2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893658 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Sistemi dünde açıkladım.

Detaylı paylaşılmamış lakin 2 yıl kullan; 3.yıl öde gibi...
Bizimkiler o üçüncü yılı ödemez :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı musacn1903

Bursa tetikte bekliyormuş danye çöktüler hemen :D

Çevrimdışı atalay

Bizimkiler o üçüncü yılı ödemez :)

Eğer dediğim gibi ise mecbur ödemek zorunda yoksa davalık.  :D

Çevrimdışı kaanzor

İnler transferi hakkında ; Tomris ekledi,
Gökhan ✌️ @Gur1971
Bitti. Evrak temini ve banka mektubunun ardından imza. 2.2bonservis, 1.8m€ maaş ile anlaışdıl. Cumartesi açıklanır. @ErayEAydemir
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

İnler transferi hakkında ; Tomris ekledi,
Gökhan ✌️ @Gur1971
Bitti. Evrak temini ve banka mektubunun ardından imza. 2.2bonservis, 1.8m€ maaş ile anlaışdıl. Cumartesi açıklanır. @ErayEAydemir
Denilen şekilde ise çok uygun

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Volkan Başaran

İsimler çok önemldidir.

Quaresma
Gomez

ikisilinin gelişi taraftarı basını ve rakipleri bile heyecanlandırıyor..

Bu adamlar boşuna isim olmuyorlar...

Büyük Takımlar Büyük Oyuncularla olunur..

Şartları bilmiyorum ama Fikret Orman yönetiminin aldıkları oyuncuda ince eleyip sık dokuduklarını bildiğimden güveniyorum..

Harika bir santraforumuz oldu kanımca.

Tebrik ederim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Medyanın satın alınacak dediği zamanda Gomez'in Kiralık olarak geleceğini HABER1903 okurlarına 29 Temmuz'da duyurmuştuk.

Fiorentina ile Gomez transferi için 2+1 yıl satın alınması için pazarlığa oturan Beşiktaş Yönetimi, Fiorentina'nın UEFA Finansal Fair Play uygulamasına takıldı.

Oyuncunun ciddi bir maliyet ile Fiorentina Kulübü'ne transfer olması, Beşiktaş'a bonservissiz transfer olmasını engelledi. Bunun üzerine Siyah Beyazlı Yönetim farklı bir plan uygulayarak Gomez'i bedelsiz Fiorentina Kulübü'nden kiralayarak, Fiorentina'nın Gomez'e verdiği yıllık ücretten kurtardı ve Fair-Play açısından Mor Menekşeleri rahatlattı.

Bilindiği gibi Galatasaray Kulübü Gomez'i transfer etmek istemiş, Bonservis bedelinden dolayı kadrosuna katamamıştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı musacn1903

Gomeze imza parası falan vermedik ya acaba o parayı ozana mı harcarlar diyorum

Çevrimdışı can1903

Haftasonu transfersiz kalmayabiliriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

İnler için de Beşiktaş'ın oyuncusu diyorlar...

Ozan Tufan coming soon.  :icool:

Çevrimdışı can1903

:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Sarp

Güzel şeyler mi oluyor ne !...  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz çok güzel bir camiayız. Günümüz dayatmaları ile hızla dejenere oluyoruz ama harç o kadar sağlam ki o naif duruş bozulmuyor.
Bu site ilk kurulduğundan beri takip ediyorum. Sınırlı futbol algım, burada görüşlerini paylaşan değerli
dostlarım sayesinde gelişti. Bu durum beraberinde umutlarımı da kuvvetlendirdi. Forumun takibi,
yazılanlar ve görüşler günlük rutinimin bir parçası oldu. Bu sezon öncesi görüyorum ki başta @Necmi
bey ve ekibi olmak üzere Sitenin bizi bir arada tutmaya çalıştığı çizgi ve şiar edindikleri Beşiktaş gelenekleri
bizi diğerlerinden ayırıp, yozlaşan spor kültürü içinde Beşiktaşlılara temiz bir paylaşım alanı sundu. Bu günlerde forumda yazan
derya deniz arkadaşlarımın ve doğru bilgiyle donatılan güzel Beşiktaşlıların sosyal medyada ne kadar etkin bir güç olabileceğimizi
anlıyorum. Söz uçuyor buradaki güzel paylaşımlar ise mükemmel bir arşiv oluşturuyor. Yazan çizen her abime ve her kardeşime
teşekkür ederim.

Çok güzel bir yazı olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

hem ozan hem inler olursa
yok artık turgay şeren derim  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

Bir Douglas eksik  :icool:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı can1903

hem ozan hem inler olursa
yok artık turgay şeren derim  :evillol:
Fikret Orman adamın elinden futbolculuk lisansını bile alır.

Çevrimdışı mehmetthedum

Simdi başkan herhalde cektiği bu aduketle bi 3 sene stadın keyfini sürer. Tabi biz de... :biggrinking:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

İkisi gelsin orta saha bir sene sonra ülkenin en etkili orta sahalarından olur bu arada Mvilla da gelirse heralde en güçlü yapıya bürünürüz

Çevrimdışı musacn1903

Asporda 2 yıllık diyorlar imza :D bir yılını şimdi açıkladılar seneye diğer yıl içinde kiraladık diye açıklarız heralde

Çevrimdışı Sarp

Bir Douglas eksik  :icool:

Sorma hocam onu bende çok istiyorum.
Elimde değil  :)
Nefis bir defans bloku olurdu.

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Medyanın satın alınacak dediği zamanda Gomez'in Kiralık olarak geleceğini HABER1903 okurlarına 29 Temmuz'da duyurmuştuk.

Fiorentina ile Gomez transferi için 2+1 yıl satın alınması için pazarlığa oturan Beşiktaş Yönetimi, Fiorentina'nın UEFA Finansal Fair Play uygulamasına takıldı.

Oyuncunun ciddi bir maliyet ile Fiorentina Kulübü'ne transfer olması, Beşiktaş'a bonservissiz transfer olmasını engelledi. Bunun üzerine Siyah Beyazlı Yönetim farklı bir plan uygulayarak Gomez'i bedelsiz Fiorentina Kulübü'nden kiralayarak, Fiorentina'nın Gomez'e verdiği yıllık ücretten kurtardı ve Fair-Play açısından Mor Menekşeleri rahatlattı.

Bilindiği gibi Galatasaray Kulübü Gomez'i transfer etmek istemiş, Bonservis bedelinden dolayı kadrosuna katamamıştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Bedava verilse ne verilmese ne acaba. Hep bizim ffp icin yapilmis dendi. Simdide fio icin yapildi deniyor. Bana cok sacma geldi. Ama aciklanmiyorsa demekki bunda bi is var. ben hala fikret ormanin 6 filan vercegini dusunmuyorum.

Çevrimdışı Savaş

İnler gelsin dertler bitsin.

Çevrimdışı Efe

başkandan korkulur valla adama 3.5 mliyon euro ne la kiralik veya degil hic bir onemi yok gomez bu paraya harika transfer bu sezon 18 milyon euro bonservis aldik sadece 6 milyon bonservis verdik inanilmaz gercekten :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

@Hasan Tahsin  Hocam, çok teşekkür ederim.