2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12922807 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 21:41:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Onur ne oldu Onur  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

selçuk serbest kalarak gitti. burak serbest kalma maddesi ile alındı ama onur da serbest kalma maddesi yok
doğru doğru 7 milyon vardı eskiden ama değiştirdiler onu unutmuşum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EagleForce

selçuk serbest kalarak gitti. burak serbest kalma maddesi ile alındı ama onur da serbest kalma maddesi yok

Var ama yuksek bir rakam (10-12 milyon gibi) yazmisti birisi sanirim.

Çevrimdışı atalay

...Kamuoyunda konuşulanların önünü kesmek adına, Onur'a değer biçilemediğinden Trabzonspor anlayışına uymayan, 'belli bir bonservis bedeli ile serbest kalma' maddesi de kaldırılmıştır. Onur'a ve Trabzonspor'a yakışan da buydu. Onur, uzun yıllar hem kaleci hem de kaptan olarak takım arkadaşlarıyla birlikte camiamızın hedeflerine hızlı ve emin adımlarla koşacaktır."

Bordo-mavili kulübün, Onur Recep Kıvrak ile 2015-2016 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu. Sözleşmede 7,5 milyon avro bonservis bedeli ödenmesi halinde oyuncunun serbest kalacağına dair bir madde bulunuyordu.

*Onur'un sözleşmesinde serbest kalma maddesi gibi bir şey yok.

Çevrimdışı TØLGA

Di marzio trt3  napoli gökhan inlere 5 6 milyon istiyomuş  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Doğuhan

dimarzionun bişey bildiği yok ya 6.5m falan istiyo napoli diyor o parayı ozana veririz 10 sene oynar

Çevrimdışı TØLGA

Kamuoyunda konuşulanların önünü kesmek adına, Onur'a değer biçilemediğinden Trabzonspor anlayışına uymayan, 'belli bir bonservis bedeli ile serbest kalma' maddesi de kaldırılmıştır. Onur'a ve Trabzonspor'a yakışan da buydu. Onur, uzun yıllar hem kaleci hem de kaptan olarak takım arkadaşlarıyla birlikte camiamızın hedeflerine hızlı ve emin adımlarla koşacaktır."

Bordo-mavili kulübün, Onur Recep Kıvrak ile 2015-2016 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu. Sözleşmede 7,5 milyon avro bonservis bedeli ödenmesi halinde oyuncunun serbest kalacağına dair bir madde bulunuyordu.

*Onur'un sözleşmesinde serbest kalma maddesi gibi bir şey yok.
değiştirildiğini sonradan hatırladım ben hatırlatma için teşekkürler  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 21:45:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Akıllı bir adam olsa krizi fırsata çevirip okutur Onur'u da bu cahil Hacının inadıyla kulübü yakar yine satmaz.

Başka şeyler olması lazım.

Onur ciddi anlamda başkaldırırsa anca öyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Seve Seve Alırız Onuru  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Şaşırdım daha pahalı olacağını düşünüyordum.Fransada bu sezonun en iyi orta sahası

Ozana oyuncu+6m vereceğine biraz etrafa baksan neler var neler:(

O paraya ondan daha iyilerini bulurum.

Lakin bizimkilerin futbol dünyası küçük.

Bu arada l'equipe 9 milyon € yazmış.

Çevrimdışı WoodGryn

Dostum naber ne yapıyorsun tanıdınmı beni  :)
Tanıyamadım kardeşim ya k.bakma :)

Çevrimdışı TØLGA

Akıllı bir adam olsa krizi fırsata çevirip okutur Onur'u da bu cahil Hacının inadıyla kulübü yakar yine satmaz.

Başka şeyler olması lazım.

Onur ciddi anlamda başkaldırırsa anca öyle.
bugün birisi yazdı twitterda gördüm

hatırlamıyorum şimdi kim olduğunu biz madem ortasahaya adam arıyoruz gsde kale

bizim kalecilerden birini tolga veya cenk gsye verelim ordan ortasahaya dzemaliyi alalım

ortasahaya ayırdığımız bütçeyi kaleye ayıralım oraya adam alalım diye düşünceni merak ettim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 21:55:16
  • Beşiktaş / Bodrum

bizim kalecilerden birini tolga veya cenk gsye verelim ordan ortasahaya dzemaliyi alalım

ortasahaya ayırdığımız bütçeyi kaleye ayıralım oraya adam alalım diye düşünceni merak ettim  :biggrinking:

Dzemaili miymiş bizim ortasahamızı halledecek adam  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Dzemaili miymiş bizim ortasahamızı halledecek adam  :evillol:
anlaşıldı  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

hocam onlara bakmıyorsun sürekli bana bakıyorsun. orda adam bana adam gibi söyleyeceğine atıp tutma diyor... ona uyarı yok bana uyarı var.

ayrıca opsiyonu yeni gördüm. anlamını da biliyorum.anlatmanıza gerek yoktu. farketmemişim, ama adamın orda bana  saygısız üslupla konuşmuş olmasına sessizsiniz. biraz adaletli olun
Sessiz olduğumuzu nerden çıkarttın seni sadece ikaz ettim uyarı falan vermedim burda cezayı senin kesmemen gerekiyor
haklı bile olsan haksız duruma düşürürsün kendini. şikayet mekanizmasını kullan bizde hızlı şekilde müdahale edebilelim bazen
gözümüzden kaçıyor mesajlar @Neo Nesil 2 sana özel muamele yapmıyoruz burda mod onayına alınanları siz görmüyorsunuzki.
nerden biliyorsun sessiz kaldığımızı biz mod onayına aldığımız kişiyide kimseye deşifre etmeden yapıyoruz. Yani bilmediğin bir konuda
yorum yapmışsın.

Çevrimdışı Tolga

Dzemaili :olmaz :olmaz :dry: :bur2:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetthedum

Trabzonun 300 milyonu aşkın borcu, uzun süreli temlikleri var. Geliri de yok yani .

Sezon başına sporcularına borçuz girmek için sporcu satması lazım.. nakit ister. Ama nakit kısmı 2-3 azaltılıp ihtiyaçları olan mevkilere sezer,pektemek ve tolga + 3/4 milyona  olur mu ki? Olsun çünkü..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 21:59:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonun 300 milyonu aşkın borcu, uzun süreli temlikleri var. Geliri de yok yani .

Sezon başına sporcularına borçauz girmek için sporcu satması lazım.. nakit ister. Ama nakit kısmı 2-3 azaltılıp ihtiyaçları olan mevkiye  pektemek ve tolga + 3/4 milyona  olur mu ki? Olsun çünkü..

Trabzon'un 2 yıllık ömrü var. Sonra ilk 5'e giremeyecek kadar kötü mali yapıya sahip bir takım olacak 5 yıl boyunca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Gent - Genk maçında Sergej Milinkovic Savic'i izleyeyim sizde izleyin 20 yaşında müthiş potansiyel diyecektim.

10 milyona euroya Lazio almış dün. 

Bende diyorum neden kadroda yok.  :D

Çevrimdışı TALAT

Sezon başına sporcularına borçuz girmek için sporcu satması lazım.. nakit ister. Ama nakit kısmı 2-3 azaltılıp ihtiyaçları olan mevkilere sezer,pektemek ve tolga + 3/4 milyona  olur mu ki? Olsun çünkü..

trabzon siyaset için çok önemli bir şehir. yıllardır bir sürü bakan çıkarıyorlar ve örtülü ödenekten ne aldıkları belli değil. bir şekilde kurtulurlar yine :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Gs devreye girdiğine göre Gökhan İnler Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun bence   :naughty: O0
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağatay

Beni arıyorsunuz resmen. Tribünleri çoştururum valla fena spikerlik yaparım anonsçu filan :)

O zaman pazartesi gel başla :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı safa burak

Zizozu nizam yazmisti ama gs ile oyuncu takas ettigimizi ruyamda bile gormem. Tolga ist de Besiktastan baska takimda oynamam dedi cenk de bu kadar yildir yuvada gidecegini sanmiyorum. Gs de istemez cenki

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Scout

4 Kupa Alicaz Bu Sene  :ishock:
Pika Pika