2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935080 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı canU

Ya anlamayacak ne var şu kiralık konusunda çözemedim. Bonservisi var aslında 8milyom ya da kaçsa. Onu 2 sene sonra ödeyeceğiz. 2 seneye ffp bonservis zorunluluğu şartlara uyarsak bitiyor.

Yani fio çıkıp da 2 seneye sözleşmesi biten adama 2 sene sonraya opsiyon mu koyacak. Hayır tek akıllı biz miyiz 2 sene sonra bitince imza atılır diyoruz. Gayet makul bi şekilde ffpden kaçıyoruz. Tabi şartlar söylendiği gibiyse.

Çevrimdışı Ergin1903

inler, gomez ve iyi bir kaleci ciddi manada yarisin içerisindr tutar . Yalniz 3 bomba kalecimizle devam edersek ciddi manada sıkıntı yasarz.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

Ciddi ciddi geliyor lan Gomez  :ishock:

Olimpiyatta seyirci ortalaması 30 binin altına düşmemeli artık en kötü maçta bile
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı WoodGryn

Gomez gelsin gerisi zaten gelir.

Çevrimdışı Ayberk

futbolcunun, kulübü ile ilgili herhangi bir sorun yaşaması anında akbaba gibi üzerine çökmek bize yakışmaz , biz renkli değiliz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı SDemirsoy

hissediyorum saat 1 gibi kap gelecek

Çevrimdışı Paolo Maldini

Benim kafam çok karıştı.Gomezin 2 yılı var kontratının bitmesine 2 yıl kiralayıp 3.yıl bonservisini nasıl alıyoruz.Adam o zaman zaten boşa çıkıyor.Bizim başkan fiorentinayı kazıkladı herhalde. :biggrinking:

Şu kap gelsede rahatlasak :money:

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ya anlamayacak ne var şu kiralık konusunda çözemedim. Bonservisi var aslında 8milyom ya da kaçsa. Onu 2 sene sonra ödeyeceğiz. 2 seneye ffp bonservis zorunluluğu şartlara uyarsak bitiyor.

Yani fio çıkıp da 2 seneye sözleşmesi biten adama 2 sene sonraya opsiyon mu koyacak. Hayır tek akıllı biz miyiz 2 sene sonra bitince imza atılır diyoruz. Gayet makul bi şekilde ffpden kaçıyoruz. Tabi şartlar söylendiği gibiyse.
Bizim gomeze 6-8 arasi bir bonservis verecegimizi dusunuyorsun yani? Ffp durumu olmasaydi bile fikret orman bu parayi verirmiydi? Ben inanmiyorum 2 sene sonra para verecegimizi. Veriyorsakta cok buyuk para gerek yok.

Çevrimdışı Scout

Kaleci Orta Saha Transferi Kaldı , Tolga Pektemek Necip İsmail Yollanmalı
Pika Pika

Çevrimdışı Kemal

futbolcunun, kulübü ile ilgili herhangi bir sorun yaşaması anında akbaba gibi üzerine çökmek bize yakışmaz , biz renkli değiliz

alanda verende açıklarını kapayacak abi neden akbaba olalım.

TS ; Sol bek ve Forvet sıkıntıları var , ayrıca Onur la sıkıntı yaşanmış =  Köybaşı - Pektemek(zaten istıyorlardı bır ara) - Tolga (Trabzonlu)

daha nasıl dertlerine deva olalım.

Çevrimdışı hic2222

Aaaa bugün Gomezi geceyi beklemeden almışız. Bu alışık olmadığımız bir durum
Hadi bakalım Hayırlısıyla
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı WoodGryn

Ntv Spor A Spor dahil tüm haber siteleri gomezin 2+1 yıllığına beşiktaşa geleceğini ve bonservisiyle geleceğini söylüyorlar kiralık alma gibi birşey olamaz sanmıyorum bonservisiyle gelecek.

Çevrimdışı kaanzor

alanda verende açıklarını kapayacak abi neden akbaba olalım.

TS ; Sol bek ve Forvet sıkıntıları var , ayrıca Onur la sıkıntı yaşanmış =  Köybaşı - Pektemek(zaten istıyorlardı bır ara) - Tolga (Trabzonlu)

daha nasıl dertlerine deva olalım.

Hurma istifa etti sorun çözüldü geri döner Onur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ergin1903

Bence bugün kap gelmeyecek. Yine yarina kalır gibi.

Çevrimdışı Kemal

Hurma istifa etti sorun çözüldü geri döner Onur

evet o konu öyle kapandı .

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağatay

Ntvspor:  Beşiktaş orta saha transferi için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Napoli forması giyen Gökhan İnler için İtalyan kulübünün kapısı çalan siyah beyazlıların diğer adayı ise Bursaspor'dan Ozan Tufan.

Mario Gomez'i kadrosuna katan Beşiktaş, orta sahaya bir transfer yapmak için temaslarına devam ediyor. Tolgay ve Veli'nin sakatlıkları nedeniyle yeni bir orta saha oyuncu arayışını giren yönetim, Napoli forması giyen Gökhan İnler için İtalyan kulübünün kapısını çalmıştı. Bir haftadır süren görüşmelerden net bir sonuç çıkmazken, 31 yaşındaki futbolcu için Napoli'ye yeni bir teklif yapılması planlanıyor.

Türk asıllı İsviçreli futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkaran Beşiktaş yönetimi, İtalyan ekibi ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışacak. Gökhan'a 3 yıllık mukavele önermeye hazırlanan yönetim bir hafta içinde bu transferi noktalamayı amaçlıyor.

DİĞER ADAY OZAN TUFAN
Beşiktaş'ın orta saha için bir diğer adayı ise Bursaspor'dan Ozan Tufan. 20 yaşındaki Ozan'ı takas yolu ile transfer etmek isteyen siyah beyazlıların ilk teklifi kabul görmemişti. Yeşil beyazlılar Ozan'ın transferine sadece bonservis bedeli ile onay vereceğini açıklaması üzerine beklemeye geçen yönetim, Gökhan İnler transferinin gidişatına göre yeniden Bursaspor ile masaya oturabilir. Gökhan transferinin gerçekleşmemesi durumunda, Beşiktaş'ın yeşil beyazlı ekibe yeni bir teklif yapması olasılıklar arasında yer alıyor.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Akşam dediğim gibi , Onur Trabzonspor'dan gitmez..

Çevrimdışı Kemal

Bence bugün kap gelmeyecek. Yine yarina kalır gibi.

Uçağa bindiği an KAP gelir. Detayları yarın 2. KAP ta sonuçlanır.

Çevrimdışı Scout

Beyler Onur Transferi Zor Gibi Duruyor
Pika Pika

Çevrimdışı WoodGryn

Onuru göndermezler.

Çevrimdışı worns

Onur'u bırakalım Weidenfeller'e bakalım. Bugün üçüncü kez yazıyorum ama belki görünür olur, birilerinin aklına yatar. :D