2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946266 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

ramazan bitti alkolik kafalar başladı normal karşılıyorum ben sende takılma bu kadar  :evillol: :evillol:
İlk hedef Xabi Alonso ve Neuer
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

onur reflex kalecisi bize lazım olan duracağı yeri bilen ortaları toplayan açıyı kapatabilen bir kaleci lazım.

Çevrimdışı Sedat_BJK

ölücü team  reloaded...  :bandit: :steamed: :money:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mert E

İlk hedef Xabi Alonso ve Neuer
Xabi Alanso adam geçemiyor Neuer de kalede durmuyor kötü transferler  :ebebe:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Onur olmaz Oliver Kahn'ı alalım boşta şu anda çökmek lazım.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Agustos ayi gelmis 15 gun sonra ligler baslayacak ,daha hicbir kaleci transferini gundemimizr almamisiz Onur u begenmiyoruzsunuz arkadaslar.

Bu zamanda alınabilecek en iyi kalecidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Fb maçı ile ilgili konu dışı mesajlar silinmiştir.

Devam edilirse gereken yapılacaktır bilginize....
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

Muslera rahatlıkla ilk 10 da hadi 15 olsun diyelim gerçi ben ondan iyi bu kadar kaleci sayamam.

Onur ligin en iyi 2. kalecisi... Kaleci düşünmüyorlarken bu bir işaret sanki çökmeleri lazım.

casillas, buffon, neuer, de gea, weidenfeller, zieler, lloris,courtois, sirigu, leno, handanovic, akinfaev, cech, joe hart. ilk aklıma gelenler bunlar. daha 3-4 kaleci daha vardır aklıma gelmeyen. neuer'i bayern munih 22 milyon euro'ya aldı. kalecilerin piyasası o kadar yüksek değil, uçuk paralar dönmüyor. muslera çok iyi kaleci ama kimse 10-20 vermez muslera'ya. 7-8 milyon euro'ya 30 yaşının altında muslera seviyelerinde kaleci alınır. 30 yaşının üstündeki adamları daha ucuza getirebiliriz.

mesela milan diego lopez'i bedavaya aldı diye biliyorum. 2-3 milyon euro bonservis verip beto'yu getirirsin, 3 sene onur'dan daha iyi performans gösterir.

Çevrimdışı Deniz

casillas, buffon, neuer, de gea, weidenfeller, zieler, lloris,courtois, sirigu, leno, handanovic, akinfaev, cech, joe hart. ilk aklıma gelenler bunlar. daha 3-4 kaleci daha vardır aklıma gelmeyen. neuer'i bayern munih 22 milyon euro'ya aldı. kalecilerin piyasası o kadar yüksek değil, uçuk paralar dönmüyor. muslera çok iyi kaleci ama kimse 10-20 vermez muslera'ya. 7-8 milyon euro'ya 30 yaşının altında muslera seviyelerinde kaleci alınır. 30 yaşının üstündeki adamları daha ucuza getirebiliriz.

mesela milan diego lopez'i bedavaya aldı diye biliyorum. 2-3 milyon euro bonservis verip beto'yu getirirsin, 3 sene onur'dan daha iyi performans gösterir.
Ospinayi yazmamissin darildim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

#TolgaZenginYuvayaDönsün   :deal:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı acan07

onur+ozan+serdar =    pettemet+ismail+sezer+g.süzen+şişmanoğlu+tolga+necip+ birmiktar para  :D

ayrıca 1 tl farkla menümüzü büyütüp gomez in yanına ndoye yi alabilirz :evillol:

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

Ospinayi yazmamissin darildim :)

ospina'yı muslera seviyesinde kabul ettim. beğenmediğimi düşünme. :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı can1903

Xabi Alanso adam geçemiyor Neuer de kalede durmuyor kötü transferler  :ebebe:
Neuer net kötü kaleci
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Ben 20 milyon eder demiyorum zaten. Diğer mevkiler için 90-100 m neyse kaleci için 20-30 milyon odur.

Yabancı kaleci düşündüklerini sanmıyorum anç nin yerli transferine el attığını düşününce onur gayet mantıklı geliyor. Eldekilerin toplamından daha iyi kaleci. Takımı uzattık hava topları eskisi kadar sorun olmayacaktır.

Mesela devre arası handanovice yürürler ise  bir anda çok iyi kalecilerimiz olabilir. Handanovic-Onur-Veysel...

Tolga-Cenk kesinlikle gönderilmeli günay kiralanabilir.

Tabi bunlar hayal ama insan görmek istiyor işte.

Çevrimdışı hic2222

Bence de onur tolgadan iyi,
Tolga+ismail veya tolga+pektemek olabilir, hem biz rahatlariz hem tsnin işine de gelir, ama ts camiası tolgayi kabul etmeyebilir, gerçi annesi nedeniyle bize gelmişti değilmi
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı aa1903

Ben 20 milyon eder demiyorum zaten. Diğer mevkiler için 90-100 m neyse kaleci için 20-30 milyon odur.

Yabancı kaleci düşündüklerini sanmıyorum anç nin yerli transferine el attığını düşününce onur gayet mantıklı geliyor. Eldekilerin toplamından daha iyi kaleci. Takımı uzattık hava topları eskisi kadar sorun olmayacaktır.

Mesela devre arası handanovice yürürler ise  bir anda çok iyi kalecilerimiz olabilir. Handanovic-Onur-Veysel...

Tolga-Cenk kesinlikle gönderilmeli günay kiralanabilir.

Tabi bunlar hayal ama insan görmek istiyor işte.

onur bizim kalecilerden daha iyi ona bir şey demiyorum. ama net çizgi kalecisi. trabzonspor'un defansı berbat olduğu için maç içinde sürekli sıcak kalıyor ve iyi kurtarışlar yapıyor. büyük takımlarda 2-3 pozisyon gelir kaleye ve kaleciden 90 dakika konsantrasyonunu kaybetmemesi beklenir. mesela hakan arıkan da trabzon'da iyi bir görüntü verdi, çünkü çok pozisyon veriyorlar.

trabzon kolay kolay bırakmaz onur'u. onur'a isteyecekleri paraya da onur'dan daha iyi 10 kaleci buluruz.

Çevrimdışı Neo Nesil

tolga kalacaksa, gelecek sezonda da bir avrupa maçında şöyle bir durumla karşılaşabiliriz

Çevrimdışı hic2222

Bu arada Nicespor Gsyi telef etmiş,
Bizimkiler yerin dibine sokulmustu, üstelik o maçları yükleme çalışmalarının hemen üzerine oynadığımız halde
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ersoy

tolga kalacaksa, gelecek sezonda da bir avrupa maçında şöyle bir durumla karşılaşabiliriz

Allah korusun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2008 di sanırım . M.City Buffon için Juve'ye 75 - 80 milyon euro teklif etmişti ama Buffon kabul etmedi. Buffon Juve küme düşürüldüğünde dahi takımdan ayrılmamıştı. Büyük kalecilik sırf toplara zıplamakla olmuyor demek ki  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 22:26:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ver Tolga ve Pektemek'i ver üstüne 3-4 milyon al Onur'u  :acim:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ver Tolga ve Pektemek'i ver üstüne 3-4 milyon al Onur'u  :acim:
Naptın abi Sen :bandit:
Pektemek + Necip + İsmail + Tolga = ONUR :halay: :halay:
Fikret Başkan Bonservis vermeyi Sevmez :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık