2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952403 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

bu arada ntvspor için hashtag açılmış

#NtvsporizlemeİzletmeBeşiktaşlı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Caner

Malum 1903 lu site azari yemis anlasilan

Çevrimdışı Sarp

Çok doğru hareket olmuş  :)
Lakin böyle kitlesel bir hareketi bugünkü kavga haberi mi tetikledi? :alala:
Yoksa benim atladığım başka bir şey mi var? 

Çevrimdışı TALAT

Çok doğru hareket olmuş  :)
Lakin böyle kitlesel bir hareketi bugünkü kavga haberi mi tetikledi? :alala:
Yoksa benim atladığım başka bir şey mi var?

haber tetiklemiş galiba ben de yeni gördüm

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aynısını Sezer'de de oldu. Yırttı kendini herkes napıyorsunuz diye ama aldılar.

Sportif Direktör de yaptı aynı hatayı başkan da yaptı. Bu mantıkla bakarsak Başkanın da inanılmaz büyük hatası var.

Özetle hepsi baştan aşağı bu rezaletin içindeydi biri istifa etti, diğerleri ise yanlış yapa yapa ( hala yapıyorlar ) doğruyu bulmaya yaklaşıyorlar.

sezer Başkanın taraftara inat yaptığı bir transferdir. Ama sonucunuda gördü bir türlü silkeleyip üzerinden atamıyor.
Bazı şeylerde inat olmaz ve Beşiktaşta taraftara ramen bir şey yapmaya kalkmak kafaya kuşun sıkmak gibidir.
öğrendiler ama bunun bedelide ağır oldu şimdi ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamıyorlar.

Çevrimdışı Scout

Talat asdafasddas  :kop: :kop: :kop: Twitterda İçini Dökmüşsün
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Talat adfaldkakzal  :kop: :kop: :kop: Twitterda İçini Dökmüşsün

:D

Çevrimdışı okansosa

Onur - Ozan - Gomez - Rhodolfo

Çok başarılı hamleler olur tamamlanırsa.

Quaresma kumar. Tosic vasat.
Abi ilk 11 için Tosici mi düşünürsün Mottayı mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Abi ilk 11 için Tosici mi düşünürsün Mottayı mı ?
Valla Motta formayı kaybetmemek için içinden bir canavar çıkarabilir hayırlısı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı okansosa

Araya çok adam kaçırıyor kaçırınca da çekip indiriyor nihayetinde penaltı feyenoord liverpool maçlarında belki de tur gidecekti onun yüzünden önce şu defans özelliğini bir toplaması lazım inşallah çıkarır o canavarı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Motta bu sene can havliyle oynar. Hem rekabete zorlayacak bir rakibi var, hem de sözleşmesinin son senesi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

Kimse hatasız transfer yapmaz. Ben birisine neden hatali transfer yaptin diye degil de hatani neden duzeltmiyorsun diye kizarim.
Yonetim sezer eneramo ve ilk sezon transferlerinde ve malum bizdeki oyuncularla sözleşme uzatilmasi konusunda ciddi yanlislar yapmistir.dönüp dolasip bunlari konuşmaktansa bu oyunculari nasil gonderebilirizi konusmaliyiz.

M.pektemek e yapilan 4 senelik 20 milyonluk sigortadan oyuncunun gonderilmesi ile kurtulabiliriz.bonservis talep edilmeden bircok takima önerilip bir an once gonderilmeli.ayni tarife digerleri icin de yapilabilir.yok almaya talip cikmiyorsa en azindan kiralanması kat,o da olmuyorsa maaslarinin bir kismini biz odemeliyiz.yani sözün özü su transfer donemi bitmeden gönderilmeleri sağlanmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

"13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden ":D

alper'e teklif varmı? yok

caner'e teklif var mı? yok

gökhan gönül'e teklif var mı? yok

orası almanya, orda adam gibi altyapı ve eğitim verilior.

birkere götzeyi alperle falan kıyaslamak büyük hata... :D

almanların altyapısı, şöyle diyelim avrupa altyapısı ve eğitimi bizde olsa hadi neyse ozanı alalım derdim de.

arkadaş fiziksiz ve güçsüz adamı avrupa maçlarında, derbilerde falan ezerler... özellikle avrupada ozanı şamarlarlar...

tamam genç falan alınsın falan ama yedek alınsın, ozanın yanına  aqulianinin alınması taraftarıyım...

senin mantığınla yola çıkarsak necip de genç, parlaması an meselesi, o zaman onu da oynatsın. böyle saçmalık varmı?

ozan gibi tecrübesizleri de aqulianinin yokluğunda oynatırsın...
bence den olayi yanlis anlamissin  :D benim @atalay in yazdiklarindan anladigim (belkide ben yanlis anlamisim atalay duxeltir sanirim  :D) anadolu takimi su takimi deyip gecmemek lazim super ligde en iyi gozde oyuncu kimde ise ona cokmek lazim o sekilde hem rakiplerin gicunu kirmis olursun hem yarismis oldugun diyer takimlara haddini bildirirsin o oyunculari sonradan iyi fiyata satman onemli deyil maksat kol kanat kirmak  :money:

Çevrimdışı murat_

o herzaman öyle beşiktaşı konuşurken de ya marsilyaya geliyor konu ya da celtic'e. dün m. kosova sordu kısa ve net olarak beşiktaşın transferlerine 5 üzerinden kaç verirsin diye. tamı tamına 5 dakika konuştu kosova dayanamadı onu bırak da kaç puan veriyorsun dedi anca öyle cevapladı :D

:D :D eee kac puan verdi ...

Çevrimdışı talha

Araya çok adam kaçırıyor kaçırınca da çekip indiriyor nihayetinde penaltı feyenoord liverpool maçlarında belki de tur gidecekti onun yüzünden önce şu defans özelliğini bir toplaması lazım inşallah çıkarır o canavarı
Araya çok adam kaçırmıyor esasen ama maalesef kaçırdığı zaman hatası geri dönülemez olabiliyor Motta yine de kaliteli bir bek daha iyisi gerekli o daha iyisi Tosic değil

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

bence den olayi yanlis anlamissin  :D benim @atalay in yazdiklarindan anladigim (belkide ben yanlis anlamisim atalay duxeltir sanirim  :D) anadolu takimi su takimi deyip gecmemek lazim super ligde en iyi gozde oyuncu kimde ise ona cokmek lazim o sekilde hem rakiplerin gicunu kirmis olursun hem yarismis oldugun diyer takimlara haddini bildirirsin o oyunculari sonradan iyi fiyata satman onemli deyil maksat kol kanat kirmak  :money:

keşke bu mesajdan sonraki mesajlara baksaydın kardeş @murat_

ayrca fft nin mario gomez hakkındaki yazıları hoşuma gitti. sizde okuyun

http://fourfourtwo.com.tr/2015/07/30/yeniden-cha-cha-yapabilecek-mi/

Çevrimdışı Neo Nesil

Çevrimdışı murat_

keşke bu mesajdan sonraki mesajlara baksaydın kardeş @murat_

ayrca fft nin mario gomez hakkındaki yazıları hoşuma gitti. sizde okuyun

http://fourfourtwo.com.tr/2015/07/30/yeniden-cha-cha-yapabilecek-mi/
@atalay in o mesajda anlattiklari bire bir benimle ayni dusunceler oncekileri gormedim valla  :D zaten uyku yok bi bakim okuyayim gomez hakkindaki yaziyi  :eyes

Çevrimdışı WoodGryn

Ozan işi geçekleşecek muhtemelen
Haberi bilerek kaldırdı haber1903
Bursa taraftarı yönetime tepki göstermesin diye
Muhtemelen uyarıda almış olabilirler bişeyler dönüyor ama bakalım yakında çıkar kokusu.

Çevrimdışı Neo Nesil

tekrar söylüyorum.

ozanın yanına aquilaniyi de alalım... bu transferi kapatalım...

eğer (inş olmaz ama yine de bjk bu) ozan sakatlanırsa orayı necip- oğuzhanla dolduramayız...

Çevrimdışı Neo Nesil

BJK tv'de kombine kart reklamlarında Atatürk Olimpiyat Stadı adı geçiyor. Demek ki olimpiyatta oynayacağız. Zaten normalden(20.000) +10.000-15.000 fazla kişi oluruz. Gönül ister Dortmund gibi her maç kapalı gişe oynayalım   

Bu arada TFF tribün kapatma cezasını kaldırmış, ilgili kişi tespit edilip öyle yaptırım uygulanacakmış. TFF ilk kez hakkımızda olumlu bir karar verdi, malum en çok biz ceza alıyorduK  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş Avusturya kampındaki beşinci ve son hazırlık maçında Hırvatistan İkinci Lig ekibi NK Zadar ile karşılaşacak.
Mücadele saat 19.00'da başlayacak. 4 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek olan siyah-beyazlı ekip, 9 Ağustos tarihinde de Yunanistan'da Olympiakos ile oynayacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı WoodGryn

Beşiktaş Avusturya kampındaki beşinci ve son hazırlık maçında Hırvatistan İkinci Lig ekibi NK Zadar ile karşılaşacak.
Mücadele saat 19.00'da başlayacak. 4 Ağustos'ta Türkiye'ye dönecek olan siyah-beyazlı ekip, 9 Ağustos tarihinde de Yunanistan'da Olympiakos ile oynayacak.

Haber Kaynağı: Sabah
5.Hazırlık maçı bugün akşam saat 19.00 da
Q7 yi bol bol izleriz Gomezide alırlar oyuna inşallah
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 03:34:25 WoodGryn ]

Çevrimdışı genki1914

Firatin periscope da fatih dogan orta saha transferi icin  gomez ve digerleri gibi motivasyon yok falan filan dedi ama ozan isi bir iki gune biter gibi + bir orta saha daha gelirse elimiz acayip guclenir sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz ki sadece ozan gelirse kaza bela olmadigi taktirde yine oyleyiz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gsliler iyiden iyiye inanmaya başladılar ibrahimovic e. Digiturkun sahibinin getireceğini düşünüyorlar. Bizden bir cacık olmaz da fenerliler yıkar ortalığı :))