2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12924897 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WoodGryn

Böyle bir şey olsun bu yaşımda hiç utanmam oturur mutluluktan ağlarım çok ciddiyim.

Pektemek mutlaka gönderilmeli pektemekin gitsin necip kalsın razıyım.

Çevrimdışı BavyeraKartali

----------------------------------> Profil Resmim renklilere gelsin..... Hepsi Gomezin :)  :ishock: :ishock: :ishock:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Deniz

Genç kızlar Gomez e hayranlıkla bakarken  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KAP

:super: show must go on  :super:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Kaan Türker

Hem ozani hem inleri almazlar :). Pektemegin gitmesi icin ozanin alinmasi lazim. O zamanda inler alinamaz.

Benim için ozan ya da inler'in gelmesi mutluluk kaynağı değil, pektemek'in gitmesi beni mutluluktan uçurur :D Ben pektemek'in bizden gitme ihtimalini sevdim :)

Çevrimdışı Ersoy

Genç kızlar Gomez e hayranlıkla bakarken  :bandit:

:kop: :kop: :kop:
Gomez'in sahaya giren Hollandalı hayranları güçlükle durduruldu.
Bundan sonra her sene!

@Deniz bu kadar tesafüf olur :) Altli ustlu yollamisiz....  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı aa1903

bir süprizle kaleci alıp, pektemek'i de bir yere iteleyebilirlerse seviçten çıldırırım.

Çevrimdışı Serkan7738

Gomm gome yav sey ya ug heyy Allahuekberrrrrrrrr

Çevrimdışı magnes

Kulüpleri değerlendirecek olursak Trabzon için çok büyük bir sıkıntı kapıda. Taraftarla yönetim karşı karşıya. Galatasaray desen ekonomik sıkıntıları var ve dengeyi bozamayız diyen teknik direktörüne karşı taraftarın tavrı var. Fenerbahçe iyi transferler yaptı ama ön elemeyi geçemezse o zaman karışacak içerisi asıl. Biz ise şuanda doğru yoldayız gibi, şu ana yaptığımız transferler ve tavırlarımız diğer kulüplere göre daha iyi. Bu sezon bir garip olacak  :D

Çevrimdışı WoodGryn

Gomeze güzel bir karşılama yapmak lazım ve aynı zamanda harika bir kalabalık şart adam akşam 9 da geliyor

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı murat_

adam tam bir bitirici yaw hele volkana attigi gol  :D :D

Çevrimdışı Efe

abi baskan bu sene agirdan ama harika hareket etti harbiden gomez geldi :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:evillol: :evillol: :evillol:

Kriterlere göre kronik sakat diyemeyiz. Hep ayrı yerlerden sakatlanmış  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Bu da güzelmiş  :)

Çevrimdışı TALAT

çok değil 3 hafta önce buraları yönetime başkana neredeyse sövenlerle doluydu. şimdi ise en büyük başkan bizim başkan.

o zaman da söyledik biraz sabır diye. görüldü ki doğruymuş

ama yine de transferler yapılıyor diye eleştirmeyi kesmeyin. transferlerin geciktiğini eleştirelim. günlük, anlık yaşamayalım. bizim bu eleştirilerimiz belki de seneye etki edecek ve transferler zamanında yapılacak.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Gomez açıklanınca bir tuhaf oldum , boşluğa düştüm . Şimdi Gökhan İnler falan kesmez beni, OSPİNA isteyelim onu bekleyelim derim.

Çevrimdışı sozkul

Gomeze güzel bir karşılama yapmak lazım ve aynı zamanda harika bir kalabalık şart adam akşam 9 da geliyor

Bence karşılamaya gitmeyin, sonra ben neymişim be abi moduna giriyorlar söyleyim..

Gelen gideni aratmadi  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çok değil 3 hafta önce buraları yönetime başkana neredeyse sövenlerle doluydu. şimdi ise en büyük başkan bizim başkan.

o zaman da söyledik biraz sabır diye. görüldü ki doğruymuş

ama yine de transferler yapılıyor diye eleştirmeyi kesmeyin. transferlerin geciktiğini eleştirelim. günlük, anlık yaşamayalım. bizim bu eleştirilerimiz belki de seneye etki edecek ve transferler zamanında yapılacak.

@TALAT  benim eleştirim şu ; seneye kimi alacağız biz. Devre arası artık Handanovic falan alınırsa seneye transfer döneminde sıkıntıdan patlarız  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı melyet

arkadaşlar şimdi soru şu :
gomez sakatlanmazsa ba nın yaptığı katkının ne kadarını yapabilir  :alala:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!