2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953210 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Gomez'den sonra iyi bir ortasaha ve iyi bir kaleci bizi ligin favorisi yapar ilk 6 hafta çok puan kaybetmezsek.

şenol güneş kalecimis yeterli diyor... kaleci transferini unutalım...

yeterki kritik maçlarda cenk oynamasın. tolga-günay dan biri oynatılmalı...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Kalede bu yıl Tolga'yı görürüz diyeceğim de sürekli sakatlandığı için diyemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

@c4b1f486d57b4d9 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/c4b1f486d57b4d9/status/625975965282365440?s=09

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

@c4b1f486d57b4d9 adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/c4b1f486d57b4d9/status/625976314927927296?s=09

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız Gomez harbi son yılların en iyi transferi olacak galiba..Akşam üstü kap gelirmiki  :bandit:

Çevrimdışı hic2222

Daha çok temiz futbol diyelim. Kavga gürültüden uzak, kutuplaşma yaratmayan sempatik takımız.

Stadyum İstanbul'un en güzel yerinde. Taraftarı Avrupa çapında ünlü. Çok etken var gerçekten böyle bakınca.
İşte bunların başlıcaları yönetsel konulara girmiyor mu üstad...
Neyse öyle yada böyle tercih sebebi olmamız için çok sebebimiz var..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kaan Türker

Sabah tabiri caizse gomez out'tu şimdi yine in olmuş. Bu işin sonu umarım güzel biter. Yoksa çok tepki olacak.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Tolga`nin yaptigi her hatadadan sonra suratini eksitmesi yokmu  :s20: :s20: sirf o hallerini gormemek icin cenké raziyim ben...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Scout

Asporda Fenerbahçe Parma Maçını Gösteriyor , Ne Günlere Geldi Be Parma , Çok Yazık Oldu Amatör Kümeye Düşmeleri
Pika Pika

Çevrimdışı genki1914

Ozana adamlar direk dolar işaretiyle bakıyolar.. O$za$n T$u$fa$n
Ozan da kendine oyle bakiyor gecen ay Alaçatı da gordum sirtinda kocaman dolar işareti  olan tshirtle geziyodu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Gomez'den sonra iyi bir ortasaha ve iyi bir kaleci bizi ligin favorisi yapar ilk 6 hafta çok puan kaybetmezsek.
Abi kaleci konusunda devre arası bir şey olabilir mi sence , gerçi önce bir kaleci gitmesi lazım .

Çevrimdışı Sedat_BJK

O degil de idda ediyorum bugun begenmeyip birakacagimiz her oyuncuya gs bodoslama atlar. Sol bekleri sikinti ismail ilac olur. Melo gitti gidecek necip ilac olur. 2. Kalecileri yok tolga veya cenk ilac olur. Forvetleri alternatifsiz mustafa ilac olur. Ismail+Cenk+necip+mustafa karsiliginda sineyderi istesek verirler, biraz da para kazaniriz gibi geliyor.. :d

Çevrimdışı kralkartal

O degil de idda ediyorum bugun begenmeyip birakacagimiz her oyuncuya gs bodoslama atlar. Sol bekleri sikinti ismail ilac olur. Melo gitti gidecek necip ilac olur. 2. Kalecileri yok tolga veya cenk ilac olur. Forvetleri alternatifsiz mustafa ilac olur. Ismail+Cenk+necip+mustafa karsiliginda sineyderi istesek verirler, biraz da para kazaniriz gibi geliyor.. :d

Kimse bu oyunculara talib olmaz bursa bile kerimle cenk tosuna dondurmus takası baksana

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kimse bu oyunculara talib olmaz bursa bile kerimle cenk tosuna dondurmus takası baksana
Hele bi serbest birak, gor bak neler oluyor. Ornekleri malumdur... Ama tabi sneyder meselesi mesela yani..:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 14:16:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Yöneticinin insiyatifini sorgulamak ne senin ne başkasının haddi değil." İnsiyatif alabilirsin ben de üye olarak  şikayet hakkımı kullanarak doğru bulduğum yerde şikayetimi yaparım.

Burada kimse kimseden üstün değildir. Kabul ediyorum kendi topçusuna çöp demek mecazi anlamda eleştiri olsa bile hatadır ve burada uyarıldığım için bir daha yazmam, eğer biizm yaptığımız hatayı forum yöneticisi yapıyorsa ona da aynı uygulamanın yapılmasını beklerim. Adalet algımı had ile örtecek değilim. Beşiktaş topçusuna APTAL imasında bulunuyorsan o ifadeyi sileceksin. Yoksa ya o ifade silinir ya da sonuna kadar şikayetimi yaparım. Banlanana kadar da asla hakaret etmeden burada bunu dile getiririm. Beşiktaş futbolcularına yazdığın aptal kelimesini kendi iradenle yanlışını kabul edip silmeni bekliyorum. Aksi durumda burada yöneticiler istediği gibi hakaret edip bizler kısıtlanmışız gibi olacak.

Beşiktaş futbolcusuna aptal demedim ve bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.

Aptal insana ve futbolcuya tahammülüm yok dedim. Hiçbir oyuncuya aptal demedim demem bu forumda.

İtirazını istediğin yöneticiye yapabilirsin. Hatta bizzat ben etiketleyeyim @Necmi abi incelesin gerekli mesajı.

Konu burada kapanmıştır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Ozan Tufan transferi pahali kacar.  Bedava alabilecek oyuncular varken Fikret Baskan 5-6 milyon euro vermez su durumda. Onumuzdeki sene olabilir

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sevgili uye arkadaslarimdan ve yoneticilerden istirhamim bu tarz tartismalari konu basliginda yoksa da ozelden yapmalari...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 14:21:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Sevgili uye arkadaslarimdan ve yoneticilerden istirhamim bu tarz tartismalari konu basliginda yoksa da ozelden yapmalari...

Mesajlar birazdan temizlenecek. Uyarımı yaptım bir daha buradan böyle tartışmalar olursa gereği yapılacak. Özür dileriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kaanzor

Edit: Yok resim paylaşmayı beceremiom ben :lol:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 14:35:58 kaanzor ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kralkartal

Mustafa pektemegin yillik 1.4 milyon euro almasi onuruma dokunuyor arkadaslar anlatabiliyormuyum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 14:34:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Mustafa pektemegin yillik 1.4 milyon euro almasi onuruma dokunuyor arkadaslar anlatabiliyormuyum.

1.7 alıyor.

Yüzde 99'umuzun dokunuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Ozana karsi Bursa Cenk Tosun ve K.Frei istemis... Kerim Omer Necip e kapatsak iyidir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimiçi COB

Forumda cok ciddi bir Mustafa Pektemek sendromu var. Insallah cabuk gider yoksa daha cok yonetici-üye tartismasi gorecegiz.

Mustafanin yerinde olmak istemezdim...