2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952481 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Gsliler iyiden iyiye inanmaya başladılar ibrahimovic e. Digiturkun sahibinin getireceğini düşünüyorlar. Bizden bir cacık olmaz da fenerliler yıkar ortalığı :))

eğer arap sahiplerinin böyle bir düşüncesi var ise bile türkiyedeki müdürler falan dur hacı derler. havuzdan çıkmaya kadar gider bu iş

geleceği de yok ya neyse. 1m ödeyip doğru düzgün sağbek alamayan takım ibra yı mı getirecek
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

ibranın gsye gideceğini 5 yaşındaki çocuğa söylesen güler :D

bu gsliler fazla uçmuşlar anlaşılan. yahu koskoca ibra bu, chelseadan sonra işi bitmiş drogba falan değil... ayrıca ibra trye ancak çay içmeye gelir...

daha takım içi dengeler nedeniyle gomezi alamıyoruz diyen td ve yönetimlerinin ibrayı alacaklarını ciddi ciddi düşünüyorlar  :kop:

bir de bize tinerci derler :D bunlar ne kullanmışlarsa artık. gelmesi hayal olan ibrayı bekliyor zavallılar...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

bu arada cem dizdar kadar uyuz olduğum bir başka beşiktaşlı yorumcu yok. arkadaş tamam biliyoruz biz kötüyüz de fener ve galatasaray çok mu iyi? ayrıca madem beşiktaş'ın her yaptığı sana batıyor, niye beşiktaşlısın? solcu takılır trtspor'a çıkar, hatta uğur meleke'nin kulüp başkanlarını eleştirmesinin üzerine kovulmasını sindirip yerine geçer. sonra da "atınç transferiyle ilgili şüphelerim var" "gomez transferiyle ilgili şüphelerim var" "rvp çok iyi transfer"

bu sene birlik olup medya üzerinde baskı oluşturmamız gerekiyor. ntv spor'a olan tepki güzel başlangıçtı, devamı gelmeli.

Bu herifin sadece 3-4 yazisina denk geldim, ekranda da bir kac kere gordum. Hepsinde Besiktas'a giydirip, Fenerbahce'ye yikama yaglama yapiyordu. Besiktasli mesiktasli olduguna da inanmiyorum. Robin van Persie'nin nasil dokulecegini ise hep birlikte izleyecegiz nah buraya da yazdim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu herifin sadece 3-4 yazisina denk geldim, ekranda da bir kac kere gordum. Hepsinde Besiktas'a giydirip, Fenerbahce'ye yikama yaglama yapiyordu. Besiktasli mesiktasli olduguna da inanmiyorum. Robin van Persie'nin nasil dokulecegini ise hep birlikte izleyecegiz nah buraya da yazdim.

en fazla 13 gol atar persie... dahasını beklemesinler...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkese iyi günler :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

en fazla 13 gol atar persie... dahasını beklemesinler...

Adam 32 yasinda performans dususu yasiyor son iki sezondur. Bu da bir bunye meselesi, bazi insanlar 35, hatta 40 (Maldini, Cafu, Zanetti vs.) yasinda catir catir oynarken bazilari 30 dedi mi dususe geciyor. Robin van Persie'de olan bu, adam takir takir oynarken birden dususe gecti yillardir oynadigi takim ve ligde. Gomez ise daha 30 yasinda, iki sezon once sakatliktan forma giymemis dogru duzgun, gecen sene ise ayni surede birbirlerine yakin performans gostermisler. Benim buradan anladigim su, RVP dogal bir dususun icinde, bunu tersine ceviremezsin. Gomez ise muhtemelen Serie A'ya uyum saglayamadigindan basarili olamamis, bu tersine cevrilebilir. Almanya'dan gidip de Serie A basarili olan hatirladigim tek bir forvet var o da Bierhoff zaten. Bizim ligimiz icin ise bicilmis kaftan bu adam. Neden? Ne boy, ne fizik. Bizim ligde en onemli ozellik bitiricilik. Cunku defanslar ust duzey degil, takim oyunu taktik anlayis da vasat. Her forvet cok pozisyon buluyor, Almeida'yi dusunun mesela, buldugu net firsatlarin yarisini atabilse gol krali olurdu ya da Burak'i, Sow'u dusunun bu adamlarin bitiriciligi olsa her sezon 30+ gol atarlardi cunku o kadar bol pozisyon verilen bir lig TSL. Su anda uc buyukler icinde sadece Besiktas'in elinde boyle bitirici bir forvet var ve yasi 30. Seneye dunya kupasi var ve bu adam ununu sermis elegini asmis degil.

Dedigim gibi benim en buyuk endisem yine medya, hakemler, federasyon eliyle bitirilmemiz. Daha simdiden baslamislar yok Podolski super, yok RVP, Nani super transferler. Hakemlerin aklina girmeye calisiyor, algi yaratmaya calisiyorlar. Yani FB super GS super kazanmalari lazim. Besiktas eh iste diye. Zaten sorun bu, yoksa Veli ve Tolgay sakat olmasa mevcut kadromuz zaten sampiyonlugun en buyuk adayi olur, fakat sen rakiplerden dayak yiyorsan, rakiplere kartlar cikmiyorsa, en ufak hareketinde oyuncularina kart cikiyorsa (inanilmaz bir sekilde kadrosunda Emresi, Volkani, Melosu olan takimlar degil biz en cok kirmiziyla bitirdik gecen sene!), penaltilarin verilmiyorsa sampiyon olman cok cok zor. Bu sene cok sert olmamiz lazim, bizi dograyan ilk hakemi emekli ettirmezsek yine allem eder gullem eder sampiyonlugumuzu calarlar. Medya da sallar Senol Hoca'nin tercihleri kotuydu, Quaresma uyumu bozdu vs. vs. operasyonlara sonra hocayi gonder yeni adamlar al yine ayni hikaye ugras dur her sene.

Çevrimdışı Neo Nesil

Adam 32 yasinda performans dususu yasiyor son iki sezondur. Bu da bir bunye meselesi, bazi insanlar 35, hatta 40 (Maldini, Cafu, Zanetti vs.) yasinda catir catir oynarken bazilari 30 dedi mi dususe geciyor. Robin van Persie'de olan bu, adam takir takir oynarken birden dususe gecti yillardir oynadigi takim ve ligde. Gomez ise daha 30 yasinda, iki sezon once sakatliktan forma giymemis dogru duzgun, gecen sene ise ayni surede birbirlerine yakin performans gostermisler. Benim buradan anladigim su, RVP dogal bir dususun icinde, bunu tersine ceviremezsin. Gomez ise muhtemelen Serie A'ya uyum saglayamadigindan basarili olamamis, bu tersine cevrilebilir. Almanya'dan gidip de Serie A basarili olan hatirladigim tek bir forvet var o da Bierhoff zaten. Bizim ligimiz icin ise bicilmis kaftan bu adam. Neden? Ne boy, ne fizik. Bizim ligde en onemli ozellik bitiricilik. Cunku defanslar ust duzey degil, takim oyunu taktik anlayis da vasat. Her forvet cok pozisyon buluyor, Almeida'yi dusunun mesela, buldugu net firsatlarin yarisini atabilse gol krali olurdu ya da Burak'i, Sow'u dusunun bu adamlarin bitiriciligi olsa her sezon 30+ gol atarlardi cunku o kadar bol pozisyon verilen bir lig TSL. Su anda uc buyukler icinde sadece Besiktas'in elinde boyle bitirici bir forvet var ve yasi 30. Seneye dunya kupasi var ve bu adam ununu sermis elegini asmis degil.

Dedigim gibi benim en buyuk endisem yine medya, hakemler, federasyon eliyle bitirilmemiz. Daha simdiden baslamislar yok Podolski super, yok RVP, Nani super transferler. Hakemlerin aklina girmeye calisiyor, algi yaratmaya calisiyorlar. Yani FB super GS super kazanmalari lazim. Besiktas eh iste diye. Zaten sorun bu, yoksa Veli ve Tolgay sakat olmasa mevcut kadromuz zaten sampiyonlugun en buyuk adayi olur, fakat sen rakiplerden dayak yiyorsan, rakiplere kartlar cikmiyorsa, en ufak hareketinde oyuncularina kart cikiyorsa (inanilmaz bir sekilde kadrosunda Emresi, Volkani, Melosu olan takimlar degil biz en cok kirmiziyla bitirdik gecen sene!), penaltilarin verilmiyorsa sampiyon olman cok cok zor. Bu sene cok sert olmamiz lazim, bizi dograyan ilk hakemi emekli ettirmezsek yine allem eder gullem eder sampiyonlugumuzu calarlar. Medya da sallar Senol Hoca'nin tercihleri kotuydu, Quaresma uyumu bozdu vs. vs. operasyonlara sonra hocayi gonder yeni adamlar al yine ayni hikaye ugras dur her sene.

italya ligindeki takımların çoğu defansif oynuyor... bundesligadan, eplden gelen adamlar orada uyum sağlayamaz...

hakem konusuna gelince işte burada fikret başkanın veya yöneticilerimizin devreye girmesi gerek. her hakkı yenildiğinde çıkıp yumruğunu masaya vurmaları lazım... onlar beceremiyorsa gerekirse her maçta doğramaya kalkan hakeme taraftarın biri sahaya dalıp kafa göz girmesi lazımki, bundan sonra doğramaya cesaret edemesinler. istedikleri kadar cezayı versinler hatta 2.lige düşürülsek bile bunlar olmalı ki takımımızın sahipsiz olmadığını anlasınlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Douglas için Lig Tv'nin sunumu (GS ilgileniyormuş) Ukrayna'nın DEVİ. E tabi şimdi GS dev takımdan transfer yapar. Biz İtalya'nın sradan takımı Fiorentinadan.

Çevrimdışı Deniz

Douglas için Lig Tv'nin sunumu (GS ilgileniyormuş) Ukrayna'nın DEVİ. E tabi şimdi GS dev takımdan transfer yapar. Biz İtalya'nın sradan takımı Fiorentinadan.
Algı operasyonu iste.gs ve fb transfer yapti mi en buyuktur.biz yaptık mi sıradandır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Algı operasyonu iste.gs ve fb transfer yapti mi en buyuktur.biz yaptık mi sıradandır.
:kop: :kop: :kop: :kop: Lig tv yine; "Takımda Almanca bilen bir çok oyuncu olması ve kendisi de Almanca bilen Gomez" maaile katı katıla gülüyoruz.

Çevrimdışı Doğuhan

paylaşan oldu mu bilmiyorum ama biraz ukala geldi bursa yönetimi olsam gitmek isteyen adama dur demem

Çevrimdışı Çağrı

http://www.transfermarkt.com.tr/serge-aurier/leistungsdaten/spieler/127032/plus/?saison=2014

Çok iyi oyuncu aldı PSG.

Şu tip adamları her an alabilecek her an hazır 10 milyon olması kasada her daim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: :kop: Lig tv yine; "Takımda Almanca bilen bir çok oyuncu olması ve kendisi de Almanca bilen Gomez" maaile katı katıla gülüyoruz.
O kadar acizler ki ,"gs 0-0 berabere kaldi hakem burak in penaltisini vermedi" diye manset atiyorlar.Bunlara en guzel cevabi sahada verecez abi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

http://www.transfermarkt.com.tr/serge-aurier/leistungsdaten/spieler/127032/plus/?saison=2014

Çok iyi oyuncu aldı PSG.

Şu tip adamları her an alabilecek her an hazır 10 milyon olması kasada her daim.

seneye barça nın çökebileceği bir sağ bek
onlarda her an alabilmek için bi 50 M filan koyuyorlardır bir kenara :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Hep böyle zaten abi.Renkli basın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O kadar acizler ki ,"gs 0-0 berabere kaldi hakem burak in penaltisini vermedi" diye manset atiyorlar.Bunlara en guzel cevabi sahada verecez abi.
bu sene daha çok görürüz o yorumları bu sene eğer meloda giderse tel tel dökülecekler

Çevrimdışı Kadir G.

V.Karakartal ile kampa gidenlerden bir kare

Çevrimdışı Tolga

Haftalardır söylüyorum Ntvspor'u izlemeyin diye

Herşeyi bir kenara bırakırsak Beşiktaş'ın en çok konuşulduğu ve değer verildiği kanal Aspor'dur.

Ve herşeyden önemlisi tarafsız yayıncılık yapıyorlar genel olarak.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bizim Scout ekibi Verratti'yi çok beğenir; işte size "Yeni Verratti"

http://www.transfermarkt.com.tr/adrian-cubas/profil/spieler/323872

Tabii değeri 20 milyon değilken radarınıza girmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci where are u

yine mi ceza yedin ? :D
Öncelikle Gunaydin
Yok Ceza falan yemedim , İşlerim biraz yoğun son bir kac gündür , Oyuzden fazla yazamiyorum ama okuyorum hepsini tek tek :D
Daha aktif olacagim yavas yavas :tabe: @TALAT abi
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 11:42:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Haftalardır söylüyorum Ntvspor'u izlemeyin diye

Herşeyi bir kenara bırakırsak Beşiktaş'ın en çok konuşulduğu ve değer verildiği kanal Aspor'dur.

Ve herşeyden önemlisi tarafsız yayıncılık yapıyorlar genel olarak.
Ntvsporu sadece ali ece varken izlerim.övünç bu yaz kelimenin tam anlamiyla rezil oldu.verdigi hicbir haber tutmadi.douglas ile 3 sene anlasildi dedi carsamba istanbulda dedi onu da bilemedi.

Övünç ve kanalı da içerden doğru bilgi alamamanin verdiği gerginlikle ona buna çamur atmaya başladı.

Dedigin gibi a spor ve fatih doğan en dogru yazan gazeteci.en azindan fatih doğan da taraftar korkusu var yamuk yaptı mi Besiktas taraftarinin verecegi tepkiyi iyi biliyor bu nedenle o toplara girmiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bizim Scout ekibi Verratti'yi çok beğenir; işte size "Yeni Verratti"

http://www.transfermarkt.com.tr/adrian-cubas/profil/spieler/323872

Tabii değeri 20 milyon değilken radarınıza girmez.

ozan ile bu yanyana çok mu kısa kaçarlar :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

ozan ile bu yanyana çok mu kısa kaçarlar :)

Hobbit'te iyi ikili olurlar.  :D

Çok kısa kalırlar, yan yana olmaz.

Çevrimdışı Ersoy

A Spor zaten Beşiktaş'a en fazla değer verilen yer.Bende genelde orayı izliyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!