Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sosa, töre, q7, gomezNani, sow, fernandao, persiePoldi, sneijder, burak, yasin Sanki en iyi 4 lü bizim oldu ?
Ben Gökhan'ı istiyorum arkadaş. Yaşı kaç olursa olsun. 3 sene faydalanırız. Tam istediğim tarz. Sert, şut atar, mücadeleci, winner bi adam. En önemlisi Pasör!Ben çok sıkıldım sadece topun pesinde koşan adamdan. Uzaktan vurdu mu sokacak, omzu koydu mu topu alacak, ara pası atacak, topu dağıtacak adam istiyorum ben.Ozan Mozan hikaye. Gökhan gelsin dertler bitsin.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan Yaman ne oldu arkadaşlar ?
bayrampaşaya kiralık galiba 10 tane flen oyuncu gönderdiler bandırmaspor ile aynı grupta bayrampaşa 1 maçlarını izlerim ben bu sene
Eğer stoper göndermeyi düşünüyorlarsa almayı da düşünüyolardır. Pedro'yu kiralar. 1 hafta içinde yeni stoperi getirir bu kadar basit.
bu pedro haberi yılmaz canpolattan çıkmış güvenilirliği tartışılır
yatmadan önce bir video:dikkat: derin mesaj içerir...https://www.facebook.com/bjk.officalsayfa/videos/vb.426698480733342/879492468787272/?type=2&theater
bandırmadan hiç birşey olmaz. yine satarlar maçları son 6-7 haftada
sorma abi ya kendimi bildim bileli son 5 senedir falan böyle25 hafta lider getirirler sonra satarlar bu sene yönetim değişti bakalım satma durumları olacak mı gene görücezsende iyi takip ediyosun anladığım kadarıyla
bandırmalıyız beya
Yanlız Raşit i kullanabilirler ise çok farklı işler olur o çocuğun bir garip futbol şekli var çok hoşuma gidiyor D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi