efe

Ben hala eleştiriyorum Efe eleştirmek ile bu iş bitti şampiyon Fener aynı şey değil  :D
eleştirme artık şuan en oturaklı kadro bizde en iyi kadro diye bişey yok artık shaktar ortada işte takım olacak kadro zaten bir takımdık iyi takviyelerle şampiyonluk hiç olmadığı kadar yakın artık yönetime bu sezon tek kelime söylemem ellerinden geleni yaptılar orta sahada alacaklar 6 transfer zaten iskeleti olan bir takıma bence fazla ama mecbur kaldılar bundan sonra söz şenol hoca futbolcularda her maçı çok iyi oynamalılar bu güç fazlasıyla var Beşiktaş tarihinin en heyecan verici takımlarından biri oluşturuldu tek eksik stad ona geçene kadar şampiyonluk yarışını geçen seneki gibi sürdürmeliyiz sonrasını vodafone arenada halledeceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

Ndoye olmazsa başkası olur. Yani önemli olan o mevkilere bu isimlere yakın kalitede adamların alınması.

man utd çikoyu bırakıyormuş. kiralık alalım. seneye onu da alırık :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Biz dün bu takımın 4 pozisyonda eksiği var derken eleştirildik.

Orta saha dışında kaleci ve stoperde gündemde.

Demek ki Şenol Hoca da bizim gördüğümüzü görmüş.

Tabi ben yine de kaleci beklemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

man utd çikoyu bırakıyormuş. kiralık alalım. seneye onu da alırık :D
Keşke :) 4-1-3-2 ye bile razıyım.