2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952293 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Kerim 1 yıl kiralık , Ömer Şişmanoğlu Sezer Öztürk İsmail = OZAN TUFAN

Okey'im..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 15:16:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiçbir Futbolcu bu Paraları Hak etmiyor , Bizlere Ne Yararları Var Seyir Zevki Dışında , Hangi Türk Mühendis Yıllık 1.7 Milyon € Alıyor , Hangi Doktor Alıyor , Bu Paralar İsraftır , Bu Paraları Aldıkları Halde Sahada Ölü Balık Gibiler

Hakeder. Futbolcu hayatında sadece 6-7 yıl çok iyi para kazanıyor. Yani kazandığı para ömürlük.

Dahası mühendisin iş baskısıyla aynı şeyi yapmıyor. 50 bin kişinin önünde en ufak hatanda küfür yiyorsun, hakaret, tehdit vs.

15 yıl boyunca daha 12 yaşından itibaren sabah 6da antrenmanlara başlıyorsun. Hiç öyle o paraları bana versinler ben de yaparım demeyin futbolculuk gerçekten zor iştir.

Bu ülkede vergi olmadığı için futbolcuya verilenler fazla yoksa dışarıda çok normal ücretler alıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

arz talep meselesi. insanlar bu paraları alan futbolcuları izlemek için o kadar bilet parası veriyorsa futbolcularda o paraları alır. ayrıca belki sen bimiyorsun ama bu paralara yakın paralar alan doktor ülkede çok, mühendisleri bilmiyorum
İki Elinin Parmağını Geçmez Doktorlarda Sayısı , Düzgün Paralar Verseler Futbolcu İşini Yapar Ama Çok Astronomik Rakamlar  Veriliyor, Ama Biz Türkler Parayı Görünce Sapıtıyoruz(Yanlis Anlasilmasin)
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

6 ay değil 9 ayda tam döner Tolgay. Yani sezonu kapattı.

Bir de Tolgay olsa dahi lazım ortasaha bize.
Aynen üzgünüm ama Tolgay'ı bu sezon unutsun herkes.

Mutlaka orta saha şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Mevzu burda para degil, mevzu biz hicbirseye mecbur insanlar degiliz eger besiktasi destekliyorsak, daha ortada olmayan bir stadin kombinesini almayi dusunup bunu hayata geciriyorsak, bu buna mecbur oldugumuzdan degil beynimizi kullanabilen varliklar olarak buna karar verip uyguladigimizdan dolayidir. Simdi besiktasi desteklerken kullandigim beynimi mustafa pektemegi elestirirken kullanmamami söylersen sen kusura bakma derim ben dogal olarak, hür bir insan olarak. 60 kisiyi uzaklastirdigini belirtmesen daha hoş olur hem baskici hem tehditkar cumleler olarak algilanabilir.
burda Beşiktaş futbolcusuna hakaret eden hakaretin seviyesine göre ceza alır.
Burda bu kuraldır uygulanmasıda gerekir ha özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyorsan
küfür ve hakaret özgürlükse evet kısıtlıyoruz. İnsanların özgürlüğü bir başkasının özgürlük alanını
ihlal etmediği sürece özgürlüktür. Küfür hakaret hukuksal olarakta bir suçtur. Kimsenin başkasını taciz etme
özgürlüğü olamaz. o nedenlede böyle bir konu burda tartışmaya bile açık değil. başka yerde ne dediğine
müdahale etmiyoruz yani özgürlük kısıtlamak gibi derdimiz yok burda kurallar var ve onu uygulatıyoruz
bu forumda bulunmak isteyende bu kurallara uymak zorunda @kralkartal

Çevrimdışı Scout

Hakeder. Futbolcu hayatında sadece 6-7 yıl çok iyi para kazanıyor. Yani kazandığı para ömürlük.

Dahası mühendisin iş baskısıyla aynı şeyi yapmıyor. 50 bin kişinin önünde en ufak hatanda küfür yiyorsun, hakaret, tehdit vs.

15 yıl boyunca daha 12 yaşından itibaren sabah 6da antrenmanlara başlıyorsun. Hiç öyle o paraları bana versinler ben de yaparım demeyin futbolculuk gerçekten zor iştir.

Bu ülkede vergi olmadığı için futbolcuya verilenler fazla yoksa dışarıda çok normal ücretler alıyorlar.
Futbolcunun Sana Ne Yararı Var , Şuan Kullandığın İşletim Sisteminde Onlarca Yüzlerce Mühendis Çalışarak Yapıyor Neden Yapıyor Hayatını Kolaylaştırmak İçin , Peki Futbolcu Bize Ne Veriyor Ne Yararı Var , Biz Çok Büyütüyoruz Gözümüzde Futbolcuları , Toplumun En Üstünde Görüyoruz Hep
Pika Pika

Çevrimdışı Jukebox

En çok baskı hissettiğin mesleklerden biri futbolculuk.Yurtdıışında gerektirdiği çalışma ve disiplinde daha fazla.
Üstelik o baskı sahada ki 50 bin kişiden daha fazlası milyonlarca taraftar, sakatlanma korkusu,devamlı oynama,beklenti,stres vs. uzar gider.
Bir mühendisin işi ile farklı ama doktorların iş baskısı futboldan daha yüksek bunu kabul etmek lazım.

Çevrimdışı hic2222

Kerim 1 yıl kiralık , Ömer Şişmanoğlu Sezer Öztürk İsmail = OZAN TUFAN

Okey'im..
Eh işte, bunu kısmen kabul edilebilir.
Ancak Ömer, Sezer ve İsmail takımda yer bulamıyor ve ozan lazım diye, yoksa bize orta saha lazım olmasa al bu üçü 1 ozan anca eder manası çıkmamalı
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı aa1903

6 ay değil 9 ayda tam döner Tolgay. Yani sezonu kapattı.

Bir de Tolgay olsa dahi lazım ortasaha bize.
eğer gelirse seneye atiba'nın yerini alır. ama bursa'nın bize vereceğini zannetmiyorum. ozan, beşiktaş'a gitmek istiyorum diye açıklama yaparsa belki alabiliriz.

Çevrimdışı atalay

Futbolculuk, hiç öyle kolay bir meslek değil.

Az önce 37 derece sıcaklıkta, 1,5 saat antrenman yaptık.

Öyle değil yani...

Çevrimdışı Ersoy

Futbolculuk, hiç öyle kolay bir meslek değil.

Az önce 37 derece sıcaklıkta, 1,5 saat antrenman yaptık.

Öyle değil yani...

Abi ben İstanbul'da 33 derece de zor duruyorum sıcaktan eriycem sen nasıl dayanıyorsun ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

gomez'den yine ses yok. bitti demediniz mi lan! :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 15:27:24
  • Beşiktaş / Bodrum
En çok baskı hissettiğin mesleklerden biri futbolculuk.Yurtdıışında gerektirdiği çalışma ve disiplinde daha fazla.
Üstelik o baskı sahada ki 50 bin kişiden daha fazlası milyonlarca taraftar, sakatlanma korkusu,devamlı oynama,beklenti,stres vs. uzar gider.
Bir mühendisin işi ile farklı ama doktorların iş baskısı futboldan daha yüksek bunu kabul etmek lazım.

Mesleğini yüksek seviyede yapan herkesin baskısı da kazandığı para da çoktur.

Ayda 1 milyon kazanan doktor da tanıyorum ve bunu ömür boyu kazanıyor futbolcu gibi 6-7 yıl değil.

O yüzden her şeyi para üzerinden kıyaslamayı bırakmamız lazım ülke de bu da moda oldu.

Para üzerinden kıyaslayacaksak oyuncuları kendi arasında kıyaslamalıyız meslekleri değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Abi ben İstanbul'da 33 derece de zor duruyorum sıcaktan eriycem sen nasıl dayanıyorsun ? :lol:

Ben gölgeye kaçıyorum bazende, çocukların pestili çıkıyor.  :D

Çevrimdışı Kaan Türker

Çok normal derken? Bak güzel kardeşim 3 tane üniversite bitirdim. Kendimi bildim bileli okuyorum ve hala kendimi geliştireceğim diye takla atıyorum. Kazandığım para da bu kadar emeğe göre çok az. Bizde sabahın körlerinde kalktık, gecelerce uyumadan çalıştık. Hem de bunları hayatımızın en güzel çağlarında yaptık. Ama bir dersten geçince o bar senin bu ülke benim gezemedik kendimizi böyle ödüllendirmedik. Bu adamların aldığı paralar çok normal demek normal bir bakış açısına sahip olmak değil demek. Ne kadar kazandığın beni hiç ilgilendirmiyor, belki bu adamlardan daha fazla da kazanıyorsundur. Ama genele bakıp konuşmak gerek. Avrupa'da da böyle astronomik paralar dönüyor. Bu adamlar 6-7 yıl para kazanıyorlar diyorsun ya ben yüksek mühendisim bu adamların bir yılda kazandığını 100 yıl da belki kazanırım hangi normal durumdan bahsediyorsun? Hepimiz herhangi bir amatör kulüpte dahi oynamasan topa vurmuşluğumuz vardır. Benim gibi amatör oynayanlar için söylüyorum, hangimiz yediğimiz antremandan şikayetçi oluyorduk. Hangimiz o topla oynamak için can atmıyorduk, ileride futbolcu olmanın hayalini kurmuyorduk. Mourinho'nun söylediği zaten her şeyi özetliyor milyon euro alan adam neyin baskısı altında kalacak biri bana bunu anlatsın. Her şeyin en güzeline sahip ol, her istediğini hayatının en güzel dönemlerinde elde etme imkanın olsun, oyun oynayarak milyonlar kazan, ün sahibi ol sonra vay hata yaptığında ya da kendine bakmayıp performansın düştüğünde 'bana küfür ediyorlar' diye mızmızlan. Az bile yapıyorlar.

Çevrimdışı hic2222

Teşbihte hata olmaz ama bence elmayla armutu kıyaslıyorsunuz.

Realitede Futbolun hiçbir toplumsal, yaşamsal, sosyolojik, teknolojik vesaire vesaire geri dönüşü yok.
Yani bilimsel çerçevede yok. Yani Futbol olmazsa ağaç yetişir, hasta iyileşir, uçak uçar vb..
Ama Doktor mühendis vesair olmazsa olmaz...

Ancak işin diğer boyutu artık insan hayatında kabul görmüş gerçekler var.
Bazı yerlerde futbol, bazılarında basketbol, masa tenisi, bilardo, dövüş sporları, beyzbol, motor sporları vesair vesair...

Bir şekilde bir Formula 1 pilotu daha fazla para kazanıyor. Yada basketçi, futbolcu vesair..

Mesela Nikolas Tesla bir Messi kadar popüler olamamıştır yaşarken, tabi ki parada kazanamamıştır muhtemelen.

Yani bu kısır bir döngü,,

Eğlenceye yönelik faaliyetler, bir cepheden bakınca herşey, bir cepheden bakınca hiçbirşey... Yani tercih..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 15:30:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolcunun Sana Ne Yararı Var , Şuan Kullandığın İşletim Sisteminde Onlarca Yüzlerce Mühendis Çalışarak Yapıyor Neden Yapıyor Hayatını Kolaylaştırmak İçin , Peki Futbolcu Bize Ne Veriyor Ne Yararı Var , Biz Çok Büyütüyoruz Gözümüzde Futbolcuları , Toplumun En Üstünde Görüyoruz Hep

E o zaman izlemeyin dostum :) Yarar zarar değil ki bu Dünya'da eğlence sektörü diye bir şey var. Dünya'nın en büyük sektörü.

Eğlence sektöründe de fiyatlar böyle. Bir dizi bölümü başına 200.000 lira alan oyuncular var. Yarar zarara bakamyacaksınız servis sunduğu kitleye bakacaksınız.

O kitle Türkiye'de 40 milyon en az. Hangi mühendisi 40 milyon kişi tanıyıp hata olunca sövüyor tehdit ediyor?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Gölgelerde derde deva olmuyor ki şu sıcakta. :lol:
Neyse önce ki sayfalarda Bursa Cenk Tosun+Kerim istemiş gibi bir haber gördüm.Adamlar dalga geçiyor heralde bizimle.Başkanın "Töre'yi de verelim istiyorsanız ?" deyip görüşmeleri bitirmesi lazım bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

futbolcunun yararını sen ölçemezsin. eğer bir futbol maçını izlemeye 50bin kişi gidiyorsa onun yararsız olduğunu nasıl kanıtlayabilirsin. ayrıca ülkede verilen rakamlar sana göre astronomik. aslında astronomik falan değil. sorun sadece bu paraları veren kulüpler gelir olarak ve başarı olarak bu paraları geri alamıyor. bizim ligimizde kural falan olmadığı için astronomik olarak lanse ediliyor çünkü bu paraları ödeyen takımlar borç içinde.

bir de dünyanın diğer ucundan örnek vereyim. amerikadan. nba-nfl ya da beyzbol. burdaki oyuncuların aldıkları paralar yıllık olarak 30 milyon dolarlara çıktı (sadece maaş, sponsorluklar yok) neden astronomik olmuyor çünkü kulüplerin bu paraları ödeyecek bütçeleri var. kimse de demiyor ki hacı bunların bana bir faydası yok niye bu kadar kazanıyorlar diye.

demiyorlar çünkü o da bir sektör. nasıl ki liman hizmetleri bir sektör bu da spor sektörü. binlerce kişiye iş imkanı sağlıyor.

madem sana futbolcuların bir faydası yok, neden bu tip forumlarda yazıyorsun ki? sonuçta futbolcuların sana bir faydası olmadığına göre takımların da yok.

bir de futbolculara bu paraların ödenmesini sağlayan kombine, forma, bilet alan insanlar saf sen akıllı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Necmi abi bu kuralları tüm yöneticiler olarak beraber koyduk zaten.

Kuralı koyanların kuraldışı davranması zaten mümkün değil. Doğrudan Aptal Quaresma Çöp Motta dersen tabi ki hakarete girer burada.

Ben aptal futbolcuya tahammül edemiyorum demişim. Arkadaş bu cümleyi aldı yorumun sonundaki Quaresma Motta çileden çıkarıyor adamı ile birleştirdi daha sonra önceden aldığı cezanın etkisiyle de harmanladı bir güzel.

Olan biten bu. Burada zaten tüm yöneticilerin yetkisi aynı olmakla beraber yöneticilerle üyeler aynı kurallara tabiler sen zaten devamlı söylüyorsun bunu. Ancak sırf arkadaşın içi rahatlasın diye sen de oku istedim ben.

Bundan sonra daha dikkatli davranacaktır.

@Çağrı ben senin, @atalay ın , @Armağan Bozkurt un ve adını hatırlayamadığım bazı arkadaşların futbol bilgisi ve gözlemleriyle dolu yorumlarını hayranlıkla okuyorum ve hep te okumak istiyorum.Sayenizde maç seyrederken fikirlerinizi bile sunabiliyorum diğerlerine  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nem yine azdır, Alanya fenalarda :D

Çılgın Alanya nemi vatandaşları coşturuyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 15:35:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok normal derken? Bak güzel kardeşim 3 tane üniversite bitirdim. Kendimi bildim bileli okuyorum ve hala kendimi geliştireceğim diye takla atıyorum. Kazandığım para da bu kadar emeğe göre çok az. Bizde sabahın körlerinde kalktık, gecelerce uyumadan çalıştık. Hem de bunları hayatımızın en güzel çağlarında yaptık. Ama bir dersten geçince o bar senin bu ülke benim gezemedik kendimizi böyle ödüllendirmedik. Bu adamların aldığı paralar çok normal demek normal bir bakış açısına sahip olmak değil demek. Ne kadar kazandığın beni hiç ilgilendirmiyor, belki bu adamlardan daha fazla da kazanıyorsundur. Ama genele bakıp konuşmak gerek. Avrupa'da da böyle astronomik paralar dönüyor. Bu adamlar 6-7 yıl para kazanıyorlar diyorsun ya ben yüksek mühendisim bu adamların bir yılda kazandığını 100 yıl da belki kazanırım hangi normal durumdan bahsediyorsun? Hepimiz herhangi bir amatör kulüpte dahi oynamasan topa vurmuşluğumuz vardır. Benim gibi amatör oynayanlar için söylüyorum, hangimiz yediğimiz antremandan şikayetçi oluyorduk. Hangimiz o topla oynamak için can atmıyorduk, ileride futbolcu olmanın hayalini kurmuyorduk. Mourinho'nun söylediği zaten her şeyi özetliyor milyon euro alan adam neyin baskısı altında kalacak biri bana bunu anlatsın. Her şeyin en güzeline sahip ol, her istediğini hayatının en güzel dönemlerinde elde etme imkanın olsun, oyun oynayarak milyonlar kazan, ün sahibi ol sonra vay hata yaptığında ya da kendine bakmayıp performansın düştüğünde 'bana küfür ediyorlar' diye mızmızlan. Az bile yapıyorlar.

Dostum ben de 3 tane üniversite bitirdim ben de devam ediyorum gelişmeye de ben kazanamıyorum diye adamın kazancını niye fazla göreyim? Adam zorla mı alıyor bu parayı?

İşin karşılığı bu Dünya'da. Bu futbolcuya göre belirlenmiyor ki. Reklam, bilet vs para bir havuzda toplanıyor ve bu işi yapanlara dağıtılıyor. Öyle bir şeyi sorguluyorsunuz ki şuan forma 20 lira bile 5 lira olması lazım futbolcunun normal ücret alması için.

Yani futbolcuya o ücreti kazandıran biziz bir başkası değil.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

:claps: :claps: :claps:
Evet Ozancılar , Ozan için 3 futbolcu + Para vermeyi göze alanlar , Bi zahmet CEVAP Verin şu sorulara :ok:
neden insanları kışkırtıyorsun bak bu yazın direk forumu kışkırtmak için yazılmış bir yazı ondan sonra
ben neden ceza aldım der durursun yok bana taktılar o yüzden ceza veriyorlar diye konuşmayacaksın.
@Yunus Emre Dökmeci
bu arada cezaların hep mod onayı olacağını sanıyorsan yanılıyorsun mod onayı aslında ceza değil insanların ceza alacak
bir harakette bulunduğunu silkelenmesi gerektiğini anlatmak için kullanıyoruz aslında cezalara bakarsan hep atılmakla
sonuçlanıyor ama senide bir türlü silkeleyemiyoruz ne yapsak bilemedim :D
sanırım işin sonunda süreli ban yemek var gibi geliyor daha sonrasındada süresiz ban :bandit:

Çevrimdışı atalay

Nem yine azdır, Alanya fenalarda :D

Çılgın Alanya nemi vatandaşları coşturuyor :evillol:

Nem: %24.  :D

Ben antrenmanları uzaktan yönetiyorum.  :evillol:

Alanya güzeldir ama.

Çevrimdışı Sarp

@Çağrı ben senin, @atalay ın , @Armağan Bozkurt un ve adını hatırlayamadığım bazı arkadaşların futbol bilgisi ve gözlemleriyle dolu yorumlarını hayranlıkla okuyorum ve hep te okumak istiyorum.Sayenizde maç seyrederken fikirlerinizi bile sunabiliyorum diğerlerine  :)

Kesinlikle katılıyorum hocam. Saydığınız isimlerin yorumları katalizör görevi görüyor  :)
Kendilerini geri çekerlerse çok büyük eksiklik hissederim.