2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12945028 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 22:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon 10 hafta sonra kaosa girecek.

Elemede güçlü takım gelirse 2 hafta sonra elenip hemen de girebilir.

Ama 10 hafta sonra kesin girecek ve Şota kovulacak sezonu erken kapatacaklar. O yüzden aslında hiç öyle şeyler olmadan kapatsak çok iyi olur ama zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

Onur - Ozan - Serdar  - Gomez inanılmaz bir paket olur.

Ama cepten 7-8 milyon euro çıkarmayı göze almaları gerek takasta verilecek oyuncular haricinde.

ewet çağrı aslında birde 6 m eroyuda gözden çıkartmak lağzım diyecektim ve birkaç oyuncumuzunda ismini yazacacaktım ama onun yerine şartları zorlamak diyip...tepki almayayım dedim...olumlu bakanda var bakmayanda.. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca yabanci yabancı diyoruzda bu ülkede neyin ne olacagı belli mi? Seneye cikip sinirlama getirseler ne olacak? Bence rahat 15 yerli olmalı. 10 tane de yabancı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Onur biraz zor beyler ya. Gerci Ts forvet ariyorken Mustafa + Tolga işi olur mu acaba bilemedim.

Serdar Aziz icin de Pedro takasi olabilir yanina bir miktar para ile.

Ozan için gelse keşke ama Kerim'e kiyamiyorum hala ben :D

Kafalar karman corman oldu. Çorbaya döndü işler. Önce bi Gomez icin sinerji oluşturmak lazım. Bölünmeyelim :)

Şu Cha Cha bi imzalasa rahat edecem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 22:55:47
  • Beşiktaş / Bodrum
ewet çağrı aslında birde 6 m eroyuda gözden çıkartmak lağzım diyecektim ve birkaç oyuncumuzunda ismini yazacacaktım ama onun yerine şartları zorlamak diyip...tepki almayayım dedim...olumlu bakanda var bakmayanda.. :)

Aynen muhtemelen

8 milyon euro + Pektemek + Ömer + Tolga + Frei bu paketin bedeli :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çünkü ozan vede serdar hala gelişim içinde vede milli takımın banko olma yolunda ilerliyorlar yabancı almak kolay ama bildiğine gitmek ne vereceğini bilmek önemli.sen Q7 ne vereceğini az çok biliyorsun hissediyorsun , en önemlisi istiyorsun...bendekide buna benzer bir his beşiktaşa yarar sağlayacaklarını vede millitakımda bizi layıkı ile temsil edeceklerini ve en önemliside...ilerde iyi bir fiyata avrupa takımlarına satabileceğimizi düşündüğüm için istiyorum ... yunus kardeşim....
ONURla , Serdar Olur , Çokta iyi olur Ama Ozandan bi CACIK olmaz :akuma:
Elimizde Patlar...
Şu Onuru alalım yeterki :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen muhtemelen

8 milyon euro + Pektemek + Ömer + Tolga + Frei bu paketin bedeli :)

Hiç acımam. 8 milyon yazmayın bile o gidenlerin katkısı sıfırdı konuşulan isimler fazlasıyla katkı verecektir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 22:59:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bizim berabere kaldığımız Nice'ten 4 yemiş Galatasaray biz yine iyi kötü oynadık bir şeyler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Elimizde Patlar...

esas serdardan olmaz. ben beğenmiyorum serdarı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yine hayallere daldik bakalım hayatlar nasil olacak :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sağlam bir hesaba göre Onur olay sırasında Süleyman hurmanın üzerine yürümüş, 3-5 kötü söz söylemiş, sonra ya o ya ben demiş. İbrahim HO da oradaymış ve hurma ile görüşmüş bunun üzerine Onur ben ayrılmak istiyorum diyerek İstanbul a doğru yola çıkmış. Trabzon taraftarı inanılmaz tepkili onur u sevdikleri kadar hurmadan da nefret ediyorlar gibi. Onurun uçağı 23.00 civarları istanbul a iniyormuş ve karşılama çağrısı yapıyorlar. Bence şu anda Onur işine sosyal medyada da olsa hiç bulaşmamak lazım. Taraftar tepkisinden dolayı Trabzon bir ilki gerçekleştirebilir ve oyuncusuyla dalaşan görevlisini gönderebilir. Olmaz diyeceğim ama karşımızda Trabzon ve İbrahim HO var  :)
Tek Büyük Beşiktaş

shaktarın sol stoperi beğendim  :D :D
Fernandaonun dovdugu mu :D

Çevrimdışı Scout

Kerim Takasta Kullanılırsa Yedekte Sadece Olcay Kalıcak  :s20: Çıkarın Bunu Aklınızdan
Pika Pika

Çevrimdışı Anıl

Gomez-Inler-Serdar Aziz ve allah rızası için bir kaleci :pray:

Çevrimiçi Mehmet57

Nice'le oynadigimiz mac yine iyi, Gs'de 4 tane yemis ahahaha :lol:

Gomez-Inler-Serdar Aziz ve allah rızası için bir kaleci :pray:
Bak İlk defa Katılıyırum sana :bandit: @Anıl

Çevrimdışı worns

Yabancı sınırı kalktı biz neden hala Onur, Ozan Tufan, Serdar Aziz gibi isimlerle ilgileniyoruz ki? Aynı yetenek, daha iyi altyapı-futbol bilgisi ve daha ucuz maliyetle bir dizi oyuncu alternatifi var. Hele Ozan Tufan'dan 1 milyon euro bonservisle alınabilecek bir düzinesi var bence. Sözü geçen paraları edecek oyuncu değil hiç biri.

Bu arada iki gün önce 2-2 berabere kaldığımız Nice'nin Gs'ye ne yaptığını gören oldu mu? Rakip takım bizden daha fit durumda diyorduk ısrarla buna rağmen bizim takım o maçta mücadele açısından da fena değildi. Tempo farkı sonucu Gs dağıldı. Bu skorların da yanıltıcı olabileceği bir yana ben ciddi ciddi Gs'nin kesin olarak önünde görüyorum bizim takımı. Oyun olarak geçen senede böyleydi.

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu arada bizim berabere kaldığımız Nice'ten 4 yemiş Galatasaray biz yine iyi kötü oynadık bir şeyler  :evillol:

melo ayrılmak istiyor, eğer melo giderse gs büyük güç kaybetmiş olacak. şampiyonluğu ise 3-4 sene rüyasında görür  :sevinc :sevinc

şimdi 3.lük sırası onlarda...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Elimizde Patlar...

Onur ve Serdar'dan bir sey olmaz. Elini sallasan bu ayarda adama carpar. Atinc'i izleyip bulan adamlar milli takimda oynayan Serdar'i gormuyorlar mi? Bunlar alinana kadar daha ucuza daha iyi yabancilar alinir. Serdar Kesimal vardi Serdar Aziz gibi gitti halini goruyoruz Fener'de. Onur'da ahim sahim bir kaleci degil. Ha nasil olur, Onur'a karsilik Pektemek + Ismail turu bir teklifi kabul ederler, oyle olur. Onur elimizdeki kalecilerden ancak bir tik ustte.

Serdar ise elimizdeki savunmayi bir seviye uste bile tasiyacak kadar iyi degil. Bunlar hep komsunun tavugu kaz durumlari. Bakiyorum Bursa'dan Serdar, Sener, Ozan, Fernandao, Volkan hepsine millet Barcelona oyuncusu muamelesi yapiyor. Bursa'nin adamlari bu kadar superdiyse niye 6. olabildiler ancak?

Yabancı sınırı kalktı biz neden hala Onur, Ozan Tufan, Serdar Aziz gibi isimlerle ilgileniyoruz ki? Aynı yetenek, daha iyi altyapı-futbol bilgisi ve daha ucuz maliyetle bir dizi oyuncu alternatifi var. Hele Ozan Tufan'dan 1 milyon euro bonservisle alınabilecek bir düzinesi var bence. Sözü geçen paraları edecek oyuncu değil hiç biri.

Bu arada iki gün önce 2-2 berabere kaldığımız Nice'nin Gs'ye ne yaptığını gören oldu mu? Rakip takım bizden daha fit durumda diyorduk ısrarla buna rağmen bizim takım o maçta mücadele açısından da fena değildi. Tempo farkı sonucu Gs dağıldı. Bu skorların da yanıltıcı olabileceği bir yana ben ciddi ciddi Gs'nin kesin olarak önünde görüyorum bizim takımı. Oyun olarak geçen senede böyleydi.
Aynısını bugün bende yazdım Hocam , 2 milyona Ozan gibi Tonla adam var ama bizimkiler 4-5 oyuncu + Para vermeyi göze alıyor ...
Qaresmaya Bonservis berince AUUUVVV
Ozana 3 Fıtbolcu + Para diyince Ver ver ver ver

Çevrimdışı Anıl

Bak İlk defa Katılıyırum sana :bandit: @Anıl
Yanlış bir öneri yapmışım o zaman :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Paolo Maldini

Trabzon forumunda onurun numarasını paylaşmışlar.Arasak mı acaba :)

Onuru gönderemezler.Gerekirse hurma gider.Keşke gelse ne güzel olurdu

Çevrimdışı Kadir G.