2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949159 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğuhan

boşluktan gs nice maçını izleyeyim dedim de keyfim yerine geldi

bu ne rezil futboldur hakem ve şans olmasa 3 olurdu en az ilk yarı

ama balsaray adamlar

görünen o ki tek rakip fener onu da akşam göreceğiz boyunun ölçüsünü

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Gomez yattı mı yaa o adamın gelmesi lazım CHA CHA
Belki Yatmaya Programlanmıştır :kop: :kop: :kop:
Bu konuda benim içim RAHAT , Bu kadar Ugraşıpta eli boş dönmez yöneticiler :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Mvillayı izlemedigin belli !
Nasıl atibanın Çok daha iyisi bu Mvilla ??? Her maç 10-15 tane hatalı pas yapıp takımına pozisyon verdiren bir oyuncu !! Aribanın maç başı kaç tane hatalı pası oluyor !!
BİLGİN YOK FİKRİN VAR :alala: :alala:

Seninle muhattap olan yok arkadaşım. Malesef tapatalkta blok işlemiyor. İletilerimi alıntılamazsan sevinirim.

ysariusta

• Ziyaretçi

Seni fener maçına giderken görmüşler.

Çevrimdışı Deniz

Bu gece 23.00 a kadar gomez transferi netlesir.

Lig baslayacak hala 3 oyuncu almamiz gerekiyor.gelen gelsin gelmeyenle daha fazla vakit kaybedilmesin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Ozana kazma diyen taş olur bence arkadaşlar  :) Bu gözler Necip'i , Serdar Kurtuluşu  ön liberoda izledi  :D Necip'den 4 yaş küçük olduğunu öğrenince bir garipseme sizde de belirecektir eminim. Necip bundan sonra milli takımda düşünülecek biri değil ne yazik ki ama Ozan Tufan milli takımın artık bel kemiklerinden olma yolunda ilerliyor , F.Terim çok beğeniyor ve oynattı. Genç bir kan lazım bizim orta sahamıza eğer Mustafa,İsmail + 2,3 milyona bitirede biliyosalar tadından yenmez.

Çevrimdışı Kemal

Gomez yatarsa ana avrat sovmekten bende banlanirim heralde siteden , şimdiden hayırlara vesile olsun :)

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı brkntcnr

Mvillayı izlemedigin belli !
Nasıl atibanın Çok daha iyisi bu Mvilla ??? Her maç 10-15 tane hatalı pas yapıp takımına pozisyon verdiren bir oyuncu !! Aribanın maç başı kaç tane hatalı pası oluyor !!
BİLGİN YOK FİKRİN VAR :alala: :alala:
Sen boyle diyorsan kesinlikle gelmeli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 20:21:54 brkntcnr ]

Çevrimdışı TØLGA

yunus kadıköy civarından yazdığın söylentileri var nediyorsun bu işe  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Ozana kazma diyen taş olur bence arkadaşlar  :) Bu gözler Necip'i , Serdar Kurtuluşu  ön liberoda izledi  :D Necip'den 4 yaş küçük olduğunu öğrenince bir garipseme sizde de belirecektir eminim. Necip bundan sonra milli takımda düşünülecek biri değil ne yazik ki ama Ozan Tufan milli takımın artık bel kemiklerinden olma yolunda ilerliyor , F.Terim çok beğeniyor ve oynattı. Genç bir kan lazım bizim orta sahamıza eğer Mustafa,İsmail + 2,3 milyona bitirede biliyosalar tadından yenmez.
Karaktersiz Bir Oyuncu , Karaktersizliğinide Yaptığı Açıklamadan Anlarsın ,  Beşiktaşta Karaktersiz Futbolcunun Yeri Yok
Pika Pika

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bana Fener Formasını ancak ölünce giydirebilirler :tabe: :tabe:
Sağ olduğum sürece Ne Gs nede Fb forması giymem hiçbir kuvvette giydiremez :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Karaktersiz Bir Oyuncu , Karaktersizliğinide Yaptığı Açıklamadan Anlarsın ,  Beşiktaşta Karaktersiz Futbolcunun Yeri Yok
Yahu daha gencecik adam.oyuncu harcamak ne kadar da kolay.

Sahada hiçbir cirkefligini gormesim furbolcu karakterini saha icinde gosterir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

öyle diyorsun da,geçen sezon ronaldinho, lanzini, 2 sezon önce nene, aluko, drenthe(samet aybaba isteseydi gelirdi) bunlar yönetimin uğraşıp da para yüzünden alamadığı adamlar...

Çevrimdışı brkntcnr

Karakteri benim de hoşuma gitmiyor. Bizim maçta o bittiaaağ diye bağırması ve ardından hemen kerimin penaltıyı alıp buna ayarı vermesi geliyor aklıma

Çevrimdışı Anıl

Sen boyle diyorsan kesinlikle gelmeli.

Aynen katılıyorum :ok: :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Her gun bu uyariyi tekrarlatan arkadaslar var.su basligin havasini günlük ikili tartismalarinizla kacirmayin.varsa derdiniz pm ile halledin.

Çevrimdışı Scout

Futbolcu Babası Çalışmazmış , Kendisi Şuan  10 bin Tl Kazaniyor Aylik , Neyine Yetmiyor , Bizim Babamiz Neden Calisiyor Anlamiyorum , Bizim Aylik Gelirimiz 5 Bin Tl den de Az , BU ACİKLAMAYİ YAPİNCA GOZUMDE BİTTİ Ozan Tufan
BU YUZDEN TRANSFERİNE KARSİYİM
Pika Pika

ysariusta

• Ziyaretçi

öyle diyorsun da,geçen sezon ronaldinho, lanzini, 2 sezon önce nene, aluko, drenthe(samet aybaba isteseydi gelirdi) bunlar yönetimin uğraşıp da para yüzünden alamadığı adamlar...
Samet'in ya da geçen sezonun bütçesiyle bu senenin aynı mı? Rahat olun...

Çevrimdışı Neo Nesil

geçen 3-2 kazandığımız bursa maçı

ozan tufan 2. golden sonra "bittieeee, bittieeeeee" diye taraftar ve bjk futbolcularını "tahrik" etmiş oyuncu.

bu adam fazla tembel, muhammed demirci vol2 olur.

Çevrimdışı Deniz

Karakteri benim de hoşuma gitmiyor. Bizim maçta o bittiaaağ diye bağırması ve ardından hemen kerimin penaltıyı alıp buna ayarı vermesi geliyor aklıma

Hocam daha dunku cocuk bu.karakter bu yaslardan sonra olusur.

bak burak yilmaz senelerce bizim altyapida oynadi.bizim elimizde buyudu resmen.ama emek hirsizligini her fırsatta yapiyir.hic dusunmeden bize karsi bile yaptı.

Bence önyargılari birakalim.sene icinde on liberoda serdarlari necipleri izlersek cok daha fazla uzuluruz emin ol :)

Çevrimdışı Ozan E.

Futbolcu Babası Çalışmazmış , Kendisi Şuan  10 bin Tl Kazaniyor Aylik , Neyine Yetmiyor , Bizim Babamiz Neden Calisiyor Anlamiyorum , Bizim Aylik Gelirimiz 5 Bin Tl den de Az , BU ACİKLAMAYİ YAPİNCA GOZUMDE BİTTİ Ozan Tufan
BU YUZDEN TRANSFERİNE KARSİYİM
Gozunde bitince muhtemelen artik oynatmazlar Ozani kimse de istemez :)

Çevrimiçi mayguntr

Melo , Emre de karaktersiz ama iyi topçular ve takımlarına katkı sağlıyorlar. Yaşı daha 20 Ozan'ın karakteri falan daha yeni otuyor o yaşlarda yani nerdeyse aynı yaştayız biz onla dünkü halimle şuandaki ben farklıyım yani o da büyüyecek olgunlaşacaktır zamanla.

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu bize ne karakterinden? Bakın bu işe inanılmaz taktığımız için genel olarak her yerde baskıya maruz kalıyoruz. Çirkef oyuncuda bulunduracaksın karaktersizde gerekirse ki maçın heyecanıyla bursanın içinden doğmuş çıkmış adamın ne yapmasını bekliyoruz? Sen ben olsak aynısını yapabiliriz fazlası da ihtimal dahilinde.

Demem o ki mesela Beşiktaşta emek hırsızı oyuncuların yeri yoktur fakat havadan sebeplerden dolayı iyi oyuncuyu da reddetmek mantıklı olmaz.

Ozan için konuşulan paralar bence de çok fakat alırsak Şenol Hoca ile uyumu tavan yapmış oyuncudan hem maksimum verimi hem de malsimum kârı elde etmemiz işten değil.