2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906555 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kaan Türker

Fikret Orman dünyada farklı bir transfer stratejisinin ortaya çıkmasını sağladı :) işin garibi işi öğreten biziz ve öğrettiğimiz şeyi bize karşı kullanmaya çalışıyor çakallar :) İnler'in menajerine söylesinler de dikkat etsin evi, arabası, oyuncularını her an kaybedebilir. Bizim başkan gider para vermeden hepsini üzerine geçirir valla ne olduğunu anlayamaz :D :D :evillol:

Çevrimdışı Ergin1903

Yakın zamanda buranin inlemesi lazim :tabe:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Gomez ile Sosa'yı idmanlardan sonra dizi setine versek ya 6 ayda masraflarını çıkarırlar :)

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı atalay

Fio'da iyi ki FFP problemi yaşıyormuş.

Mario Suarez'e, 15 milyon € bonservis vermişler.

Yaşamasa...

Çevrimdışı ayayhan

başıma bişi gelmiycekse şunu kayda geçirayim bu rakamlara ozan transferi olursa, hangi takıma giderse gitsin tarık çamdal v.2  olur.

altına birsürü şey yazıcaklar, 2 yıl sonra ancak cevabını görebilicez

Çevrimdışı Scout

başıma bişi gelmiycekse şunu kayda geçirayim bu rakamlara ozan transferi olursa, hangi takıma giderse gitsin tarık çamdal v.2  olur.

altına birsürü şey yazıcaklar, 2 yıl sonra ancak cevabını görebilicez
Takasla Min 2 Max 3 Oyuncudan Kurtulacaksak Gelsin Bence
Ozanı Bende Sevmiyorum Ama Takimdan Acilen Gonderilmesi Gereken Kisiler Var
Pika Pika

Çevrimdışı KUMANOVALI

onur kıvrak hayırlı olsun

tolga +bir miktar para
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kralkartal

Eger onur gelecekse ya ''tolga+cenk gonen'' birlikte gitmeli. Yada sadece ''cenk + para'' olmalı

Çevrimdışı kralkartal

Baskan mustafa necip ve ismaili bir yerlere kitlemenin pesinde resmen bakalim ne olcak...

Çevrimdışı talha

Fio'da iyi ki FFP problemi yaşıyormuş.

Mario Suarez'e, 15 milyon € bonservis vermişler.

Yaşamasa...
Birazda bununla alakalı durum adamın maliyeti yıllık 11 12 ler çıkıyor bence sadece bundan kurtulmak istediler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı alimm

onur kıvrak hayırlı olsun

tolga +bir miktar para

# tolga + pektemek = onur # tertemiz bir olay...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Deniz

Tünaydın..
Arkadaşım hastanede Mario Gomez ile görüştü Alman milli takımına dönmek için geldim demiş.2016 da oynamayı çok istiyormuş.
İnşallah sakatlık vs çıkmazsa gomez bir gol rekoru ile milli takıma geri dönecek :claps:
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 12:07:17 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kaan Türker

İnler-Ozan-Cambiasso ve onur ile transferi kapatırsak bu sene bizim takımı yenmeye tenezzül edenler bile pişman olur :) Hele ki tolgay'ın da katılacağı orta saha çok verimli olur kanısındayım.

Çevrimdışı talha

Tünaydın..
Arkadaşım hastanede Mario Gomez ile görüştü Alman milli takımına dönmek için geldim demiş.2016 da oynamayı çok istiyormuş.
İnşallah sakatlık vs çıkmazsa gomez bir gol rekoru ile milli takıma geri dönecek :claps:
İnşallah olmaz dua etmek lazım bol bol eğer o kadar ciddi ve hırslıysa çok farklı işler olabilir

Bu arada adam uyum sorunu çekmez Beck Sosa Gökhan Olcay falan bunlarla yakın ilişkileri var diye biliyorum

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

Orta saha transferi uzayabilir.

Çevrimdışı kralkartal

Benim nazarimda cenk gonen kalecilerin mustafa pektemegidir.

Çevrimdışı Çağatay

Tünaydın..

çoğu taraftar sadece şurayı okurken vefat edebilir   :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı WoodGryn

A Spordaki salağın birtaneside diyorki
Gomez V.Persie yle kıyaslanmaz Fernandaoyla kıyaslanır diyor ya nekadar gerizekalı insanlar var çok sinir oldum bu salağın yorumuna ya :evillol:

Çevrimdışı Bertug

23 ağustosa kadar transfer yapılmayacağını düşünüyorum. İlk 2 maçtan 6 puanla çıkarsak, ortasaha sırıtmazsa ve Veli'nin FB maçına hazır olacağı tahmin edilirse transfer yapılmaz.

Olur da Mersin-TS'den galibiyet çıkaramazsak Veli'nin dönüşü uzarsa ve orta saha sırıtırsa free bir oyuncu alırız

Çevrimdışı brkntcnr

Tünaydın Var mı Onur la veya İnler le ilgili bi gelişme.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kaan Türker

Gomez V.Persie yle kıyaslanmaz Fernandaoyla kıyaslanır diyor ya nekadar gerizekalı insanlar var çok sinir oldum bu salağın yorumuna ya :evillol:
Bonzai zararlı diyoruz ama anlayan yok :D

Çevrimdışı Deniz

İnşallah olmaz dua etmek lazım bol bol eğer o kadar ciddi ve hırslıysa çok farklı işler olabilir

Bu arada adam uyum sorunu çekmez Beck Sosa Gökhan Olcay falan bunlarla yakın ilişkileri var diye biliyorum

Takımın yarısı Almanca konuşuyor zaten  :evillol:
Adamın Bayern Münihinde bile bizdeki kadar almanca konuşan yoktur  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WoodGryn

Bonzai zararlı diyoruz ama anlayan yok :D
33 lük dede V.Persie yi öve öve bitiremiyorlar
Gomezi daha tanıyamamışlar ama şu lig başlasında ondan sonra herşey belli olacak
Fernandao ve Gomez kıyaslanabilir mi ya bunlarda akıl yok.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2015, 12:31:13 WoodGryn ]

Çevrimiçi Rasim

futbol stili olarak dedi onu yalniz
Beşiktaş!

Çevrimdışı WoodGryn

İtalya basını, Beşiktaş’ın İtalyan orta saha Alberto Aquilani ile ilgilendiğini iddia etti.

Haberde Fiorentina ile sözleşmesi sona eren Aquilani için en büyük ilginin Beşiktaş ile Sampdoria’dan olduğu ve 31 yaşındaki İtalyan Milli oyuncu için iki kulübün  transfer yarışı içerisine girdiği yazıldı.

İtalyan oyuncu, geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 34 maça çıkarken 1 gol attı.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER