2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957820 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mert E

Kerim Frei dünyada en rahat adam geçen biri ama Bitiricilik : 0
Kendini o konuda geliştirse bazı özellikleriyle Gökhan seviyesine gelecek hatta oyun acmada daha kaliteli olacak ama hiç gelişmiyor hiç

Çevrimdışı Renton

:hay senin trivelana be... olcay bomboştu orada....

Kafa aynı kafa.. :ebebe:
Her turlu kacacakmis pozisyon :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı murat_

Rakip kaleye en yakın, 23 numaralı formayı giyen, görüntü içerisindeki tek Beşiktaşlı oyuncuyu seçemiyorsanız ve İstanbul içinde oturuyorsanız iyi bir göz doktoru önerebilirim.
23 numarayi gayet iyi secebiliyorumda yuzlerini secemiyorum senin gozler masallah yayini hd yapiyor secilemeyen yuz deki ters ters bakma ifadesini iyi gormussun tebrikler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı talha

İsmail bir futbolcu olmak için gereken tüm özellikleri kaybetmiş.

Pas - Koşu - Kodisyon - Fundamental - Top Tekniği - Pres - Defasif Özellikle - Ofanfis Özellikler hiçbirşey.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun uzun paslar efsane yanlız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Orhan_

Rhodolfo'nun diyagonal pasları sekmedi hiç. Süper lan. Çok sevindim bu işe.

Çevrimiçi Savaş

Rholdolfo cok sağlam be. Maşallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ismail

ismail köybaşı çok top kaptırıyor

Çevrimdışı TALAT

rhodolfonun uzun paslar efsane yanlız

aynen 4 tane pas attı olcaya hepsi adrese teslim. 40-50m'lik paslar hep. ileri çıkışlarını da çok beğendim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kaleci alınabilirmiş  :super: :super: :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

yalnız quaresmada eski egoist hareketler devam ediyor gibi

Çevrimdışı brkntcnr

Rakip kaleye en yakın, 23 numaralı formayı giyen, görüntü içerisindeki tek Beşiktaşlı oyuncuyu seçemiyorsanız ve İstanbul içinde oturuyorsanız iyi bir göz doktoru önerebilirim.
Forma numarasından mı anladınız ters ters baktığını hocam. Bjk tv pixel pixel zaten :)

Çevrimdışı TØLGA

aman eleştirme abi neden eleştiriyon derler şimdi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı scape_bjk

Değişen hiçbişey olmayacak zaten, adamın bu saatten sonra değişeceğini düşünmek saflık olur açıkcası

Çevrimdışı TALAT

aman eleştirme abi neden eleştiriyon derler şimdi  :evillol: :evillol:

böyle devam ederse sonuna kadar eleştiririm. 3. pas yerine şut atışı. 2snde kaleci ile karşı karşıya kalıyorduk

Çevrimdışı TØLGA

böyle devam ederse sonuna kadar eleştiririm. 3. pas yerine şut atışı. 2snde kaleci ile karşı karşıya kalıyorduk
takılıyorum zaten abi eleştiricez yeri geldiğinde tabi ben bu maçları ciddiye almıyorum lig maçlarında görecem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Forma numarasından mı anladınız ters ters baktığını hocam. Bjk tv pixel pixel zaten :)

Futbolcuları seçemiyorum diyen arkadaşa yazdım onları. Verilen tepkiyi anlamak için yayının illa 4K olması gerekmiyor.

Birkaç dakika önce de Quaresma'nın orta şut karışımı, auta giden vuruşundan sonra Olcay da el kol hareketleriyle tepki verdi mesela. Bunu da görmemiştir bazı arkadaşlar tabi yüzünü seçemedikleri için.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Değişen hiçbişey olmayacak zaten, adamın bu saatten sonra değişeceğini düşünmek saflık olur açıkcası
Sahada  Q7 den başka  yaratıcı hareket yapabilecek kim var??Belki  Kerim oda  bitiremiyor  halen.Q7 de  deniyor  bence.Ama takıma  Sosa,Töre  gibi adamlarımız da  katıldığında bu kadar  deneme yapmayacaktır  diyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Futbolcuları seçemiyorum diyen arkadaşa yazdım onları. Verilen tepkiyi anlamak için yayının illa 4K olması gerekmiyor.

Birkaç dakika önce de Quaresma'nın orta şut karışımı, auta giden vuruşundan sonra Olcay da el kol hareketleriyle tepki verdi mesela. Bunu da görmemiştir bazı arkadaşlar tabi yüzünü seçemedikleri için.
Eyvallah hocam bişey demedim :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

İlk yarıda dikkatimi çeken en önemli 2 olay :

1. İsmail çok kötü, acemi gibi oynuyor sanki kendi sol ayağı değil ödünç sol ayak vermişler oda vücuduna uymuyor. Hani oyuncumuzu küçük düşürmeyelim diyorum ama bu adam 1 milyon euro kazanıyor. Topu ayağında tutamıyor, hücumda etkili bindirme yapamıyor.Rakip altı üstü zadar.

2. Quaresma istekli ama yetersiz. Etkili değil.

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu atibanın pas vermek yerine, etrafında dönüp, sıkışınca geriye dönüp sonrada top kontrolünü kaybetmesine sinir oluyorum. Her maç 3-4 kere yapıyor. Pas ver be adam. Ne sıkısıyon..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Q7 penalti kacirmanin moral bozukluguyla gol düşünüyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mert E

Bizim geçen sene attığımız kontra golleri var ya Quaresma oynadıgı sürece onlardan atma sayımız baya azalır gibi geliyor insan yedisinde neyse yetmişinde odur :money:

Çevrimdışı mehmetthedum

Cenk'ten van persie kontrolü ve şutu geldi.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı scape_bjk

Sahada  Q7 den başka  yaratıcı hareket yapabilecek kim var??Belki  Kerim oda  bitiremiyor  halen.Q7 de  deniyor  bence.Ama takıma  Sosa,Töre  gibi adamlarımız da  katıldığında bu kadar  deneme yapmayacaktır  diyorum.
Adam önündeki adama pas vermek yerine çalım atarak kendi kalemize geliyor gereksiz hareketler bence. Daha bunu gibi pas tercihleri çok gereksiz şeyler yapıyor