2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948912 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Birde fb yi destekleyin de tam olsun ulan , germeyin insanı , Adamlar bruge maçından sonra tef çaldılar arkamizdan.

Çevrimdışı Batuhan1903

Gidiyor ama eleme var yine öyle biliyorum ama emin değilim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen eleme oynayacaklar avrupa ligi için

Çevrimdışı Jukebox

Fenerbahçe kazanmalı çünkü;
1-Galatasaray'ın gelirleri bölünsün.
2-Ülke puanı artsın.
3-Avrupa Ligi için biz daha fazla gelir elde edelim.
4-ŞL feneri yorar Lig için bize avantaj.

Çevrimdışı talha

Birde fb yi destekleyin de tam olsun ulan , germeyin insanı , Adamlar bruge maçından sonra tef çaldılar arkamizdan.
Ya anlamıyorsunuz heralde kimse sevdiği için istemiyor küçük hesaplar için istiyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bir şey sorcam dün topal haberleri çıktı ya adam 29 yaşında hani bir kural var diyorlardı 29 yasından sonraki oyuncular aldıkları maaş kadar kulube bonservis getirirse transfer olabilir diye acaba bu dogru mu http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-melo-korkusu--galatasaray-2079939-skorerhaber/

Çevrimdışı cursedofdragon

bendedim naniyi çok büyüttüler diye :D Bide nani ile quaresmayı karşılaştırmaya kalktılar  :evillol: Quaresmanın olduğu yerde nani ancak ambulans sesi olur na ni na ni :D

Çevrimdışı Kemal

Ya anlamıyorsunuz heralde kimse sevdiği için istemiyor küçük hesaplar için istiyor

Ya boşverin Ağalar küçük hesabı büyük hesabı , yerlestirsinler 4 tane , azizin uefaya şikayet edecem diye aglamasini izleyelim zevkle

Çevrimdışı Jukebox

bendedim naniyi çok büyüttüler diye :D Bide nani ile quaresmayı karşılaştırmaya kalktılar  :evillol: Quaresmanın olduğu yerde nani ancak ambulans sesi olur na ni na ni :D
Valla izlediğim ilk 45 dakika ile sahada yoktu orta sahanın gerisine yürümedi bile nani.
Yerden de kalkamıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Nani'den hiçbir şey olmaz dediğimde üstüme çökenler bu 2 oldu  :evillol:

5-6 maç sonra tek tek geliyor menşınlar hepinize  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Fenerbahçe Shaktara elenince UEFA ya katılamıyor bildiğim kadarıyla. çünkü 2. ön elemeden UEFA ya geçiş yok

Trabzonspor un işi zor

Başakşehir de elendi sayılır.

Bu durumda tüm yayın hakları beşiktaşa kalıyor. quaresmanın ilk dönemindede öyle olmuştu , UEFA kupasını alan takımdan daha fazla para kazanmıştık ve o zamanlar uefa kupası maç başıları artmamıştı.

kaba bir hesapla çeyrek final oynadıgımızı dusunecek olursak seyirci hasılatlarıyla beraber 20 milyon dolarlık bir gelirimiz olacak..

10-12 milyon UEFA dan , 6-8 arasıda maç hasılatlarından gelecektir.

Bence transfer için trabzon ve başakşehirin elenmesini bekliyor yöneticilerimiz

3. ön eleme bu, fener elenirse uel play-offtan katılıyor...

Çevrimdışı kyiv

Bal diye kastettiğim kura şansı ve şampiyonlar ligi ön eleme oynayanlara çok zor takımların çıkması. Geçen sene bize Arsenal bu sene Fenerbahçeye Shaktar... Galatasaray hiçbirşey yapmadan bütün parayı alıyor. Zaten maç yapmaya başladıklarında gruplarda görüyoruz 4 er 4 er yiyorlar. Bize 4. torbadan Almanya şampiyonu Wolfsburg çıkarken Galatasaraya 2. torbadan Braga çıkıyor bize 5. torbadan Tottenham çıkarken adamlara 4. torbadan Kopenhag çıkıyor.

Şu stad bir bitse tozunu atacağız sarışın kızların ama şansızlıklar çatısıydı, yüksekliğiydi yakamızı bırakmıyor. Ama ne olursa olsun çok değil 2,3 sene içinde kalitemiz çok daha arttığında sıcak para girişi olduğunda göreceğiz el mi yaman bey mi yaman...

Çevrimiçi Necmi

eskiden uefaya katılamıyordu ama şimdi nasıl. geçenlerde ben de sormuştum bazı arkadaşlar uefa için play-off oynuyormuş dediler
geçen sene biz feyenortu eledik ilk eleme turunda ondan sonra uefada yoluna devam etmedimi
adamlar elemeleri geçip gruplara bile kaldılar

Çevrimdışı Ersoy

Fener turu geçemezse gs 0 çekse bile 27M alacakmış.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Biz geçtiğimiz sene uefa puan ve siralamamizi çok yükseltti ilk 50 ye girmek üzereyiz. Ah tolga ah hep bruge maçı geliyor aklıma , final oynardik biz.

Çevrimdışı acan07

uefa elemesinde  fenere kalburüstü takım filan çıkarsa bence ordanda elenir . sonra sezon başlamadan krizler krizler  . beter olun :D

Çevrimdışı Neo Nesil

1.2 şl elemelerinden elenene uel yok...

3.4 şl elemelerinde elenene uel var...

3. şl elemede elenirseniz uel playoff oynarsınız

şl playoff elemelerinde( 4. şl eleme) elenirseniz uel gruplara kalırsınız...

Çevrimiçi Necmi

uefa elemesinde  fenere kalburüstü takım filan çıkarsa bence ordanda elenir . sonra sezon başlamadan krizler krizler  . beter olun :D

tabiki elemeye birinci torbadan giremeyecek
karşısına sağlam takım çıkma ihtimali yüksek

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gün özeti geçebilecek kimse var mı?

Çevrimdışı Neo Nesil

hocam uefa puanı nedeniyle seribaşılar uel elemede...

yani bir şekil gruplara kalırlar... ama paok gibi kalbürüstü takım çıkıp feneri evire çevire döverse 10 milyon avrocuk bizim... :ishock:

Çevrimdışı Tolga

UEFA Play Off'una kalırsa Fb seri başı olacak diye biliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

hadi inş. uefanın da tv yayın geliri bize kalsın :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

geçen sene biz feyenortu eledik ilk eleme turunda ondan sonra uefada yoluna devam etmedimi
adamlar elemeleri geçip gruplara bile kaldılar

abi benim eskiden dediğim teeee nevio scala zamanı. o zaman biz iki ön eleme geçip kalmıştık gruplara :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Agzin bal yesin...:)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Gün özeti geçebilecek kimse var mı?

Kaleci transferi yapılacak büyük ihtimal.Şenol Güneş istiyor.Onun dışında bir gelişme yoktu.
Bundan sonra her sene!