2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Topaldan geri pasa nasıl geldik? Bir kabus tekrar uyandı. O geri pas şu an çektiğimiz sıkıntıların yarısının sebebi.

Çevrimdışı Çağrı

yok yaw yanlış hatırlamıyorsam 6 puan fark vardı gs ile aramızda. 3e inecekti. şampiyonluk yine çok zordu. ama biz 12 maç kazanıp gelmiştik derbiye

Uefa maçları ve Türkiye kupası maçları vardı diye hatırlıyorum ben de nitekim zaten puan da kaybetmişlerdi son haftalarda.

Her türlü dramdır ya.

Fevzi şunu ve devamını yapmasa Türk futbol tarihinin en büyük kalecilerinden biri olacaktı belki hala kalemizdeydi inanılmaz yetenekli bir kaleciydi.

17 yaşında kalemize geçmişti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Uefa maçları ve Türkiye kupası maçları vardı diye hatırlıyorum ben de nitekim zaten puan da kaybetmişlerdi son haftalarda.

Her türlü dramdır ya.

Fevzi şunu ve devamını yapmasa Türk futbol tarihinin en büyük kalecilerinden biri olacaktı belki hala kalemizdeydi inanılmaz yetenekli bir kaleciydi.

17 yaşında kalemize geçmişti.

yine bir gs maçında geçmişti kaleye ilk defa galiba. zorunluluktan ama muhteşem oynamıştı. o hatadan sonra bir sonraki sene de 2 defa topu elinden kaçırdı bir daha da iflah olmadı. bir fevzi bir de oktaya üzülüyorum. o da karısı yüzünden avrupa da yıldız olabilecekken şimdi saçma sapan bir yorumcu oldu
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

yine bir gs maçında geçmişti kaleye ilk defa galiba. zorunluluktan ama muhteşem oynamıştı. o hatadan sonra bir sonraki sene de 2 defa topu elinden kaçırdı bir daha da iflah olmadı. bir fevzi bir de oktaya üzülüyorum. o da karısı yüzünden avrupa da yıldız olabilecekken şimdi saçma sapan bir yorumcu oldu

Aynen ben de ikisine çok üzülürüm. 3. olarak da İbrahim Akın'dır içimdeki yara.

Ama nasıl bir yerli bankası ve altyapı istikrarıysa

MAF > Şifo > Sergen > Oktay > Nihat

İnanılmaz yani. 2000'lerin başında kaybettik bu istikrarı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fatih doğan çok gerilmiş.Kulübün yaptığı sert yalanlama çok sinirini bozmuş.

Cephe alabilir.Bundan sonra a spor ve sabahta olumsuz haberlerin çıkması muhtemel..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Bu geri pas olmasa var ya. Biz şampiyon olacaktık büyük ihtimal. Galatasaray o 4 yıllık seriyi yapamayacaktı.

Özetle bir geri pas bir takımı 20 yıl geriye attı. Bu travmayı atlatamadık biz 2003'e kadar.

Edit : Sesinden anlayacağınız üzere Güntekin o zamanlar gerçekten Beşiktaşlıydı.

Kebapçıda tavuk şiş yerken izlemiştim bu maçı o pas gol olunca boğazıma takılmıştı o parça :D

O gun bu gündür tavuk şiş yerken aklıma gelir bu maç. Çocukluğuma indim yemin ederim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Fatih doğan çok gerilmiş.Kulübün yaptığı sert yalanlama çok sinirini bozmuş.

Cephe alabilir.Bundan sonra a spor ve sabahta olumsuz haberlerin çıkması muhtemel..

fatih doğanın da bir söylediği tutmadı arkadaş ama :D hiç bozulmasın o yüzden.
bir de uefaya sormak gibi saçma bir haber olamaz. uefa danışman değil ki? olsa olsa denetimi yapan yeminli mali müşavirlik firmasına sorulur ama onlar da hesapları incelemeden bir şey diyemezler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen ben de ikisine çok üzülürüm. 3. olarak da İbrahim Akın'dır içimdeki yara.

Ama nasıl bir yerli bankası ve altyapı istikrarıysa

MAF > Şifo > Sergen > Oktay > Nihat

İnanılmaz yani. 2000'lerin başında kaybettik bu istikrarı.
nihat acayip adamdı kovacevicle acayipti bi milli maçta kalecinin parmaklarını kırdı yanılmıyorsam

Çevrimdışı Çağrı

Kebapçıda tavuk şiş yerken izlemiştim bu maçı o pas gol olunca boğazıma takılmıştı o parça :D

O gun bu gündür tavuk şiş yerken aklıma gelir bu maç. Çocukluğuma indim yemin ederim :D

:kop: :kop:

Ben de bilardo salonunda izliyordum. Golü yedik kola vardı elimde kaydı düştü elimden 1-2 dk kaldım öyle.

