2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958319 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bugün bunu Fatih Doğan da söyledi.

UEFA ile yapılacak görüşmede sıkıntı yaşanmazsa G.İnler alınacak dedi.
Böyle birşey olmaz sanmam çizilen çizgi bellidir. Koskoca kulübün ekonomist yok mu uefa ya gidiyoruz çok absürt bunlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Almanya kampının bitimiyle birlikte, Bursaspor tarihi açısından son derece büyük önem taşıyan Süper Kupa finali hazırlıklarına başladığımız bugün, futbolcumuz Volkan Şen, Almanya kampı öncesinde ve sırasında defalarca tekrarladığı gibi yine 'bu takımda olmak istemiyorum' şeklinde görüş bildirmiş ve kendisi tarafından haklı/haksız bir gerekçe ortaya konmadan oynamak istemediğine dair ısrarını sürdürmüştür.

Yeni sezon hazırlıklarına başladığımız ilk günden itibaren önce Başkanımız Recep Bölükbaşı ve ardından Futbol Şube Sorumlumuz Necmettin Kocaman ile defalarca biraraya gelen ve sözleşme şartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere her konudaki samimi yaklaşımlarımıza rağmen, kamp sırasında da sürekli bu konuyu gündeme getiren futbolcumuz Volkan Şen, bugün menajeriyle birlikte katıldığı görüşme esnasında 'kendini bu takıma ait hissetmediğini' bir kez daha tekrarlamıştır.

Kendisiyle son olarak Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam da bir görüşme yapmıştır.

Hocamız, kararını yeniden gözden geçirmesi hususunda yaptığı telkinlere rağmen tavrını değiştirmeyen ve 'oynamak istemediğini' ısrarla beyan eden Volkan Şen'in, bu duygu ve düşünceyle antrenmana çıkmasının uygun olmayacağını yönetime rapor etmiştir.

Yönetim Kurulumuz da söz konusu rapor doğrultusunda Volkan Şen'in süresiz olarak kadro dışı kalmasına karar vermiştir.

Süper kupa finali ve yaklaşan lig öncesinde, takım kaptanlığı sorumluluğunu üstlenmiş bir oyuncumuzun sebep olduğu bu gelişmenin, Bursaspor'un büyüklüğüne ve sahadaki onurlu mücademize gölge düşürmeyeceğini biliyor, teknik kadromuzla birlikte futbolcularımızın formaya ve armaya layık olacaklarına yürekten inanıyoruz.

Bursaspor Kulübü
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pedro'yu izleyip ısrarla beğenip aldıran kişi kimse klüple ilişkisinin kesilmesi lazım.Önder Özen 1 ay önce gelse aldırmazdı bence.Gerçekten çok eksiği var.Ersandan çok satılması gereken o.Ersan'ın Çin'de hep piyasası var ama Pedro bu sene yedek kalırsa tamamen elimizde kalır.

Çevrimdışı Kutay

mustafa eğer giderse bursaya oğulcanı alalım kayseri erciyesten onu yerine hem ozan tufan hem oğulcan iki potansiyelli adam kadromuzda olmuş olur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

uefaya soralım ne demek ya. uefa senin işinlemi ilgilenecek allah aşkına.Muhasebeni de ver tutsunlar bari.
Büyük ihtimal yalandır bu haber hesap kitap bellidir

Çevrimdışı TALAT

volkan şen'in kadro dışı kalmasından sonra bursanın kerim ısrarı daha da artacaktır tahminim. satın alma opsiyonlu kiralama işlerini görecektir. ama opsiyonu fazla koymak lazım

Çevrimdışı talha

mustafa eğer giderse bursaya oğulcanı alalım kayseri erciyesten onu yerine hem ozan tufan hem oğulcan iki potansiyelli adam kadromuzda olmuş olur.
Oly ye gitti

Çevrimdışı Çağrı

Volkan + Ozan = Pektemek + Kerim Kiralık + Necip + 5 milyon gibi bir şey olursa şaşırmayın.

Volkan'ı istemeyen biri olarak söylüyorum bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

Oly ye gitti

:s20: elden kaçmış oğulcanda çok kötü oldu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Zaten bana da çok saçma geldi.

Ayrıca bütçenin % 60'ını kullanabildiğimiz söyleniyor hala.

Ben anlaşmada böyle birşey hatırlamıyorum ama ısrarla böyle olduğu söleniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Bu arada eğer cidden görüşme olacaksa bu gökhan için değildir yeni bir gelir kaynağı oluşturduk bu sınırı bir daha düzenleyelim şeklinde olur

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

volkan şen'in kadro dışı kalmasından sonra bursanın kerim ısrarı daha da artacaktır tahminim. satın alma opsiyonlu kiralama işlerini görecektir. ama opsiyonu fazla koymak lazım

Cuencayı aldılar. Forvete Niasse düşünüyorlar. O yüzden pektemek operasyonu bir an önce yapılmalı.

Çevrimdışı TALAT

Volkan + Ozan = Pektemek + Kerim Kiralık + Necip + 5 milyon gibi bir şey olursa şaşırmayın.

olsun alalım satarık :D

Çevrimdışı Çağrı

Neyse ki Bilal Kısa ve Jem Karacan'dan sonra kimi alsak iyi gözükecek bu ismi geçenlerden fazla fazla acıyorum Galatasaray taraftarına  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ts deyken ağlayan adama bursa sahip çıktı, volkan bursaya sırtını çevirdi. Aymazlıktır bu ya. Ayıptır.

Çevrimdışı talha

Şenol hoca varken gelsin Volkan ama ne yapacaz bilmiyorum adamı sağda Quaresma solda Gökhan bu arada hiçte sevmem gram futbol zekası barındırmıyor :)

Çevrimdışı Çağrı

Cuencayı aldılar. Forvete Niasse düşünüyorlar. O yüzden pektemek operasyonu bir an önce yapılmalı.

Bonservisi 5 milyon. O para olsa Fernandaoyu tutardı takımda.

Kiralamak istiyor onu da Ruslar yapmaz. Yaş yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ts deyken ağlayan adama bursa sahip çıktı, volkan bursaya sırtını çevirdi. Aymazlıktır bu ya. Ayıptır.

Son sözleşme = $$$

Şenol Güneş'in futbolunda parladı. Ertuğrul ile geri dönecek eski Volkan'a yıllardan sonra ilk kez aklı çalışıyor bence Volkan'ın. Doğru karar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

yedek olarak da güzel olur kerim. her ne kadar şenol hoca ile bir sene daha kalmasını istesem de bursa da olur. kendini geliştirebilir

Çevrimdışı Tolga

Volkan 2. Serdar Özkan olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Pektemek + Koybasi + pedro = Ozan

Ben fitim

Çevrimdışı Ersoy

Volkanın yaptığı ayıptır, saygısızlıktır.Shakhtar maçından sonra fener açıklar transferi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ben fitim

Hesap yapalım :D

-2 milyon - 1 milyon + 4 milyon

Totalde 1 milyon euroya alıyoruz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Ben fitim
Kabul etmezler.
Pedro = 3.5M
Köybaşı  = -
Pektemek  = -
3.5M'ye Ozan olmaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Hesap yapalım :D

-2 milyon - 1 milyon + 4 milyon

Totalde 1 milyon euroya alıyoruz :D

4 fazla yazdın , Rhodolfo bile 3.3 :) nötr olur 3 ler birbirini götürür :)