2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Verin yetkiyi anç ye getirsin onuru. Babası falan araya girer tolga daki gibi alırız. Zaten oyuncu kadro dışı bırakıldım istanbula gidiyorum demiş. Yapışıcan işte anında.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallaha nolur bırakalım Şu Ozanı , Ozana Teklif edilen futbolcuların tamamı + Tolga zengini verip Alalım Şu ONURU :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

onur bizi kesmez. adam yan toplarda falan tolga'dan kötü. alınacak kalecinin en az muslera kadar yetenekli olması gerekir.
Yapma hocam allah için elde neuer yokki. Muslera seviyesinde adamda 10+ isterler. Ayrıca onur bire birlerde musleradan daha iyi.

Çevrimdışı Scout

Beyler Sakin Olun Şenol Güneş Aklını Kullanırsa Bir Dakika Durmaz Gider Kendisi Getirir Onuru Sakin Olalım Bence Onur Beşiktaşa Gelcek  :ishock:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

ya varya şu onur mevzusu bildiğin bir işaret
ulvi bir güç tarafından bize gönderilen işaret  :D
kaleci düşünmeyen yönetime bir işaret  :evillol:

tolga+pektemek yada yedek kalecileri de olsun cenk i verelim
ANÇ'nin peşine düşmesi lazım bu olayın

gs muslerayı satmadan hayatta alamaz
bizim acilen çökmemiz lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

onur bizi kesmez. adam yan toplarda falan tolga'dan kötü. alınacak kalecinin en az muslera kadar yetenekli olması gerekir.
Yan Top zaafı var Evet ama Maç Kurtaran Kaleci Onur :ok:
Kimse 4x4 lük değil...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Yalniz Başkan bildigin hepimizi kendine benzetti.nerde beles oraya yerleş olduk :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Vallaha nolur bırakalım Şu Ozanı , Ozana Teklif edilen futbolcuların tamamı + Tolga zengini verip Alalım Şu ONURU :tabe:
Hocam sende yanlış anlama ama ne değişik birisisin :) Az önce 3 oyuncuyu birden mi vereceksin diyordun onur için onu 4 yaptın ya helal olsun :) Ayrıca bence Onur için Tolga + Pektemek e hallolur. Özellikle kavgalıyken oyuncu da ben gidiyorum derse rahat hallolur bu ikisine.

Çevrimdışı Scout

Yalniz Başkan bildigin hepimizi kendine benzetti.nerde beles oraya yerleş olduk :D
:evillol: :evillol: :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı aa1903

Yapma hocam allah için elde neuer yokki. Muslera seviyesinde adamda 10+ isterler. Ayrıca onur bire birlerde musleradan daha iyi.

o zaman şöyle söyleyeyim, cordoba kadar değil. kalecilere o kadar çok para verilmiyor. casillas'ı porto yıllık 5 milyon euro'dan 2 yıllığına bonservissiz aldı diye biliyorum. muslera'dan daha iyi en az 10-15 kaleci var dünya'da. bizim ülkede çok fazla abartılıyor muslera.

onur, muslera'dan hiçbir konuda iyi değil bence.

ysariusta

• Ziyaretçi

Musleranın her zaman piyasası var abi
Bugün satışa çıkarsınlar En az 5 Takım talip olur ...
piyasası yok değil elbette. ama satılık dersen 3 e 5 e verirsin, biri gelip isterse o zaman fiyat artar. ama sen 20 diyorsun. kaleciye 20 verecek takım sayısı belli. bir tek real ve manu da kaleci yok şuan. degaya giderse manu'nun planı hazır onu diyorum.
Bak çok keskin laflar ediyorsun. sıkıntı o. birazda bilme be kardeşim.

Çevrimdışı f_madida

Yahu gencler gaza gelmissiniz de gecen seneki Tolgay hareketinden sonra Trabzon bize gunahini vermez.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

bence onur ile tolga kafa kafaya transfer dahi olabilir. :D ama üste verilen pektemek tolga ve necip bize artı yazar. :tabe:

Çevrimdışı Neo Nesil

Yahu gencler gaza gelmissiniz de gecen seneki Tolgay hareketinden sonra Trabzon bize gunahini vermez.

anç olduktan sonra günah-sevap vs. herşeylerini verirler. iho vermezse de anç ondan almasını bilir.

Çevrimdışı Deniz

Seve seve vermeyecek ki zaten..

Kadro disi kaldi onur.

ya kaleci transfer edecekler ya da affadecekler.

Biz onlara kaleci teklif ediyoruz.bundan iyi teklif yoktur onlar icin.

Forvetleri de sakat.bi de forvet verecez.

Daha ne :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Şu Rotasyonu kurabilsek muazzam olur. İleri 4 lü ve yedekleri tamam zaten-Gomez bitti gözüyle bakıyorum-. Geri dörtlünün de. İki ortasaha birisi kiralık diğeri de 2-3 topçu + az miktar paraya alınabilir. Kaleci mevkisi de 1-2 oyuncu + paraya hallolabilir. Yaptığımı yönetimden beklemek hayalcilik biraz fakat şu 3 transfer çok da zor değil.

Çevrimdışı can1903

Ozan beğenilmiyor , Onur beğenilmiyor..

Tamam Necip ve Tolga var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

:D

Çevrimdışı Kadir G.

o zaman şöyle söyleyeyim, cordoba kadar değil. kalecilere o kadar çok para verilmiyor. casillas'ı porto yıllık 5 milyon euro'dan 2 yıllığına bonservissiz aldı diye biliyorum. muslera'dan daha iyi en az 10-15 kaleci var dünya'da. bizim ülkede çok fazla abartılıyor muslera.

onur, muslera'dan hiçbir konuda iyi değil bence.

Muslera rahatlıkla ilk 10 da hadi 15 olsun diyelim gerçi ben ondan iyi bu kadar kaleci sayamam.

Onur ligin en iyi 2. kalecisi... Kaleci düşünmüyorlarken bu bir işaret sanki çökmeleri lazım.

Çevrimdışı Kadir G.

Evren nyom matias çakamadı ama keşke mvillayı çaksa diyorum.

Çevrimdışı TALAT

Kadro disi kaldi onur.

vereceğimiz forvet de pek sağlam sayılmaz  :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Kadro disi kaldi onur.

Bu Yıl İlk Defa Şansımız Döndü , Bu Transferi Çok İyi Stratejiyle Bitirebiliriz Ucuza
Pika Pika

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Taraftarin cogu fm'den etkileniyo galiba. ozan tufan ve onur kivraki istemeler nerden cikti anlamadim, fmde potansiyeli olan oyuncular ama gercekte oyle degil bana gore. bize iyi yabanci kaleci lazim ospina gibi, orta sahayada ozanla falan olmaz gokhan inler veya aquilani lazim.
Besiktask!

Çevrimdışı TØLGA

ramazan bitti alkolik kafalar başladı normal karşılıyorum ben sende takılma bu kadar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bu firsat kacmaz vallahi.

Aradik ayağımiza kendisi geldi daha ne.

Oyle ya da boyle senol hoca getirmeli

Çevrimdışı Ersoy

Ospina hayal aşamasında kalır.Zamanında Tolga yerine alacaktık ah be...
Onur iyi olur bence.
Bundan sonra her sene!