2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tayfunyasar

Bir elkeson vardı dombik olan noldu ona? Bir saate biter mi
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı TALAT

beyler 29 yasını gecmis oyuncular melo ornegindeki gibi maasını odeyerek kulupten bonservisini alamıyormu boyle bir kural yokmu? bilgisi olan varmı? bu uygulama varsa gokhan inlere nasıl 6 milyon euro istiyolar?

kural henüz yok. bir oyuncu böyle yaparak ve mahkeme kararı ile transfer olmuş ama uefa karşı çıkıyormuş. böyle bir şey yaparsan uefa geçici lisans verebilir ama karşı kulübü haklı bulur diyor uzmanlar. yani cas uefa falan uğraşıp daha fazla para ödeyebilme ihtimalin varmış
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı tayfunyasar

29 u geçince askerliği uzatamiyordun. Ama yukarıda açıklanmış.

Çevrimdışı magnes

Sosyal medya Xabi Alonso diye inliyor şuan  :icool:

Çevrimiçi mayguntr

Ekşi'de Ozan Tufan başlığında gördüm

"
fason haberlere inanmayın, bizim başkan 6 milyon euro + oyuncu vermez bu adama.
6 milyon euro + 2 oyuncu veriyorsa, karşılığında 5 milyon euro + 3 oyuncu alır."

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı brkntcnr

Benim şahsi fikrim şu :
Eğer kaleci alacaksak veya onura çökeceksek orta sahayı daha düşük maliyetli yapmalıyız. Kiralık mvilla ve free aquilani gibi.
Fakat kaleci almayacaksak ona harcanacak parayla ozan tufanı alabiliriz. Fakat ona da 6 milyon civarı değil makul fikret orman seviyesinde birşey :) şuan takımın net bir tane ilk 11 oynayacak bir tane de yedekte kalabilecek oyuncuya ihtiyacı var. Atiba yı kesebilecek kalitede bir 6 numara alırsak atiba yedek kalır. Genel olarak o mevkiye 4 topçu yeterli. Atiba - Veli ve iki isim olursa çok iyi olur. Necip i de takaslardan birinde kullanmamız lazım. Zaten geriye ya iki tane masraflı orta saha veya iki ucuz orta saha ve bir tanede kaleci kaldı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Ekşi'de Ozan Tufan başlığında gördüm

"
fason haberlere inanmayın, bizim başkan 6 milyon euro + oyuncu vermez bu adama.
6 milyon euro + 2 oyuncu veriyorsa, karşılığında 5 milyon euro + 3 oyuncu alır."

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı magnes

Xabi Alonso'nun bonservisi elindeymiş yönetime iletmek lazım  :icool:

Çevrimdışı Hasan Akten

Bir elkeson vardı dombik olan noldu ona? Bir saate biter mi

Elkeson gelirse Cenk yolcu demektir. Elkeson'u alıp Cenk'i Bursa'ya 2 seneliğine kiralasak fena olmaz aslında. Gomez sağlam olduğu müddetçe yedek kalacak zaten.

Çevrimdışı Alper1903

Bir de İnler diyip Alonso'yu ucuza kapatıyormuşuz  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Xabi alonso nun free olduğunu nerden çıkardınız ya transfermarkt ta adamın bi yıl daha sözleşmesi var gözüküyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Xabi Alonso kronik sakat , Allah sahibine bağışlasın, ben 16 yaşımda yıldız olmayan futbolcu almayı bıraktım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tguesbb

Xavi Alonso taraftarın gündeme getirdiği bir isim mi yoksa bir açıklama mı var bununla ilgili ?

Çevrimdışı tayfunyasar

Gomez cenk mustafa ömer forvet hattı seneyi çıkartamaz. Geçen sene 3u sakatlık yaşadı. Aynı şanssızlık olursa geçen seneki gibi sosa mi çıkacar forvete?

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız Elkeson'un videolarını izledim de gol vuruşları çok temizmiş bu adamın. Sağ ayak, sol ayak, kafa her türlü atıyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Xabi'yi tt yapmışlar. Biraz ayaklar yere basmalı.

Çevrimdışı magnes

Xavi Alonso taraftarın gündeme getirdiği bir isim mi yoksa bir açıklama mı var bununla ilgili ?

Sanırım Alonso boşa çıkınca bizim taraftarlarda yönetime  yürüyor , taraftar dedikodusu büyük ihtimalle  :iblush:

Çevrimdışı Tolga

Xabi Alonso nerden çıktı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tguesbb

Sanırım Alonso boşa çıkınca bizim taraftarlarda yönetime  yürüyor , taraftar dedikodusu büyük ihtimalle  :iblush:
Büyük ihtimal

Çevrimdışı brkntcnr

Bjk 2 oyuncudan 18 milyon euro gelir elde etti. Aldiklari 3-4 tane cöp. Bjk o kadroyla en fazla 3.olur yine. Bjknin yerinde ben olsam, Douglas ve Kalinici alirdim. Bir forvet daha alirdim. Cünkü Q7 ve Töre, 4-2-3-1ün kanatlari degiller. Ne savunmalari iyi, ne de kanat forvet özellikleri var. Skor yükü tamamen Gomez cöpünün üzerinde olacak.

:kop: :kop: :kop: :kop:
Ban pls @Necmi abi

Gomez ne zaman geliyor renkdaslar , takip edemedim son 4_5 saati

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Xabi Alonso nasıl free?

Çevrimdışı eyupogluemre

Xabi Alonso zaten geçen sene Bayern'e transfer oldu. Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonu bitiyor. Schweinsteiger'i gönderip Vidal'i aldılar. Alonso'yu bırakacaklarını sanmam.

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez ne zaman geliyor renkdaslar , takip edemedim son 4_5 saati

Yarın 14.15