2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950760 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Geçende yazdım son kez mükerrer olmama adına yazıp çekilecem :

Bir başlık açılsın , davetle o başlığa girilsin , yönetimle 1 konu hakkında ( yazısı silinmiş - düzeltilmiş- uyarı almış vb. ) itiraz edip karşılıklı konuşulacak yazışılacak kişi o başlığa davetle çekilsin , orda istenilen kadar yazılıp çizilip tatlıya bağlanır veyada bağlanmaz.

Özerk bir yer olduğu için insanların tahammül sınırlarıda daha alt seviyede olur , çünkü herkes okumadığından gurur yapma olayıda azalır.

Burda da flood oluşmaz, konu dışı olmaz.

Olaydan sonra silinir loglar o özel alanda da şişme olmaz.

Arkadaşa katılıyorum transfer başlığında bazen sayfalarca tartışma okumak zorunda kalıyoruz..Gomez haberleri görmek istiyorum  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Aslında yaz kamplarını karadeniz yaylalarında yapmak lazım performansa direk etki edicektir. Soğuk memleketlerde antrenmanlar ve maç tempoları daha verimli oluyor diye duymuştum :alala:

Soğuk memleketten ziyade sıcaklık ve nem oranı düşük kamp yerleri tercih edilmeli elbette...

Bizim için diyorsan 500.000 ₺ rica edeyim.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Kaan Türker

Gomez ile yapılacağı söylenen toplantı ne oldu acaba? İmzalar atılsa da birazcık şu rehavet denen duyguyu yaşasam.

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşa katılıyorum transfer başlığında bazen sayfalarca tartışma okumak zorunda kalıyoruz..Gomez haberleri görmek istiyorum  :evillol:

ikili atışmaları okumak zevkli oluyor. bazen kendimi sokak kavgalarını elinde çekirdekle izleyenler gibi ikili tartışmaları okurken buluyorum

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Aranguiz zu Leverkusen.

Harika transfer...

Çevrimdışı Kemal

@atalay birde sen yoklasana birilerini Gomez'de sıkıntı neymiş , niye hala Kap yok :)

Çevrimdışı OrhanAker

FutbolArena Özel - Beşiktaş, Mario Gomez transferini tamamladı.

Yönetim cephesi transfere noktanın bugün konulduğunu bildirdi.

Alman futbolcu Perşembe ya da Cuma İstanbul'a gelecek.

Tamam artık bizimkiler son dakikaya kadar kap bildirimi yapmaz..Bekle dur artık Perşembe cumayı  :D

Bu arada komplo teorileri falan 2 gün kanser olacaz anlaşıldı  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soğuk memleketten ziyade sıcaklık ve nem oranı düşük kamp yerleri tercih edilmeli elbette...

Bizim için diyorsan 500.000 ₺ rica edeyim.
:evillol: :evillol:

Hatta spor yazarlarından birisi avrupa takımlarının bu kadar başarılı olmalarını iklime bağlamıştı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

@atalay birde sen yoklasana birilerini Gomez'de sıkıntı neymiş , niye hala Kap yok :)

Artık bilsem de yazmıyorum.

Sadece diyeceğim, bu adam alacaklarını bırakmadan gelmez.

İtalyan kulüpleri de bizden beter bu konuda...

1,5 haftadır yazdığımı yazabilirim en fazla Gomez, Beşiktaş'ın oyuncusu diyor bizimkiler.

Çevrimdışı Easthanbool

Gomez ile yapılacağı söylenen toplantı ne oldu acaba? İmzalar atılsa da birazcık şu rehavet denen duyguyu yaşasam.

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903 1 dk.1 dakika önce
@sanane14100 devam ediyor.

Özen'in söylediğine toplantı devam ediyormuş
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı can1903

Artık bilsem de yazmıyorum.

Sadece diyeceğim, bu adam alacaklarını bırakmadan gelmez.

İtalyan kulüpleri de bizden beter bu konuda...

1,5 haftadır yazdığımı yazabilirim en fazla Gomez, Beşiktaş'ın oyuncusu diyor bizimkiler.
E bütün kanallar , spor siteleri Fio ve Beşiktaş anlaşıldı diye haber geçti. O zaman bizim basın harbi tırt
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

her konuda anlaşıldı deniyor, sonra 20 saat daha toplantı yapıyorlar. nasıl bir habercilik bu?  daha ortada imza yok, ntvspor gomez klibi yayınlıyor.

Çevrimdışı atalay

Hatta spor yazarlarından birisi avrupa takımlarının bu kadar başarılı olmalarını iklime bağlamıştı :alala:

Hangi Avrupa; Doğu, Batı, Kuzey, Güney.

Zaten gen havuzu faktörü, çevresel faktörler önemli. Adriyatik denizinin olduğu bölge, Orta ve Batı Avrupa'dan iyi sporcular çıkar.

Çünkü soğuk iklim, sosyoekonomik yapı, spor organizasyonları derken buralardan "komple sporcular" çıkar.

Kısmen doğru. Çok daha başka parametreler de var elbette.

edit: Bu arada Avrupa diye bildiğiniz yer Avrupa değil aslında.

Avrupa, sadece Benelüks ülkelerini kapsar.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 16:40:44 atalay ]

Çevrimdışı Kaan Türker

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903 1 dk.1 dakika önce
@sanane14100 devam ediyor.

Özen'in söylediğine toplantı devam ediyormuş
Hayırlısı ile bu adamı bir alsalar. Bu arada bu sene haber1903 ve murat özen'e pek güvenmiyorum. Başlarda çok saçma sapan haberler yaptılar.Dünden beri her kanal her muhabir haber girdi anlaştılar diye hala açıklanmaması beni düşündürtüyor sadece.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hangi Avrupa; Doğu, Batı, Kuzey, Güney.

Zaten gen havuzu faktörü, çevresel faktörler önemli. Adriyatik denizinin olduğu bölge, Orta ve Batı Avrupa'dan iyi sporcular çıkar.

Çünkü soğuk iklim, sosyoekonomik yapı, spor organizasyonları derken buralardan "komple sporcular" çıkar.

Kısmen doğru. Çok daha başka parametreler de var elbette.

edit: Bu arada Avrupa diye bildiğiniz yer Avrupa değil aslında.

Avrupa, sadece Benelüks ülkelerini kapsar.

Muhtemelen kastettikleri yerler; Almanya, İngiltere, Fransa gibi ülkelerdir :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  2 dk.2 dakika önce
Ataşehir Mobilyacılar Sitesi'nde ki "Fenomen Home " mobilya mağazamızla hizmetinizdeyiz arkadaşlar. Herkesi beklerim

Sonunda doğru meslek seçimi yapmış sanırım atakan  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı OrhanAker

https://tr.wikipedia.org/wiki/Benel%C3%BCks
Göz gezdirebilirsin Yusuf  :ok:

Çevrimdışı atalay

İngiltere o tanıma hiç uymuyor. (Futbol'un kurallarını koyan adamlar orası ayrı)

Orada EPL'nin aurası var.

Fransa, Belçika sömürgeleri sayesinde başarılı.

O tanıma uyan tek ülke Almanya. Birazda Hollanda.

Bu arada İngiltere hiç Avrupa ülkesi değil.  :D

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı atalay

Bu arada Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımız iyi transferler yapıyor.

Güzel, gelişme var...

Çevrimdışı yavvuzz

valla bu saate kadar gelişme yok ise hala tam olarak anlaşma olmamış demektir , yalan olma ihtimali her geçen saniye artıyor . MARİO GOMEZ:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://tr.wikipedia.org/wiki/Benel%C3%BCks
Göz gezdirebilirsin Yusuf  :ok:

Baktım abi :ok:

İngiltere o tanıma hiç uymuyor. (Futbol'un kurallarını koyan adamlar orası ayrı)

Orada EPL'nin aurası var.

Fransa, Belçika sömürgeleri sayesinde başarılı.

O tanıma uyan tek ülke Almanya. Birazda Hollanda.

Bu arada İngiltere hiç Avrupa ülkesi değil:D

"Avrupa" kelimesine coğrafi anlamıyla bakmaz bizim spor yazarlarımız :D Amerika'ya avrupa diyen çıkar bundan eminim :lol: