2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952798 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ntvsporu sadece ali ece varken izlerim.övünç bu yaz kelimenin tam anlamiyla rezil oldu.verdigi hicbir haber tutmadi.douglas ile 3 sene anlasildi dedi carsamba istanbulda dedi onu da bilemedi.

Övünç ve kanalı da içerden doğru bilgi alamamanin verdiği gerginlikle ona buna çamur atmaya başladı.

Dedigin gibi a spor ve fatih doğan en dogru yazan gazeteci.en azindan fatih doğan da taraftar korkusu var yamuk yaptı mi Besiktas taraftarinin verecegi tepkiyi iyi biliyor bu nedenle o toplara girmiyor.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

"Turu geçersek Robbeni alıyoruz bizde"

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

"Turu geçersek Robbeni alıyoruz bizde"

Alırlar da Robben gelir mi.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet K

"Sözde" 9M diye Gomez'i alamayan takım İbrayı alacak.İronik.

Ekonomik çöküntülerini saklama çabaları bunlar.. Bak biz İbra ile ilgilenebiliyoruz paramız var gibi. Algı operasyonu bunların hepsi.

Çevrimdışı Gastro

Ntvspor u izliyorum.

Podolski yi konusurlarken lige damga vurabilecek isimlere geldi laf.podolski bunu basarabilir mi diye yorumlar geldi.

Metin tekin favorisinin rvp oldugunu ,m.demirkol nani oldugunu soyledi.podolski de yapabilir dediler.3 une cok iyi transfer dediler.

Bunlar konusularken yaklasik 6-7 dk boyunca Mario gomez in adini zikreden olmadi.ne guzel algi operasyonu

O lafini ettikleri nani ve podolskiyi teraziye bir arada koysan mario gomezi hareket dahi ettiremez ama adını bile gecirdikleri yok.niyet meselesi.

Bunların hepsi Kedi, Kedi. Ama kara Kedi...... Gomez geldi diye çıldırıyorlar... En güzeli görmemezlikten gelmek Politikası izliyorlar..33 yaşındaki RVP nin  yarı fiyatına bonservissiz 30 yaşında canavar geldi..... Habire konuşup durumu düzeltmeye mantıklı birşeyler bulmaya çalışıyorlar.
Bizim yorumcularımızda hayatları boyu aşağılık kompleksi ile yaşadıklarından ve içinde bulundukları renklilerin mahallesinde korktukları mahalle baskısından dolayı onlara ayak uydurmaya çalışıyorlar.

Bize Gomez'in gelme ihtimali varken olmaz diyenler, Bu gün ibrahimoviç'in gelmeyeceği isimleri kadar kesin ve net bilmelerine rağmen, bunu bir haftadır gündemde tutmaya çalışıyorlar. Neden ? Beşiktaş'ın geçirdiği golü nasıl çıkartırız diye uğraşıyorlar. Çırpınıyorlar.  Deliriyorlar......
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 12:11:44 Gastro ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün Zadar ile hazırlık maçımız varmış .

Çevrimdışı Kadir G.

Maçta gomez oynamamalı. Oynayacaksa da ideale en yakın kadro olsun.

Çevrimdışı alimm

İnler mi ? Badava mı.!

Inler in geleceğinden emin olmamdan öte çok düşük maliyet e geleceğini düşünüyorum....

Kayseri'li klasiği :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

Robben gelebilir bence, fener 4 sene sozlesme verirse senelik 6 milyondan gelir, burada rvpyle emekli olur.

Ibra'nin maasini odeyecek klup yok Turkiye'de, en az 10 milyon Euro senelik vermek gerek onu da burada verebilecek kimse yok, giderse Cin-Amerika olabilir, veya yine Avrupa'da Milan vs...

Robben takımdan ayrılıyorum desin. Araplar 10M Euro'dan MLS 5-7M Euro'dan Çinliler 15M Euro'dan açarlar kapıyı. Avrupa devlerini saymıyorum bile. Robben bitik bir oyuncu değil. En azından dünyada ilk 5'te olan bir oyuncu. Öyle RVP'yi almaya benzemez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Scout

İbra Robbenin Gelme İhtimali Bu Sitenin Yöneticilerinin Moderatörlerinin Gs Fb Forması Giymesiyle Eşdeğer
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Hobbit'te iyi ikili olurlar.  :D

Çok kısa kalırlar, yan yana olmaz.

ozan baggins :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

İbra için acaba bile demek istemiyorum.

Çevrimdışı Çağatay

ibra nın gs ye gelme ihtimali
hamza hoca nın ibra'yı zapt edebilme ihtimalinden çok daha yüksektir

o yüzden gelse tam bir bela olur takımda

Çevrimdışı Çağrı

Yahu ne ibrası beyler geçiniz konuşmaya değmez  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Taraftarı sosyal medyadan iyi baskı yapıyor.Ibra icin sponsor falan bulmaya çalışırlar da getiremezler zannetmiyorum.Denge'yi bozacak yegane oyuncu Ibra:)

Çevrimdışı Ergin1903

Bugünkü maca as kadroya yakın bir kadroyla cikmaliyiz. As kadronun birbirine alismasi için iyi bir firsat. Rakip de zayif zaten, düsünülen hücum varyasyonlari daha rahat yapabilme imkanimiz olur.

Çevrimdışı alimm

şu ana kadar transferde nokta atışları yapan yönetimin inler - onur - ozan - n'doye - douglas hamleleri ile enfes bir kadro yapısına ulaşmış oluruz.. Yönetim ne kadarını yapar acaba....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Scout

İbra ve Robbenin Kariyerleri Halen Bitmedi , Daha Rahat 2-3 Seneleri Var , Daha Rahat Avrupanin Seckin Kuluplerinde Oynarlar
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

Yahu formaya sponsor bulamayan adam Ibra'ya mı bulacak  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu ana kadar transferde nokta atışları yapan yönetimin inler - onur - ozan - n'doye - douglas hamleleri ile enfes bir kadro yapısına ulaşmış oluruz.. Yönetim ne kadarını yapar acaba....?

yazdıklarının ilk 3'ünü alsak efsane olur

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Çağatay

adam bildiğin sırıkla atladı ya la
bizim pektemek bunu yapmaya kalkışsa
daha havadayken vefat ederdi

Çevrimdışı Çağrı

Gomez sakatlanmazsa kaleyi bulan şut başı gol ortalaması %50'yi geçer diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

adam bildiğin sırıkla atladı ya la
bizim pektemek bunu yapmaya kalkışsa
daha havadayken vefat ederdi

Faiktir bu. Zaten söz konusu şeyleri yapmadan yüzü gözükmüyor.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar biraz müsaade ettim ama çok odaklanıyorsunuz.

Ibra muhabbeti Spor Toto kısmında konuşun lütfen konu dışı kabul ediyorum siliyorum mesajları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli