2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908704 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Quaresma, bildiğimiz Quaresma. Önemli olan sezon içinde takıma ne kadar destek vereceği.

Çevrimdışı fore_kazık

quaresma attırdı ama sağda kim oynayacak. töre bence sola göre sağda daha etkili. quaresma solda olsun diyorum ama o nasıl olur onu da bilmiyorum
Sıkıntı yok maç içinde 5 kere değişirler. İlerde gomez gibi bi insan azmanı olacak o yüzden ben pek sorun etmiyorum:)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ebabil

iyi oynasınlar da takasta karşı taraf reddetmesin

Çevrimdışı Ersoy

Ya bu dengesiz spiker
Gomez çok iyi bir oyuncu transferi gerçekleşirse çok faydalı olur diyor
ya Gerçekleşmedi mi bu transfer ? bu dengesiz niye böyle söyleyip canımızı sıkıyor ?

Kulüp bile yarın İstanbul'da diye yazdı. :lol:
Takma kafaya yani.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı worns

Rakip çok zayıftı. Defans bloğu için yorum yapmak pek mümkün değil. Orta sahada da ilginç işler denedik son bölümde, Motta üç dkda bir mevki değiştiriyordu. Quaresma istekli görünüyor. Ömer Şişmanoğlu ve Pektemek bu maçta bile kötü görüntü verdiler. İsmail Köybaşı ise sol bekte verim verecek fizik ve pozisyon bilgisinden uzak ama belki sol önde üçüncü alternatif olarak filan değerlendirilebilir. Ya da skoru korumaya yönelik maçlarda sol öne geçip beki savunmaya odaklanabilir. Motta ve İsmail'i ön tarafta da kullandığını görüyorum Şenol hocanın ve bahsettiğime benzer bir opsiyon yaratmaya çalıştığını sanıyorum.

Fizik olarak biraz toparlanmış görünüyoruz. Artık ciddi bir kaç hazırlık maçı izletmeleri gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 21:02:20 worns ]

Çevrimdışı brkntcnr

Şu Bjk tv yi digiturk den çıkartıp normal hd yayın yapalım. Takımın kanalını normal yayınlayın hem reyting artar. Bu tip seylerde masraftan kaçmamamız lazım. Takımın marka değeri için bu tip şeyler önemli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WoodGryn

Kulüp bile yarın İstanbul'da diye yazdı. :lol:
Takma kafaya yani.
Yani artık uzun süredir bekliyoruz ettiğimiz sabırın maddi hesabı yok yani baya bi sabrettik :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa Cenk+Kerim+Para istemiş.Hepsinin değeri 15-20'yi buluyor zaten fena saçmalamışlar

Çevrimdışı TALAT

Şu Bjk tv yi digiturk den çıkartıp normal hd yayın yapalım. Takımın kanalını normal yayınlayın hem reyting artar. Bu tip seylerde masraftan kaçmamamız lazım. Takımın marka değeri için bu tip şeyler önemli.

hd yayına geçmenin o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. muhtemelen yüksek meblağlı yatırım gerekiyordur.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Ya bu dengesiz spiker
Gomez çok iyi bir oyuncu transferi gerçekleşirse çok faydalı olur diyor
ya Gerçekleşmedi mi bu transfer ? bu dengesiz niye böyle söyleyip canımızı sıkıyor ?

Eslem içinde özkaynak dedi çok takılmamak lazım  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Kaleci + gökhan inler + mario gomez = 14. şampiyonluk :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Logins1903

İsmail ile Mustafayı hemen pazarlamamız lazım Bursa'ya.Çatır çatır gollerini de attılar  :deal:

hazır gol atmısken takasla yollamak lazım bunları korkuyorum gol attıkları icin takımdan kalacaklar diye :)

Çevrimdışı Ersoy

Yani artık uzun süredir bekliyoruz ettiğimiz sabırın maddi hesabı yok yani baya bi sabrettik :)

Demba Ba transferi de böyle olmuştu galiba.Hatta bence o daha zorluydu.Gomez'in bize çok zor gelmesinin sebebi arada gsnin olması ve yıldız oyuncu olmasıdır.Sen almasan hemen adam kapış kapış gidecek. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Tolga reyis bugun iyi oynamis duyduguma gore q7 yede 17 yakismis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı mehmetthedum

Cenk, ersan'a mexes dedi.. mexes'e nazire yaptı diye.

Bu arada quaresma ve tosicin gelmesi ile yan ortalar geçen seneye göre arttı dedi.. olcaya laf çaktı çaktırmadan., rhodolfonun gerilmede attığı uzun pasları da övdü.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı WoodGryn

Demba Ba transferi de böyle olmuştu galiba.Hatta bence o daha zorluydu.Gomez'in bize çok zor gelmesinin sebebi arada gsnin olması ve yıldız oyuncu olmasıdır.Sen almasan hemen adam kapış kapış gidecek. :evillol:
Yani  :evillol: iyiki cincon dan önce davrandık aldık ve iyiki aldık diyebileceğimiz bir performans sergileyeceğine inanıyorum kendini ispat edecektir çünkü güntekin onay bugün açıkladı gomez artık iyileşti dedi gol kralı olur dedi beşiktaşta başarılı olacaktır dedi
Quaresmayla çok can yakarlar.

Çevrimdışı brkntcnr

hd yayına geçmenin o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. muhtemelen yüksek meblağlı yatırım gerekiyordur.
Önce normaline geçeriz, sonra hd ye geceriz. Bi maçı bile adam gibi yayınlayamadık bu bizim gibi büyük bi takıma yakışmaz.

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/ersinduzen/status/626452673173286912

:akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Ozan tufan ismi boşuna geçmiyor diye düşünüyorum. Yönetimin fiyat düşürme taktiği muhtemelen.

Çevrimdışı Ersoy

Yani  :evillol: iyiki cincon dan önce davrandık aldık ve iyiki aldık diyebileceğimiz bir performans sergileyeceğine inanıyorum kendini ispat edecektir çünkü güntekin onay bugün açıkladı gomez artık iyileşti dedi gol kralı olur dedi beşiktaşta başarılı olacaktır dedi
Quaresmayla çok can yakarlar.

Bende az çok izledim.Santraforda dünyanın belkide en iyisi ya da en iyi 2.si.Forvet değil yalnız santrafor şimdi abarttın diyenler çıkmasın da. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

muhtemelen orta saha alıp transferi kapatırlar, kaleci falan alacaklarını hiç zannetmiyorum anca devre arası transfer döneminde alırlar kaleci o zamana kadar idare edicez artık
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı WoodGryn

Bende az çok izledim.Santraforda dünyanın belkide en iyisi ya da en iyi 2.si.Forvet değil yalnız santrafor şimdi abarttın diyenler çıkmasın da. :lol:
Gomez Ronaldo ve Messiden sonra Dünyada en çok gol atan oyuncuymuş
V.Persie değil bak Gomez sen düşün yani V.Persie Demiyor Gomez Diyorlar :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

muhtemelen orta saha alıp transferi kapatırlar, kaleci falan alacaklarını hiç zannetmiyorum anca devre arası transfer döneminde alırlar kaleci o zamana kadar idare edicez artık

Çift orta saha transferine de razıyım

Çevrimdışı Ersoy

Gomez Ronaldo ve Messiden sonra Dünyada en çok gol atan oyuncuymuş
V.Persie değil bak Gomez sen düşün yani V.Persie Demiyor Gomez Diyorlar :evillol:

Konu kilit. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lige gümbür gümbür başlayalım istemiyorum abi.. Adam gibi şampiyon olalım artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."