2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934395 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

2 yıl kiralık, 3.yıl zorunlu satın alma opsiyonlu transfer edilmiştir.

İtalya'da çok yaygın bu. İnter, yanılmıyorsam bu şekilde 3 transfer yaptı.

Gomez, bu şekilde mi alınmıştır KAP'ta görürüz...

Kısacası bonservisi 3.yıl ödüyorsunuz.

Çevrimdışı yavvuzz

2 yıl kiralık, 3.yıl zorunlu satın alma opsiyonlu transfer edilmiştir.

İtalya'da çok yaygın bu. İnter, yanılmıyorsam bu şekilde 3 transfer yaptı.

Gomez, bu şekilde mi alınmıştır KAP'ta görürüz...

Kısacası bonservisi 3.yıl ödüyorsunuz.
sonunda bonservisi alıorsan sıkıntı yok ,sadece sorum şu olacak @atalay , eğer ki seneye teklif gelirse satılma gibi durumlarda muhatap kim oluyor ?

Çevrimdışı atalay

sonunda bonservisi alıorsan sıkıntı yok ,sadece sorum şu olacak @atalay , eğer ki seneye teklif gelirse satılma gibi durumlarda muhatap kim oluyor ?

İyi bir teklif varsa opsiyon bedeli belli olduğu için ücreti Fiorentina'ya ödeyip satabiliriz.

Yani 2 yıl bizim oyuncumuz iken Fiorentina muhatap olamaz.

Zaten opsiyonu 3.yıl ödeme zorunluluğumuz varsa oyuncu artık Fiorentina'nın oyuncusu değil demektir. Satılsa da, kalsa da biz 2 yılın sonunda Fiorentina'ya o parayı ödemek zorundayız.

Bunlar hep FFP'den kaçmak için dolaylı yollar.

Çevrimdışı yavvuzz

İyi bir teklif varsa opsiyon bedeli belli olduğu için ücreti Fiorentina'ya ödeyip satabiliriz.

Yani 2 yıl bizim oyuncumuz iken Fiorentina muhatap olamaz.

Zaten opsiyonu 3.yıl ödeme zorunluluğumuz varsa oyuncu artık Fiorentina'nın oyuncusu değil demektir. Satılsa da, kalsa da biz 2 yılın sonunda Fiorentina'ya o parayı ödemek zorundayız.

Bunlar hep FFP'den kaçmak için dolaylı yollar.
o zaman güzel yöntem , açıklama için teşekkürler. @atalay

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Artık bugün gelsin şu Gomez :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın,

flightradar dan uçak takip edesim var  :D

Çevrimdışı kaanzor

Onur hurmayla kavga etmiş zorlamak lazım trabzon aşığı Tolga ile takas mesela
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

elkesonu izledim deyip son halini bilmeyenler Beşiktaşa istiyor bu adamı işte  :biggrinking:

Aynen şu halini görmeden adamı alalım diyenler vardı  :D Fm'de bile almam bu haliyle  :icool:

Çevrimdışı Türkay

Gökhan İnler Ozan Tufan orta sahası düsünüyorum gözlerim kapalı  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

KAPıyıda açtık ama yinede esmiyor  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı kaanzor

Spor Buzz Trend ‏@TrendBuzz1  9 sa.9 saat önce
Mario Gomez, yarın akşam 21.00'da İstanbul'da olacak. (Candaş Tolga Işık)
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı worns

Gomez meselesi yıllık bonservis yükünü azaltmak için bu şekilde kurgulanmıştır büyük ihtimal. Ancak zorunlu satın alma için sözü edilen çapta bir bonservis ödeneceğini düşünmüyorum.

Kaleci meselesi de bir yandan konuşulurken Wiedenfeller'in durumunu araştırmak gerekir. Dortmund'la ilişkisi ne alemde bilmiyorum ama Burki ve Langerak'ın arkasında kalma ihtimali var. Oyuncu ikna edilirse bonservissiz alınabilir.

Çevrimdışı mehmetthedum

konu dışı

Bahadır Çokişler: GS UEFA'dan 15 ağustosta 1 sene daha esnetme alamazsa 1-2 sene Avrupa'ya gidemeyecek

zaten esnetemeyecekler. o zaman şl ye gireceğiz...

O tarihe kadar Fener elenirse,  gese cl'de tek kalacağından ekstra para alacağını gösterip ertelemwyi alır. Alır da, seneye şampiyon olamaz veya 2.olamazsa zor alır.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Arkadaş o kadar haber döndü gomez alacaklarına karşılık bonservisini alıyor diye 2 yıl sonra 32 yaşındaki adama 8 milyon euro ödemek nedir..8 çok abi 4-5 olsa tamam

Çevrimdışı can1903

KAP'ıyı açtım esmeye başladı hafif hafif.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Bu arada Onur, Ozan ve Serdar Aziz konuşulurken yabancı sınırının kalktığı durumda mental açıdan kuvvetli ve daha az maliyetli yabancı transferlerle eksiklerimizi tamamlayabileceğimizi söylemiştim. Şu üçlü paket bahsi geçen Türkiye pasaportlulardan daha ucuza halledilir ve daha büyük katkı verir.

Raphael Holzhauser (22) - Austria Wien  Orta saha
Niklas Stark (20) - Nürnberg  Stoper
Roman Weidenfeller (34) - Dortmund Kale

Çevrimdışı tayfunyasar

elkeson'u transfer edersek kurban bayramında keseriz. maşallahı var. vidyolardan görünen türkiye liginde kayseri erciyesspor ayarında bir takımda gol şov yapabilir gibi duruyor. tekniği vuruşu duruşu.

Çindeki en iyi takımlardan birinde oynuyor. bu sene takımı robinho, paulinho, diamanti ve gilardino takviyesi yapmış.(1 tane de çinli 100 bin $ değerli)Goulart ile takımın yıldızı iken kadro dışı kalmış neden olduğuna dair hiç bir bilgi yok.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı SDemirsoy

ben bişiy anlamadım bu işten bonservisi 3. yılda ödeyeceksek kaç para vericez ? bence 3.yılda ödemiyecez üstüne yatıcaz :D

Çevrimdışı musacn1903

Beni bi aydınlatın lütfen . Gomezin fiorentinayla kac senelik kontratı kaldı ?
Edit : baktım simdi 2 yılı kalmış . Yani transferi 2 yıl sonra bedavaya kapatmış olacaz. Bence seneye de kimseye satmayız hersene forvet mi arayalım ya. Bu adam 2 yıl oynar bizde 2 yıl sonrada bedavaya gelir
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 10:04:14 musacn1903 ]

Çevrimdışı Ozan E.

2 senelik

Çevrimdışı OrhanAker

Bir kere yabancı kuralı kalktı diye bir şey yok en az 14 yerli bildirmek zorundasın bunlardan 3 tanesi altyapı çıkışlı olmak zorunda bildiğim kadarıyla.
Gelelim ozan,serdar,onura

Ozanı istemem nedeni de Necipin bir tık üstü ,karekteri oturmamış bi arkadaş..bizde işi yok
Serdar = Ersan + pedro. Ersan 1 yıllık kiralık maaşının yarısını biz öderiz sıkıntı değil,pedro bonservisiyle beraber

Onur işi trabzonlu arkadaşlardan dolayı kolay değil olursa eğer,Tolga + pektemek + 1 miktar para.

Transferleri böyle yaparsak fitim. :icool:

Çevrimdışı Easthanbool

2017'de bitiyor sözleşmesi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı musacn1903

2017'de bitiyor sözleşmesi
Evet yani 2 yıl sonra bu adam bedavaya gelmiş olacak 8m opsiyon falan hikaye seneye satmayada kalkmayız her sene forvet aramak kolay degil  :D

Çevrimdışı Kemal

Hurma , Onura çok ağır küfürler etmiş , bunu ietmek lazım , İHO da ordaymış küfre katılmış.

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş, Aquilani ile prensipte anlaşmaya vardı! (HaberTürk)

İnler mi, Aquilani mi?