2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915500 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Detaylar cok önemli bakalim

Çevrimdışı kralkartal

O degilde fikret baskan transfer isini hakkaten biliyor arkadas kim ne derse desin

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fikret orman: Transfer yapmayi 15-16 yaslarinda biraktigimi soylemem beyaz yalandi. Ama Agustosun 20si gibi birakmayi dusunuyorum.:)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mehmetthedum

Almanca hakim dil olacak galiba...:)

Gomez
Beck
Töre
Tolgay
Olcay
Ömer
Veli
Cenk
Sosa (b.munihte 3 sene. Almanca öğrenmiştir)
Günay
Oğuzhan ( hollanda yakın dil)
Tosic (almanyada 3 sezon. Öğrenmiştir biraz)
Milosevic ( isveçe cermen dil ailesinden)

Aklıma gelen 13 oyuncu.

Rhodolfo
Quaresma
Gomez
Sosa
Motta
Pedro franco

6 adet ispanyolca ailesinden oyuncumuz oldu.

Miloseviç
Tosiç

Sırpça ortağı.

-----------------------

Ayrıca 10 yabancımız oldu.

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 18:30:57 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TALAT

Almanca hakim dil olacak galiba...:)

Gomez
Beck
Töre
Tolgay
Olcay
Ömer
Veli
Cenk
Sosa (b.munihte 3 sene. Almanca öğrenmiştir)
Günay
Oğuzhan ( hollanda yakın dil)
Tosic (almanyada 3 sezon. Öğrenmiştir biraz)
Milosevic ( isveçe cermen dil ailesinden)

Aklıma gelen 13 oyuncu.

Rhodolfo
Quaresma
Gomez
Sosa
Motta
Pedro franco

6 adet ispanyolca ailesinden oyuncumuz oldu.

Miloseviç
Tosiç

Sırpça ortağı.

-----------------------

Ayrıca 10 yabancımız oldu.

milosevic sırp asıllı mı ?

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci alınmayacaksa devre arası zor biliyorum fakat handanovice yürümeleri lazım.

Transferleri ffp yi delecek şekilde yaptık böylece devre arasında da ciddi bonservis verebilecek durumumuz olacak. İyi kullanmak lazım. Ocakı beklemeden bazı şeyleri bitirmeleri gerekiyor.

İlk öncelik macar olmalı.

Çevrimdışı Fatih Berker

Beşiktaş Kulübü'nün her konuda anlaştığı Gomez az önce Floransa'ya gelerek Beşiktaş Kulübü ile sözleşme imzaladı. HABER1903

Çevrimdışı WoodGryn

Ezikbahçe ve Cinconun korkulu rüyası olacak Q7 ve Gomez :)

Çevrimdışı Fr1xsivE

Kaleci alınmayacaksa devre arası zor biliyorum fakat handanovice yürümeleri lazım.

Transferleri ffp yi delecek şekilde yaptık böylece devre arasında da ciddi bonservis verebilecek durumumuz olacak. İyi kullanmak lazım. Ocakı beklemeden bazı şeyleri bitirmeleri gerekiyor.

İlk öncelik macar olmalı.

Yaz transfer dönemindeki 15m euro luk transfer gelirini ara transfer döneminde kullanamiyorsun.

Her dönem icin oyuncu satman lazım alman icin o yüzden yönetim bütün transferleri bu dönem bitirmeye calısıyor cünkü ellerinde  baska dembaba yok
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı TALAT

Yaz transfer dönemindeki 15m euro luk transfer gelirini ara transfer döneminde kullanamiyorsun.

Her dönem icin oyuncu satman lazım alman icin o yüzden yönetim bütün transferleri bu dönem bitirmeye calısıyor cünkü ellerinde  baska dembaba yok

kullanabiliyorsun. ffp sezonluk olarak görüyor olayı

Çevrimdışı mehmetthedum

milosevic sırp asıllı mı ?

Evet.

Şu durumda ingilizce bildiklerini de varsayarsak, gomez ve sosa takımda konuşulan her yabancı dilden az-biraz biloyorlar.  Birinin yardımcı kaptan olması iyi olurdu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Savaş

Cidden çok ama çok büyük golcü aldık.  Demba'nın yerini fazlasıyla doldurduk.
Artik cha cha zamanı!!!

Şimdi sinerjimizi Ozan veya İnler'e çeviriyoruz beyler hadi bakalım :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Evet.

Şu durumda ingilizce bildiklerini de varsayarsak, gomez ve sosa takımda konuşulan her yabancı dilden az-biraz biloyorlar.  Birinin yardımcı kaptan olması iyi olurdu.
Bence sosa 1. Kaptan olmalı. Mevkisi itibari ve derbilerdeki hırslı yapısıyla hakediyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı brkntcnr

BEŞİKTAŞ XI (NK Zavrc): Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Kerim ve Cenk Tosun.

Defans bu sene büyük ihtimalle böyle olacağı için oyuncular için sınav olacak.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Sezonluk diye biliyorum böylesi oldukça saçma olur. Resmi bir bilgi var mı?

Çevrimdışı TALAT

Sezonluk diye biliyorum böylesi oldukça saçma olur. Resmi bir bilgi var mı?

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

sezonluk

Çevrimdışı Kadir G.

Rhodolfo Beck ve son maç iyi beni şaşırtan Oğuzhanı dikkatli takip edeceğim.

Oğuzhan sabit arsenal iç saha maçı gibi oynasa yeterli benim açımdan. Potansiyeli dersek en az iki katı.

Çevrimdışı Savaş

Forvette Pektemek yok yayıldım koltuğa rahat rahat izlicem maçı şimdi

Gomez de gelmiş değme keyfime. Kaza bela sakatlık olmadan düzgün bi hazırlık maçı izleyelim inşallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erhan

2 yıl kiralık sonra 8 mil euro mu acaba bana saçma geliyor bu olay :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

* Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir.

sezonluk

Teşekkür ederim.

Yukarıda yazdığım şekilde bir planlama yaptıklarını umuyorum. Bu şekilde ffp kalkana kadar her sezon 1-2 isim yeterli olur.

Çevrimdışı Fatih Berker

Beyler niye bizim BJK tv nin youtube kanalı bile yok ya saçma sapan linklerden maçı izlemek zorunda kalıyoruz.Ulan açın bir youtube kanalı orada 7/24 yayın yap çok mu zor? Cinconun bile var.Hadi youtube'u geçtim dailymotion'dan yap ya büyük bir rezilliktir bu.

Çevrimdışı Tolga

Gomez yarın 14.15'te İstanbul'daymış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fr1xsivE

kullanabiliyorsun. ffp sezonluk olarak görüyor olayı

Eger öyleyse süpermis gecen gün oktay derelioglu söyledide demek yanlıs biliyormus.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin