2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892460 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

1 Orta saha 1 Forvet mi. 1 Orta Saha 1 Stoper mi.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kralkartal

1.Tolga zengin, 2.cenk gönen, 3.İsmail köybaşı, 4.gökhan suzen, 5.necip uysal 6.sezer ozturk, 7.mustafa pektemek, 8.ömer şişmanoğlu

Bence bu 8 futbolcu takas olur cüzzi rakamlara satmak olur bir şekilde degerlendirilmeli. Gereksiz maaş yükünden kurtulmakta önemli.
Mesela trabzonun kaleciye ihtiyacı var : cenk veya tolga  satılabilir.

Çevrimdışı Kaan Türker

1 Orta saha 1 Forvet mi. 1 Orta Saha 1 Stoper mi.
bence 1 orta saha 1 kaleci

Çevrimdışı atalay

Hayır, madem sadece İnler ile ilgileniyorlar Bursa Başkanı neyi veto ediyor.

Birde Ozan'ı, İnler için kullanan diyenler var; Bursa Başkanı da İnler'in fiyatını düşürmeye çalışıyor herhalde.  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Transfermarkt Cenk Tosun'a da 6.5 milyon euro diyor. Asagi yukari dogru saysak hem Ozan hem Cenk'i, Bursa yine ayni degerde adam isteyip ustune de 6 milyon istemis oluyor. Pektemek vb. adamlara razilarsa uste hadi 4 milyon euro olsun, ama yok Kerim, yok Pedro, yok Cenk falan verilemez bunun ustune. Bunlar bizi saf bellemis kaziklayacaklar. Kazik yemememiz lazim. Ozan da gelirse Veli ya da Atiba'yi bile kolaylikla kesebilecegini sanmiyorum, hele hele gelirse Inler'i ve duzeldiginde Tolgay'i kesebilecegini hic sanmiyorum. Sorun hem fiyat hem elimizdekilerle kiyasi. Orta sahada Ozan'dan bir tik ustte/altta cok adam var. Alacaksak Gokhan vb. takimi ust seviyeye tasiyacagi garanti adamlara yonelmemiz lazim.

Bursa kabul edecek olsa, Ismail vb. bir adami Ozan'in bir yilligina kiralik + satin alma opsiyonuna bile gonderelim derim ama Bursa da kendi oyuncusuna guvenmiyor dunyada kabul etmezler boyle bir teklifi. Uyanik olmamiz lazim. Tabata 8 milyon Ismail 5 milyon Ayhan Pektemek 5 milyon derken iflasin esiginden donduk. Boru degil milyon eurolardan bahsediyoruz burada.

Ozani bir de parlatip satmak icin alabiliriz sonucta bursa ve bizim avrupada bilinme durumumuz bir degil. Simdi 6 ve bizim gondermeyi dusundugumuz isimlerden biri ile takas edersek seneye yada sonraki seneye en az 12 den baslayan fiyatlara okutulabilir. Ki bu sure icinde kendini gelistirmesi durumunda daha uzin sure orta saha da hizmet edebilir. Ama bu acidan bakildiginda inler den max verimi anca iki sene alirsin sonrasi mechul.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hayır, madem sadece İnler ile ilgileniyorlar Bursa Başkanı neyi veto ediyor.

Birde Ozan'ı, İnler için kullanan diyenler var; Bursa Başkanı da İnler'in fiyatını düşürmeye çalışıyor herhalde.  :D

Atalay, bence orta saha ismi belli, gomez gündemi bitince, orta saha açıklanacak. Muhtemelen gelecek hafta bugünlerde.

Çevrimdışı TALAT

Atalay, bence orta saha ismi belli, gomez gündemi bitince, orta saha açıklanacak. Muhtemelen gelecek hafta bugünlerde.

inler mi diyorsun ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

G.İnler gelir ve transfer biter :)

Tabi gönül 2 orta saha alınsın istiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

G.İnler gelir ve transfer biter :)

Tabi gönül 2 orta saha alınsın istiyor.
@Tolga ya bugün kimse tiye almadı beni şimdi biz bu gomezi bedavaya aldık diyolar ama kiraladık flen
şu konuyu anlatsana bana bonservis ödemiyomuyuz şimdi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Lawal cepte vardır belkide benim bilmediğim başka oyuncular.

Fakat Ozan'ı, Şenol Hoca; İnler'i, Fikret Orman çok istiyor.

Birde Ozan, fırsat transferi... Takas yoluyla + düşük bir bedel karşılığı ile al/sat istiyorlar.

Çevrimdışı kralkartal

Ozanin transferi en güzel şu sekilde olur.
Pektemek + ismail + 5milyon= Ozan

İnler gelicekse eger ozana falanda gerek yok hic.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 22:00:49 kralkartal ]

Çevrimdışı Ersoy

Haftaya Cuma'da orta saha açıklanacaksa açıklanır sonra da kapatırız transferi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:00:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya Ozan ya İnler gelecektir İnler daha yakın şuan fazlasıyla.

Tüm bunlardan sonra fırsat oluşursa Onur affedilmezse gibi, bir de kaleci alınabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

hocam inler falan gelsin orası öylede tam huzur evi takımı olduk adeta.

atiba=32
gomez=30
q7=31(eylülde 32)
gökan inler=31
tolga= 31 (ekimde 32)
sosa= 30
tosic=30

tamam bunlar tecrübeli de, biraz da genç alalım veya iyiyse altyapıdan alalım.

Çevrimdışı TØLGA

Ya Ozan ya İnler gelecektir İnler daha yakın şuan fazlasıyla.

Tüm bunlardan sonra fırsat oluşursa Onur affedilmezse gibi, bir de kaleci alınabilir.
senin noboa rostova gitmiş çağrı başkan beleşe
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:02:13
  • Beşiktaş / Bodrum
senin noboa rostova gitmiş çağrı başkan beleşe

1.5'a gitmiş. Büyük ihtimalle geçen seneki çöküşten sonra maaşını ödeyemedi Paok  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

hocam inler falan gelsin orası öylede tam huzur evi takımı olduk adeta.

atiba=32
gomez=30
q7=31(eylülde 32)
gökan inler=31
tolga= 31 (ekimde 32)
sosa= 30
tosic=30

tamam bunlar tecrübeli de, biraz da genç alalım veya iyiyse altyapıdan alalım.
Ozzy kerim töre cenk tosun ömer eslem günay da yavaş yavaş araya girecek gençler de bunlar. Töre zaten 11.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

@Tolga ya bugün kimse tiye almadı beni şimdi biz bu gomezi bedavaya aldık diyolar ama kiraladık flen
şu konuyu anlatsana bana bonservis ödemiyomuyuz şimdi
Tolga ben de anlamadım ne yalan söyleyeyim :D

Kiralık aldığımız söyleniyor ama sözleşme nasıl yapılmıştır bilemiyorum.

Çevrimdışı TØLGA

yokmu bilen arkadaş @Armağan Bozkurt abi sen biliyorsundur kesin?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

bence bir güncelleme kap'ı daha gelecektir. ben gomezin maç başı olmadan imza attığına inanmıyorum. daha detaylı kap bir iki gün içerisinde gelir tahminim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

BEŞİKTAŞ-FİORENTİNA-GOMEZ ÜÇGENİNİ AÇIKLIYIM.

Mario Gomez 19 M €'ya alındı yanılmıyorsam Fiorentina'ya. ve bunun en az %50 sine  satması lazım.

Mario Gomez'in 2 yıllık sözleşmesi var. 2 yıllık sözleşmesi bittiğinde buu oyuncu FREE oluyor.

İstersen oyuncuyla sözleşme uzatırsın. İstersen uzatmazsın.

Çevrimdışı Tolga

1.5'a gitmiş. Büyük ihtimalle geçen seneki çöküşten sonra maaşını ödeyemedi Paok  :evillol:
Devre arası çok yazmıştık burada Noboa'yı ama yazdığımızla kalmıştık @Çağrı :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:07:23
  • Beşiktaş / Bodrum
BEŞİKTAŞ-FİORENTİNA-GOMEZ ÜÇGENİNİ AÇIKLIYIM.

Mario Gomez 19 M €'ya alındı yanılmıyorsam Fiorentina'ya. ve bunun en az %50 sine  satması lazım.

Mario Gomez'in 2 yıllık sözleşmesi var. 2 yıllık sözleşmesi bittiğinde buu oyuncu FREE oluyor.

İstersen oyuncuyla sözleşme uzatırsın. İstersen uzatmazsın.

Bunun mantığı ne?

Neden en az yarısına satsın? Neden free olunca zarar etmesin?

FFP Böyle bir şey değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Transferler nokta atışı, gayet iyi ve doğru.  :claps: Bundan fazlası turşu olayına girer. Bundan sonra önemli olan takımın kaynaşması ve taraftar desteği.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.