2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936688 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Elkeson benim kadar olmuş.  :lol: :lol:

sen bide sağındakine bak...  :lol: :lol:

Çevrimdışı can1903

@Kemal

KAP İS LOADİNG.. COMİNG SOON..

Yarın bayram erken kalkın çocuklar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Eğer biz istersek Gökhan Inler de gelir. Ama Ozan Tufan zorlanacak gibi öncelikle.

Bence Ömer veya Mustafa elden çıkarılıp 2. forvet olarak N'doye alınacak.

1 tane de kaleci alın gözünüzü seveyim ya :bawling:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Her zaman şöyle düşünüyorum. İnlerin Son transferi. Quaresmanın Son transferi Kuvvetle muhtemel Gomezin Son transferi..

Biraz da gelecek yönelik birşeyler olabilir diye, ozan tufan makul geliyor bana.

Çevrimdışı magnes

Mario Gomez ve Fiorentina ile anlaşıldı. Son pürüz Gomez'in yeni doğum yapan amcası.  :evillol:

Çevrimdışı Scout

Mario Gomez ve Fiorentina ile anlaşıldı. Son pürüz Gomez'in yeni doğum yapan amcası.  :evillol:
Deniz Atımıki Doğum Yapsın Amcası
Pika Pika

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mario Gomez bir kanatta Quaresma digerinde Gokhan arkada Sosa'yla bu sene gol krali olur nazar degmesin de. Ayrica icimden bir ses Robin Van Persie FB'de cok kotu patlayacak diyor.

Çevrimdışı Scout

İyi Geceler Arkadaşlar  :sleepzz: :sleepzz: :sleepzz:
Pika Pika

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret orman o parayi erciyes dagindaki kar eriyince veririm maddesi koydurmustur.

Çevrimdışı TØLGA

Elkeson benim kadar olmuş.  :lol: :lol:
elkesonu izledim deyip son halini bilmeyenler Beşiktaşa istiyor bu adamı işte  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Fikret orman o parayi erciyes dagindaki kar eriyince veririm maddesi koydurmustur.
Aman abi daha garanti birşeye bağlıyalım biz o işi doğa ananın sağı solu belli olmuyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aman abi daha garanti birşeye bağlıyalım biz o işi doğa ananın sağı solu belli olmuyor
Buda baya garanti bi yontemmis :)

Çevrimdışı aa1903

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Mario Gomez'in Beşiktaş Kulübü'ne 2 yıllık kiralanacağı öğrenilirken imza parası 2 milyon Euro + 3.5 milyon Euro yıllık ücret kazanacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Gomez'e 2 yıl için toplam 9 milyon Euro para ödeyecek.

Çevrimdışı aa1903

mantık hatası var yine de. transferin haberde belirtildiği gibi olma şansı yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Baskan gecenlerde Cin'den bir oyuncu alabiliriz dememismiydi?

Çevrimdışı Deniz

2 senede 2 milyon imza parasi+7 milyon maas +8 milyon bobservis verecegimizi hic sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

O parayi verecek olsak RVP ye verirdik fenere kaptirmazdik.

Kap gelsin durumlar belli olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Baskan gecenlerde Cin'den bir oyuncu alabiliriz dememismiydi?

japonya içindi o diye hatırlıyorum...

Çevrimdışı TØLGA

aynen en iyisi kapı bekleyelim herkese iyi nöbetler ben kaçar biraz manga okuyayım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mellfred

Başkanın çinden oyuncu almak istiyorum sözünü çok yalnış anlayanlar var😃 adam gerçek anlamda bir çekik gözlüden bahsetti. Hatta chealse'den örnek verdi Uzakdoğuluların ilgisinden bahsetti

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Mario Gomez'in Beşiktaş Kulübü'ne 2 yıllık kiralanacağı öğrenilirken imza parası 2 milyon Euro + 3.5 milyon Euro yıllık ücret kazanacağı bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Gomez'e 2 yıl için toplam 9 milyon Euro para ödeyecek.

Kiralık geliyorsa imza parası saçma değil mi? Önceki sayfada da satın alma zorunlu şekilde 2 yıl kiralık yazıyordu. E satın alma zorunluysa zaten satın alınmıştır, parası 2 senede ödenecektir, neden kiralık deniyor?

Çok fazla bilgi kirliliği var, en iyisi resmi açıklamayı beklemek.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çok takılıyorsunuz bu kiralık miralık işlerine. İnter mirandayı nasıl almış açın bir bakın.

Çevrimdışı genki1914

Çok takılıyorsunuz bu kiralık miralık işlerine. İnter mirandayı nasıl almış açın bir bakın.
aynen 3 saattir kiralik mi nasil konusuluyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı musacn1903

Kiralik aldık diyelim şimdi biz bu adamı. E seneye çine katara satmaya kalksak gidip fiorentinaya bonservis için 5 6 m daha verecez önce bonservisini alacaz da sonra satacaz. Ha ama yok sözleşme süresi bitene kadar sadece bizde kalacaksa yararlı da olacaksa 2 sene bence gayet mantıklı. Ama ilk dediğimi yaparsak sıkıntılı biraz

Çevrimdışı musacn1903

Fiorentina kiralık falan göndermez demeyin adamlar gomezin maliyetinden kurtulmak istiyor zaten. E sözleşmesi bitene kadar da bize kiralıyorlar. Satın alma opsiyonu falan hikaye oylesine koyduruyor fiorentina . Ama bizim yöneticilerin atladığı bisey var demin de belirttim bu adam iyi piyasa yaparsa 1 sene de ki bence yapar çine katara satmak için işte o zaman gider seneye fioya bonservis öderiz o sıkıntı olur. Yoksa normal şartlarda çok iyi maliyetlere yapılmış transfer gibi duruyor. Yıllık 3.5 ve 2 sene sonra bedavaya alacak olursak sadece 2 m de imza parası çok iyi