2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952324 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

2,5 milyon euro ya anlaşma yok. Yani THY fb ye para vermeyecek bunun yerine üst limiti 2,5 milyona kadar bedava taşıyacak. Yani adamlar baktılar sponsor yok bari ulaşımımızı bedavaya getirelim dediler.
Anladım düzeltme için teşekkürler.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Neyse üstad sinirlenme  :)
Bende belki başkan gibi bakıyor olabilirim. Hem takıma güvenim var hemde fazla para harcamayı doğru bulmuyorum.
Görüşlerimiz uyuşmasa da tabiki sizde bende Beşiktaşın iyiliği için birşeyler söylüyoruz yada düşünüyoruz..
Yok yok sinirlenmedim :) Hepimiz Beşiktaş için burada yazıyoruz sonuçta :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Forumda cok ciddi bir Mustafa Pektemek sendromu var. Insallah cabuk gider yoksa daha cok yonetici-üye tartismasi gorecegiz.

Mustafanin yerinde olmak istemezdim...
Ben isterdim sahsen. 30 yil calisacagim ama onun 1 yilda kazandigini kazanamayacagim. Hem biz burda birbirimizi yeriz, mustafanin ne haberi var..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kaan Türker

Forumda cok ciddi bir Mustafa Pektemek sendromu var. Insallah cabuk gider yoksa daha cok yonetici-üye tartismasi gorecegiz.

Bu konuyu tartışan hiç kimse suçlu değil aslında. Hakaret etse dahi ben artık suçlu bulmuyorum çünkü asıl kabahat bu pektemek denen arkadaşın Beşiktaş gibi bir takımın oyuncu kadrosu içerisinde bulunmaması gerektiğini göremeyen yetkili insanlarda. Aslında bir yerde pektemek'e de kızamıyorum. Adam zorla yaptırmadı son kontratı. Babamın çok sevdiğim bir lafı var; Sen aptal olursan seni kullanan çok çıkar' der. Mustafa pektemek olayında da düşülen durum aynen bu. Bence bir an önce takas mı olur, fesih mi olur, kiralamak mı olur bilmem ama kulüp ile ilişiğinin kesilmesi gerekir. Yarın öbürgün en ufak bir olumsuzlukta tribünler çok sert tepki verecektir pektemek'e. Beşiktaş taraftarının uzun yıllardır üzerinde hem fikir olduğu tek konudur Mustafa Pektemek'in yetersiz bir oyuncu olduğu konusu.

Çevrimdışı Tomahawk

Kerim verilmez Ozan için

Çevrimdışı Sarp

Eğer Bursa'ya yapılan teklifin aslı varsa, buradan Şenol hoca'nın Mustafa'yı forvet hattında düşünmediği
sonucuna varıyorum. Yüzümde tatlı bir gülümseme  :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

@BabanizBesiktas adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/BabanizBesiktas/status/625995752226062336?s=09

Çevrimdışı Çağatay

Pektemek hakkında şu yazılanları ve taraftarın onun hakkındaki görüşlerini bir okusa (ki tahmin ediyodur az çok)
normal şartlarda utancından giderdi ama para çok tatlı bir şey niye gitmek istesin ki :)
mis gibi alıyor parasını iyi de oynasa alacak kötü de oynasa alacak

şu kamp süreçlerinde hiç adını duydun mu yada bir muhabir söyledi mi hiç, -pektemek kampın en hırslısıydı yada yıldızıydı- diye
yada bu cümleler necip için, ismail için, ersan içi kuruldu mu hiç

adamların umrunda bile değil paralarını alıp takımdaki, tabiri caizse "minimum gereksinimleri" karşılıyorlar. :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

@BabanizBesiktas adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/BabanizBesiktas/status/625995752226062336?s=09

:steamed:

Çevrimdışı TALAT

Konu dışı birşey yazacağım onun için şimdiden kusura bakmayın fakat aklıma birşey takıldı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için thy yle 2,5 m euro ya anlaşmış. Gs geçen sene daha da azına anlaştı. Bizim ise vodafone la 15 yıllık stad hakkı + 5 yıllık forma hakkı için yıllık 15m euroluk sözleşmemiz var. Yani Fikret başkanın söylediği "sen sponsor istemediğin için değil, sponsor bulamadığın için sponsor alamadın. " lafı kesinlikle doğru oluyor. Ayrıca sponsorlukta bu kadar üstünken nasıl hala gerilerinde gibi lanse ediliyoruz anlamıyorum. Ayrıca madem o kadar gerilerindeyiz neden biz çorabımıza bile sponsor alabilecekken onlar zar zor sponsor buluyor bunu Anlamıyorum.

bizim sponsorları bulabilmemizin bir nedeni yönetim yeni seçildiğinde artık maçlardan sonra hakemlere, rakip takımlara polemik olacak sözler söylemeyeceğiz kısacası kaos ortamı yaratmayacağız demeleri.

bir diğer nedeni stadyum inşaatı ile kulübün bir ivme kazanacağı gerçeği.

diğer nedeni takım artık profesyonellere bırakılacağı bir projenin ciddi ciddi oluşturulması idi.

bütün bunlar bizi ligdeki diğer takımlardan ayırdı. üstüne bir de img gibi profesyonel bir şirketle anlaştıktan sonra sponsorlar kulübe yağmaya başladı. bu arada img doğuşun sahibinin ferit şahenk olması nedeni ile baya bir eleştiri de olmuştu ama işin içine para girince kimse takımını hatırlamıyor :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Sedat_BJK

:steamed:
Feykleri bile el ayak titretiyor.. noorek olek mi :)

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/demarkesports/status/625997955472957440

Bu ultraşebekleri ıslak odunla döveceksin adamların kendilerine zarar verdikleri yetmiyor birde diğer Türk kulüplerine de zarar veriyorlar.

Çevrimdışı musacn1903

Mustafa pektemek bu takımın formasını giymeye devam ederek aslında o bize hakaret ediyor. Yılda 1.7 m euro alıp sahada takımına hiç katkı saglayamayan bir zamanlar milli takım formasıda giymiş bir futbolcudur kendisi

Çevrimdışı Çağatay

Bu ultraşebekleri ıslak odunla döveceksin adamların kendilerine zarar verdikleri yetmiyor birde diğer Türk kulüplerine de zarar veriyorlar.

UEFA adam olsa sırf şu yaşanan olayın ardından "ki hazırlık maçı dahi olsa" sağlam bir ceza vermesi gerekir de nerde işte...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

yalnız atalanta maçı daha önceden iptal edilmişti. sanırım atalantanın sampdoria ile maçı varmış nedeni oynuş

Çevrimdışı Bertug

Simdi ben buna guluyorum yarin gulemeyecegim diye uzulecegim genel olarak esprilere baktığımizda çok üst düzey bir espri kalıyor bu

Çevrimdışı hic2222

Ozana karsi Bursa Cenk Tosun ve K.Frei istemis... Kerim Omer Necip e kapatsak iyidir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerim, Ömer, Necip.... Oldu Arenanın anahtarını da verelim.
Yani tamam kötü bir oyuncu değilde sadece 6 aylık eksiklik için ne yaptınız böyle sizde..
Hadi gençti, uzun yıllar katkı verecekti diyelim ki bence kabiliyetli ama biraz kibirli bir duruşu var, bir oyuncu olarak bu kadar da büyütmeyin.
Kerim takım oyununa dönerse anında uluslararası oyuncu olur ama ozanın tavanı bu.
Birazda böyle bakmak gerek
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız atalanta maçı daha önceden iptal edilmişti. sanırım atalantanın sampdoria ile maçı varmış nedeni oynuş
Her yerde güvenlik gerekçesi ile iptal edildiği yazıyor. Ajansspor'da böyle haber geçmiş.

Çevrimdışı Scout

1.7 alıyor.

Yüzde 99'umuzun dokunuyor.
Hiçbir Futbolcu bu Paraları Hak etmiyor , Bizlere Ne Yararları Var Seyir Zevki Dışında , Hangi Türk Mühendis Yıllık 1.7 Milyon € Alıyor , Hangi Doktor Alıyor , Bu Paralar İsraftır , Bu Paraları Aldıkları Halde Sahada Ölü Balık Gibiler
Pika Pika

Çevrimdışı musacn1903

Her yerde güvenlik gerekçesi ile iptal edildiği yazıyor. Ajansspor'da böyle haber geçmiş.
Öyle olsa yarın ki macta iptal olurdu . Ayrıca gs nin bugun ku macı da iptal değil yeri değismis güvenlik nedeniyle. Atalantanın başka bir maçı olduğu için iptal edildi
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 15:17:10 musacn1903 ]

Çevrimdışı TALAT

Hiçbir Futbolcu bu Paraları Hak etmiyor , Bizlere Ne Yararları Var Seyir Zevki Dışında , Hangi Türk Mühendis Yıllık 1.7 Milyon € Alıyor , Hangi Doktor Alıyor , Bu Paralar İsraftır , Bu Paraları Aldıkları Halde Sahada Ölü Balık Gibiler

arz talep meselesi. insanlar bu paraları alan futbolcuları izlemek için o kadar bilet parası veriyorsa futbolcularda o paraları alır. ayrıca belki sen bimiyorsun ama bu paralara yakın paralar alan doktor ülkede çok, mühendisleri bilmiyorum

Çevrimdışı genki1914

Yani tamam kötü bir oyuncu değilde sadece 6 aylık eksiklik için ne yaptınız böyle sizde..
Hadi gençti, uzun yıllar katkı verecekti diyelim ki bence kabiliyetli ama biraz kibirli bir duruşu var, bir oyuncu olarak bu kadar da büyütmeyin.
Kerim takım oyununa dönerse anında uluslararası oyuncu olur ama ozanın tavanı bu.
Asil Kerimin tavani bu.Kerim gibi dolu piyasada  Ömer Necip zaten sıradan 3 oyuncuda ilk 11 asla olamazlar ozan banko 11 olur gelirse bize . Alti aylik eksiklik icin degil bu zaten orta saha lazimdi Tolgay sakatlanmadan once

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Gomez ne oldu Gomez  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 15:14:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

6 ay değil 9 ayda tam döner Tolgay. Yani sezonu kapattı.

Bir de Tolgay olsa dahi lazım ortasaha bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Telefonun ucunda caresiz bekliyorum, bekliyorum ama kap gelmeyecek biliyorum....