Sonra ortalık karıştı bilardo masasının altına saklanmıştım Galatasaraylıları tartaklıyorlarken  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bize lazım onlar.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/628694679328915456

Bu ikiliyi alırsa ligde kalmayı garantiler sakatlık yaşamazsa sağlam çarpışır ortasahada bu adamlarla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de bilardo salonunda izliyordum. Golü yedik kola vardı elimde kaydı düştü elimden 1-2 dk kaldım öyle.

Sonra ortalık karıştı bilardo masasının altına saklanmıştım Galatasaraylıları tartaklıyorlarken  :evillol:
o maçı radyodan dinlerdik pederle peder sinirinden sandalyeye tekme atmıştı bi baktım ayağı kanlar içinde :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sky sport - Paul Merse : Gomezin Besiktas tercihi Normal.
2015 de Ingiltere de Chelseadan sonra en cok konusulan takima gitti :)
Ingilizlerde Bayagi iz birakmisiz :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

o maçı radyodan dinlerdik pederle peder sinirinden sandalyeye tekme atmıştı bi baktım ayağı kanlar içinde :D

cine 5'ti sanırım. o zamanlar radyoyu açar cine5 te şifreli tv de maç takip ediyorduk. bir neslin gözleri böyle bozuldu :D

Çevrimdışı Deniz

fatih doğanın da bir söylediği tutmadı arkadaş ama :D hiç bozulmasın o yüzden.
bir de uefaya sormak gibi saçma bir haber olamaz. uefa danışman değil ki? olsa olsa denetimi yapan yeminli mali müşavirlik firmasına sorulur ama onlar da hesapları incelemeden bir şey diyemezler
Uefa dan izin alinacak haberi gerçekten cok sacmaydi.ama oyuncularla ilgili yalan kavga haberlerine bile bu kadar sert tepki verilmeyip buna verilince sasirdim acikcasi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Konu dışına devam edeyim :D

Bu maçtan 1 veya 2 sene evvel Beşiktaş'ın elemelerine yazdırdı babam beni. Fulyadaydı. 3 tur maç yaptırıyorlardı. Her maç sonu isim okunarak seçme yapılıyordu. Son maç son isim yerime okunan isim Serdar Özkan oldu :D

Bir sonraki sene bizim alt kat komşumuz benden görüp katıldı seçmelere. Babası yazdırdı. Seçildi ve oynadı o kişi de Batuhan Karadeniz'di :)

Hey gidilerin hey!

Çevrimdışı TALAT

Bu maçtan 1 veya 2 sene evvel Beşiktaş'ın elemelerine yazdırdı babam beni. Fulyadaydı. 3 tur maç yaptırıyorlardı. Her maç sonu isim okunarak seçme yapılıyordu. Son maç son isim yerime okunan isim Serdar Özkan oldu :D

Bir sonraki sene bizim alt kat komşumuz benden görüp katıldı seçmelere. Babası yazdırdı. Seçildi ve oynadı o kişi de Batuhan Karadeniz'di :)

Hey gidilerin hey!

muhammed demirci de kuzenin çıkarsa 3 lüyü tamamlamış oluyorsun :D

Çevrimdışı Çağrı

Hey gidilerin hey!

Geçmiş olsun :D Ben 16 yaşında direkten döndüm seninki daha acıymış  :evillol:

Benim komşum Batuhan olsa 2-3 kişi toplaşıp devamlı dövdürürdüm herhalde  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Serhat Ulueren'in bu halini görmeyen varsa izlesin  :kop: :kop:

Bir de Galatasaray her zamanki gibi her şeyin adiliğini ilk yapan kulüp burada da olduğu gibi.

Edit : Gerçekten güzel ülkeymişiz. Resmen geriye gitmiş her şey.

Yirmi senelik video aciyorsun yine Besiktas hakeme karsi oynuyor. Bir tarafindan penalti uydurmus gene. Ilk golden once de yine penalti bekliyor GS'liler. Bir takimin karaktersizligi hic mi degismez?

Çevrimdışı Savaş

Abisi sağlam tribüncüydü Çarşı'nın gediklilerinden. Mahalle maçlarında beni de oynatın diye gelirdi Batuhan almazdık maçlara :D çok küçüktü. Nerden nereye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Batuhan demişken eskişehirde okudum ben mekanda haşat ettiler arkadaşının kafada şişe kırdılar ona tekme tokat girdiler gözümün önünde yüzü gözü şişmişti :kop:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Renton

Ketende dun mehmet topal kesin sakattir yazmisti hayirdir insallah

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2015/08/05/q7-cetesi-gecelerde

Quaresmaa Quaresmaa??

Bu haberler normal. Üstlerine gidecekler fazlaca Nani'nin ne yaptığı yazılmaz tabi.

Lakin Motta tehlikeli. Quaresma Motta iyi arkadaş olmuşlar eğer sınırı aşarsa ikisi de kadro dışı kalır.

Gomez disiplinlidir sıkıntı çıkmaz onda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2015/08/05/q7-cetesi-gecelerde

Quaresmaa Quaresmaa??

adamlar tatilde, kamptan yeni dönülmüş bu kadardan bir şey olmaz. yeter ki abartmasınlar