2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927935 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Bu akşam ki NK Zavrc maçı BJK TV'den mi yayınlanacak? D-Smart reklamında göremedim de.
Evet Bjk Tvde
Pika Pika

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı musacn1903

Ya son detay dedikleri şey işte siyah ayakkabıylamı maçlara çıksam beyazla mı hangi marka ayakkabıyı giysem. Ev stada mı yakın olsun yoksa tesisleremi falan filan

Çevrimdışı TALAT

Ya son detay dedikleri şey işte siyah ayakkabıylamı maçlara çıksam beyazla mı hangi marka ayakkabıyı giysem. Ev stada mı yakın olsun yoksa tesisleremi falan filan

stadın olmadığını söylememişler heralde :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı WoodGryn

Gomez akşam 8 de uçağa binecek diyorlar acaba kaçta istanbulda olur ?

Çevrimdışı musacn1903

stadın olmadığını söylememişler heralde :D
İşte bide onu anlatmaya çalışıyor da olabilirler :D

Çevrimdışı Kaan Türker

Başkanı en çok eleştirenlerden biriyimdir ama Cenk'in ya da Kerim'in herhangi bir takasta kullanılma durumuna ilk başkan karşı çıkar. Başkanın asla böyle bir şeye izin vereceğini düşünmüyorum. Üstelik Cenk giderse 2. forvet pektemek olur ki öyle bir ihtimalin dünya üzerinde olması söz konusu değil bence Şenol hoca varken. Bunun yanı sıra ismail, necip, pektemek + 6 m euro ya sesimi çıkarmam bu transferde. En azından takımda asla oynayabilecek kalibrede olmayan adamlardan kurtulmuş olurum. Böyle bir şey olursa da ilk kez Fikret Orman'ı kalkar ayakta alkışlarım.

Çevrimdışı TALAT

bu arada trabzonda değişik şeyler oluyor. sanırım onur yerine süleyman hurmayı tuttu yönetim.
bastıralım alalım şu adamı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Gomez akşam 8 de uçağa binecek diyorlar acaba kaçta istanbulda olur ?
9-9.5
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı WoodGryn

9-9.5

Çok iyi umarım Çok sayıda kişi karşılar gomezi eğer bu akşam gelecekse ve kaçta istanbulda olacağına dair bilgi verilirse bende karşılamaya gitmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bu akşam ki NK Zavrc maçı BJK TV'den mi yayınlanacak? D-Smart reklamında göremedim de.
Evet 19:30 da BJK TV'de :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı beshicktush

Özellikle şöyle bir ortasahayı hayal ediyorum :halay:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kralkartal

Tolga zengin+ cenk gönen= onur kıvrak

İsmail + pektemek+ necip = ozan tufan + 4milyon euro
Şu takaslar yapilsa fikret orman alnindan öpülür alnindan..

Çevrimdışı kaanzor

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  2 dk.2 dakika önce
Kolpalara inanmayın benden duyun Ozan için Cenk değil Ömer'i teklif ettik. Bir futbolcu da kiralık teklif ettik...
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

Kiralık olarak teklif edilen oyuncu Kerim FREİ
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı keremd

ilk benden duyun istedim GOMEZ KAP'ta :D

AÇIKLAMA:
Mario Gomez'in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır. 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Çevrimdışı Akif Çakıcı

İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Jukebox

6 milyon euro+ (Pektemek-Ömer-Necip-İsmail) bunlardan 2 oyuncu ise çok iyi olur :D
Bence 4-5 verelim yanında pektemek ömer necip ismail sezer falan gökhan süzen ne varsa yollayalım  :lol: :lol:

Çevrimdışı Anıl

Mario Gomez'in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır.