2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939961 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

ya süleyman hurma gider ya onur süleyman hurmanın söylediklerinden bunları anladım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

ya süleyman hurma gider ya onur süleyman hurmanın söylediklerinden bunları anladım  :bandit:

hurma gidici
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar Onur'u satmayı düşünüyor. Almak lazım Pektemek-Tolga-İsmail-Necip verilir.

Çevrimdışı hic2222

Bu arada pozisyonunda alternatif/yedek oyuncu olmaması sebebiyle necip ve kerimin takasta kullanilmalarina ihtimal vermiyorum.
İsmail ve pektemek, mümkünse sezer ve süzen olabilir, hatta olmalı diyorum,
Ozan bence fbye gidecek, bursa başkanıyla aspor spikerinin arasında olduğu söylenilen ve piyasa yapma niyetli olduğunu düşündüğüm görüşmeden bu mana çıkıyor bence
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada Onur olayının arka planı oldukça derin gözüküyor. İşin içinde şota da var. Yazılanlara göre Onur'un kaptanlığını almak istemiş hurma ve tartışma olunca şota da bavulunu topla git demiş. Bundan başka uefa dan korkulduğu için yabancılara peşin ödeme yapıldığını ve kendilerine 6 ay sonraya verilen çeklerin bile karşılıksız çıktığını söylemiş Onur. Sanırım Onur un bu lafları İbrahim HO ya iletilince o da hurmanın yanında yer almıştır. Öbür tarafta da inanılmaz taraftar desteği var Onur un yanında . Bakalım neler yaşanacak. Umarım ucu değil de sonu bize dokunur  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Tolga, cenk gönen, ismail, gökhan süzen, sezer öztürk, mustafa pektemek ve üstüne 3milyon euro verip bir cordoba bi giunti alsakya cokmu zor yani.....

Çevrimdışı can1903

Yarın geliyor galiba Gönlümün Efendisi..

Çevrimdışı Kemal

Ulen elkeson denince aciosunuz YouTube'u , güncel adamın videosunu izliyosunuz bakıyorsunuz frikikten çatala takmış ; duran top iyi kullanır , bakıyorsunuz calimlar var ve Brezilyalı ; adam eksiltir  az değilsiniz varya :)

Bende şöyle diyeyim : Gomez Çin liginde oynasın 2 yılda 60 gol atar . Baz almayın ,  siyam kedisi gibi adam bize yaramaz.

Çevrimdışı acan07

yalnız beşiktaş başkanına böyle sözler söylemeyelim. sonuna kadar eleştirelim ama aynı ciğerde adamlar falan hoş olmuyor  :ok:
tmm düzelteyim ozmn . "sistemin getirileri ve kişisel tercihler sebebiyle karakterlerinden ödün veren insanlar."  :D
daha yumuşak oldu gibi  bu  :ok:

Çevrimdışı can1903

Ulen elkeson denince aciosunuz YouTube'u , güncel adamın videosunu izliyosunuz bakıyorsunuz frikikten çatala takmış ; duran top iyi kullanır , bakıyorsunuz calimlar var ve Brezilyalı ; adam eksiltir  az değilsiniz varya :)

Bende şöyle diyeyim : Gomez Çin liginde oynasın 2 yılda 60 gol atar . Baz almayın ,  siyam kedisi gibi adam bize yaramaz.
Yarın geliyor Galiba GÖnlümün EFENDİSİ BIRAK SEN ELKESONU

Çevrimdışı Kemal

Yarın geliyor Galiba GÖnlümün EFENDİSİ BIRAK SEN ELKESONU

Ya olm sonra hüsrana ugruyoruz,  artık psikolojim kaldır miyor. Kesin mi ?

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/626145114637889536

Firat Günayer rahat olun dedi. Candaş Tolga Işık 21:00 DE istanbulda dedi. Ertan Süzgün yarın geliyor

Çevrimdışı TALAT

bu saatlerde kesin.
birazdan yeni twitler gelir sorun var yarın çözülür derler
yarın sabah akşama kadar çözülür derler

böyle gider :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

https://twitter.com/Muratozen1903/status/626145114637889536

Firat Günayer rahat olun dedi. Candaş Tolga Işık 21:00 DE istanbulda dedi. Ertan Süzgün yarın geliyor

Gelsin artık arabamı sattım vw aldım , elektrikli aletleri herseyi almanla değiştirdim. Öyle taktım bu adama :)

Çevrimdışı aa1903

bizi youtube bitiriyor zaten :D olmayacak adamlar 30 gol atıyor, 20 asist yapıyor... burasıyla ilgili söylemiyorum, burada dünya futboluna hakim çok kişi var ama youtube videolarını izleyip, vasat adamlara "çok iyi futbolcu" diyen de var taraftarlarımız arasında.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim ilettiğim videoda Brezilya ligi görüntüleri var sadece
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Murat Özen'de yazdı güzel bir uyku çekeyim bari..

Çevrimdışı aa1903

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Yapılan görüşmelerin ardından Mario Gomez'in Fiorentina Kulübü ile yaşadığı problemi çözdüğü öğrenilirken, Beşiktaş Kulübü ile yapacağı sözleşmeye yeni maddeler eklettirmesi transferin sürecini uzattı.

Bu akşam yapılan görüşmelerde  büyük sorunların halledildiği, ufak pürüzlerin kaldığı bildirilirken, Gomez'in bugün öğleden sonra Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

ufak pürüz kalmasa şaşarım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forvet transferi Gomez'le bitmeyecek haberleri dolaşıyordu. Umarım bu N'Doye değil de Elkeson'dur. Çünkü Elkeson şu yukarıda ilettiğim videodan izleyip anladığım kadarı ile sağ - sol kanatta bile oynar @Yunus Emre Dökmeci kardeşim
@Hasan Tahsin abi Evet sağ ve sol kanat olarakta oynayabiliyor bu arada ..
Her 2 Ayagınıda kullanabiliyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Mario gomez transferi yine bitti GIBI :D
Besiktask!

Çevrimdışı TØLGA

@Hasan Tahsin abi Evet sağ ve sol kanat olarakta oynayabiliyor bu arada ..
Her 2 Ayagınıda kullanabiliyor...
bu oyuncunun menajeri flenmisin komisyon mu alıyon şüphelendiriyon heee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK