2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947255 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Oha Ozan ile anlaşmışız!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; menajeri Ahmet Bulut ile beraber İstanbul'da Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile buluşan Ozan Tufan, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.

Yapılan bu görüşmenin ardından Beşiktaş'ın, Ozan Tufan transferini bitirmek için Bursaspor yöneticileri ile masaya oturması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı talha

Ahmet Bulut da az değil. İyice adamın takımı olduk çıktık. Neyse Ertan gibi çöp itelemeye çalışmıyor en azından.  :lol:

Haydi hayırlısı bu iş 2 haftadan önce çözülemez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğuhan

hayırlı olsun ozan :D

ahmet bulut çözecek bakalım inş

bursa laf etmesin de bizden önce oyuncuyla anlaştınız diye

haberleri vardır herhalde görüştüğümüzden

Çevrimdışı atalay

O kadar saçma bir haber ki bu mu özel haber?

1 haftadır ne diyoruz; Bursa'yı ikna edecek adam Ahmet Bulut zaten... :D

Yani anlaşma filan yok şu an.

edit: Siz zannediyorsunuz ki Ozan o demeçleri öylesine verdi.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 21:36:55 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

para veremezler onlar. anca adam teklif ederler ama tahminim bursa biraz da para almadan bırakmaz ozanı. esas korkum fenerin salça olması. konuşuluyordu çünkü
fb ozana anca bize pislik yapmak icin bulasir adamlarin orta alaninda zaten yetrince alternatifi var ozan gitse topalin mi souzanin mi yerinde oynayacak
fb ye giderse ikinci topuz olup cikar fazlasi degil
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

fb ozana anca bize pislik yapmak icin bulasir adamlarin orta alaninda zaten yetrince alternatifi var ozan gitse topalin mi souzanin mi yerinde oynayacak
fb ye giderse ikinci topuz olup cikar fazlasi degil

fenerin orta sahası sıkınltılı top taşıyamıyor ileriye. o yüzden salça olabilirler. geçenlerde de böyle haber çıknca korkuyorum açıkçası.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

fenerin orta sahası sıkınltılı top taşıyamıyor ileriye. o yüzden salça olabilirler. geçenlerde de böyle haber çıknca korkuyorum açıkçası.

Valla Aziz yıldırım sırf inat için gider 10M + 1.5M maaşa bağlar. O kadar inattır yapar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O kadar saçma bir haber ki bu mu özel haber?

1 haftadır ne diyoruz; Bursa'yı ikna edecek adam Ahmet Bulut zaten... :D

Yani anlaşma filan yok şu an.

edit: Siz zannediyorsunuz ki Ozan o demeçleri öylesine verdi.

Ozan istanbula gelip Fikret ormanla görüştüden daha özel bir haber ne olabilir?

Bence Bursa işi de tamam oyuncu ile konuştuk onlada anlaştık. Açıklanır hafta içi.

Bursa ile anlaşmadan, ozan ile görüşme gafletinde bulunmaz fikret orman, öğrendi artık bu işleri.

Çevrimdışı Bertug

Yabancı sınırı kalkmışken peşinden koştuğumuz oyuncuya bak ya. Dünyada Ozan maliyetine Ozan'dan daha iyi 50 oyuncu yoksa adam değilim. Yönetim eleştirmek kolay önerini söyle deyse memnuniyetle sayarım 50 oyuncu. Türk pasaportuna 5-6 milyon euro vermek bu kadar kolay mı

Çevrimdışı Çağatay

Souza tasiyabilir diego da keza öyle ayrica kanatlardan da topu ileri tasiyacak adamlari var ozanin olup olmamasi sadece kadro zenginligi icin olur orda
ama dedigim gibi sadece fiyat yukseltmek icin araya girebilirler

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Bulut iyi çalışıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WoodGryn

Obaaaaaaaa Ozanla anlaşmışız
Ozaman Akşam akşam dinleyinde keyfiniz yerine gelsin buyrun  :evillol:

http://mariogomezbuton.com/
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 21:48:39 WoodGryn ]

Çevrimdışı atalay

Ozan istanbula gelip Fikret ormanla görüştüden daha özel bir haber ne olabilir?

Bence Bursa işi de tamam oyuncu ile konuştuk onlada anlaştık. Açıklanır hafta içi.

Bursa ile anlaşmadan, ozan ile görüşme gafletinde bulunmaz fikret orman, öğrendi artık bu işleri.

Menajer-oyuncu ilişkisini bilmiyorsun galiba.

Menajer teklifi aylar önce alır oyuncunun imzadan 3 gün önce haberi olur.

Ozan'ın ne demeçleri boşa nede yönetim Ozan'ı bugün bitirdi.

Çevrimdışı TALAT

Yabancı sınırı kalkmışken peşinden koştuğumuz oyuncuya bak ya. Dünyada Ozan maliyetine Ozan'dan daha iyi 50 oyuncu yoksa adam değilim. Yönetim eleştirmek kolay önerini söyle deyse memnuniyetle sayarım 50 oyuncu. Türk pasaportuna 5-6 milyon euro vermek bu kadar kolay mı

tamam say diyorum ben. aynı maliyet daha iyi aynı yaş

Çevrimdışı talha

19 yaşında zor 50 oyuncu çıkmaz ama kalibresinde 3-4 adam vardır. Ama burada önemli bir fark var. Sen onlara gidip Pektemek ya da Ömeri öneremezsin.

Olaya sadece o yönden bakmayın. Necip ve Pektemek'i gönderdiğini düşün. Yada Ömeri. En az 2M maaş açılıyor.  :tabe:

Çevrimdışı TALAT

Souza tasiyabilir diego da keza öyle ayrica kanatlardan da topu ileri tasiyacak adamlari var ozanin olup olmamasi sadece kadro zenginligi icin olur orda
ama dedigim gibi sadece fiyat yukseltmek icin araya girebilirler

souza ve topal taşıyamıyor. son maçta da bu yüzden diego sık sık geriye geldi. hatta bu yüzden td diegoaya geriden top çıkarmasını söyledi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ahmet bulut profesyonel bir adam. Bursasporun izni olmadan ozan-bjk buluşmasına izin vermezdi. En azından o denklemde yer almazdı.

O yüzden bence bursa ile anlaştık, bursa ozana izin verdi bizimle görüşmesi için. Bu iş bitti bence, hafta içi açıklanır.

Çevrimdışı Çağatay

Mesele turk olmasi zaten
14 tane yabanci alip kontenjanini tamamende doldurabilirsin ama bir anda gelisebilecek bir sakatligi düşün
al işte tolgay ve veli sakatlandi diye orta saha bakiyoruz ikisi de yerli hemde
o yuzden yerli rotasyonu da çok önemli

Çevrimdışı talha

Şimdi bir de Gentner yaptık mı bizim orta saha tamam demektir.  :D

Çevrimdışı Neo Nesil

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 21:56:04 Neo Nesil 2 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yarım sahada oynanan çift kale maçta Ersan Adem Gülüm sakatlandı.

Yaşadığı sakatlık sonrası sahada tedavisi uygulanan tecrübeli oyuncu, sonraki bölümde takımda yer almadı ve çift kale maçı kenarda izledi. Çift kale maçta Gökhan Töre de hafif bir sakatlık yaşadı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu şahıstan nefret ediyorum.  :alala:

Haber bindoğuzyüzüç'ün genelde yönetimi karalamaya çalıştığını biliyoruz ama özel haberleri kesin doğru çıkıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."