2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953435 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez transferi bana göre bitti.

Fakat Ozan işi takasla falan olmaz hiç sanmıyorum.

Ozana adamlar direk dolar işaretiyle bakıyolar.. O$za$n T$u$fa$n
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

Konu dışı birşey yazacağım onun için şimdiden kusura bakmayın fakat aklıma birşey takıldı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için thy yle 2,5 m euro ya anlaşmış. Gs geçen sene daha da azına anlaştı. Bizim ise vodafone la 15 yıllık stad hakkı + 5 yıllık forma hakkı için yıllık 15m euroluk sözleşmemiz var. Yani Fikret başkanın söylediği "sen sponsor istemediğin için değil, sponsor bulamadığın için sponsor alamadın. " lafı kesinlikle doğru oluyor. Ayrıca sponsorlukta bu kadar üstünken nasıl hala gerilerinde gibi lanse ediliyoruz anlamıyorum. Ayrıca madem o kadar gerilerindeyiz neden biz çorabımıza bile sponsor alabilecekken onlar zar zor sponsor buluyor bunu Anlamıyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nedeni belli, şimdi yazardım da "siyaset hakkında konuşmaktan" ya moda ya da sınırsıza girer...

Çevrimdışı kralkartal

Transfermarktan kadroyu inceledim gökhan süzen ve sezer öztürk bile hala besiktasın sözlesmeli oyuncuları olarak görünüyorlar şaka gibi. Bursa kayseri antep rize akhisar mersin takimlari hala transfer arayan kulüpler. Tolga, cenk gönen, ismail köybaşı, gökhan süzen, sezer öztürk, mustafa pektemek gibi oyuncular bu takimlara sembolik rakamlara satilmali veya kiralanmali veya ozan gibi takastada kullanilabilir. Bu oyuncularin yerine bir giunti birde cordoba alinmali. Eger bu senede istenilen verim alinamassa seneye neciptir ömerdir onlarinda bileti kesilmeli.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Konu dışı birşey yazacağım onun için şimdiden kusura bakmayın fakat aklıma birşey takıldı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için thy yle 2,5 m euro ya anlaşmış. Gs geçen sene daha da azına anlaştı. Bizim ise vodafone la 15 yıllık stad hakkı + 5 yıllık forma hakkı için yıllık 15m euroluk sözleşmemiz var. Yani Fikret başkanın söylediği "sen sponsor istemediğin için değil, sponsor bulamadığın için sponsor alamadın. " lafı kesinlikle doğru oluyor. Ayrıca sponsorlukta bu kadar üstünken nasıl hala gerilerinde gibi lanse ediliyoruz anlamıyorum. Ayrıca madem o kadar gerilerindeyiz neden biz çorabımıza bile sponsor alabilecekken onlar zar zor sponsor buluyor bunu Anlamıyorum.

2,5 milyon euro ya anlaşma yok. Yani THY fb ye para vermeyecek bunun yerine üst limiti 2,5 milyona kadar bedava taşıyacak. Yani adamlar baktılar sponsor yok bari ulaşımımızı bedavaya getirelim dediler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/LiverpoolFNews_/status/625966984971194368

"liverpool'un hedefinde olan mario gomez, beşiktaş'a katıldı"  :super: :super: :super:

hayırlı uğurlu olsun o zaman

Çevrimdışı Neo Nesil

Bunlar ne alaka

1 haftadır gomezle ilgileniyorlardı bunlar lakin anlaşamamışlardı, galiba ikinci defa liverpoolu bu sefer gomez transferiyle ağlattık  :eyes

Çevrimdışı Kemal

Su kadroya Douglas koy stopere kiralık , kaleci al neto ayarinda   uefa kupasına ortak oluruz.

Çevrimdışı kralkartal

1 haftadır gomezle ilgileniyorlardı bunlar lakin anlaşamamışlardı, galiba ikinci defa liverpoolu bu sefer gomez transferiyle ağlattık  :eyes
Hadi bakalimmm :)

Çevrimdışı ismail

Transfermarktan kadroyu inceledim gökhan süzen ve sezer öztürk bile hala besiktasın sözlesmeli oyuncuları olarak görünüyorlar şaka gibi. Bursa kayseri antep rize akhisar mersin takimlari hala transfer arayan kulüpler. Tolga, cenk gönen, ismail köybaşı, gökhan süzen, sezer öztürk, mustafa pektemek gibi oyuncular bu takimlara sembolik rakamlara satilmali veya kiralanmali veya ozan gibi takastada kullanilabilir. Bu oyuncularin yerine bir giunti birde cordoba alinmali. Eger bu senede istenilen verim alinamassa seneye neciptir ömerdir onlarinda bileti kesilmeli.
Bonservisi ile vereceksin hepsini kiralik olunca seneye yine sorun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hic2222

Ben isimle şampiyon olduğumuzu söylemedim. Bu isimlerin kalitesi ortada zaten. Bu kadro bi aksilik olmazsa şampiyon olur. Güle oynayadan kastım o. Şuan bile şampiyonluğa oynarız, fakat ihtiyaç olan mevkiye takviye yaparsak en büyük favori oluruz. Tabiki bu adamlar demek sampiyonluk kesin demek değil. Ama bu kadroyla şampiyonluğun en büyük adayı olursun. Şenol Hoca sayesinde şampiyon da olursun. Benim şahsi fikrim bu.

Neyse üstad sinirlenme  :)
Bende belki başkan gibi bakıyor olabilirim. Hem takıma güvenim var hemde fazla para harcamayı doğru bulmuyorum.
Görüşlerimiz uyuşmasa da tabiki sizde bende Beşiktaşın iyiliği için birşeyler söylüyoruz yada düşünüyoruz..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı melyet

bir sorun yoktur inşallah kap gelmedi
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı kralkartal

Bonservisi ile vereceksin hepsini kiralik olunca seneye yine sorun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim alır bunlari allah askina:) gokhan, sezer ve ismailin seneye bitio kontratlari kiralansalar en azindan yillik ucretlerinin yarisindan falan kurtulunabilir. Onun disinda tolga 2017 mustafa ile cenk 2019a kadar sozlesmesi olan futbolcular.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 13:09:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Moderatöre rapor et butonu canınız sıkıldığında şikayet etmek için kullanılan bir buton değil arkadaşlar.

Üst üste gereksiz yere butonu kullananları moderasyona alıyorum bilginize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı adil arif

Fb' ye reklam vermek demek, Türkiye' de fb' li olmayan herkeste antipati yaratmak demek. Aynı şey Ünal Aysal ve Melo gibi tipler yüzünden gs için de geçerli. Üstelik gözlemlediğim kadarıyla futbolu takip etmeyen ve takım tutmayan insanlarda bile bu durum geçerli. Böyle olunca bu takımlara reklam veren Türkiye' nin %70 ini karşısına almış oluyor. Bu da ekonomik anlamda pek karlı bir durum değil.
Trabzon için bir fikrim yok. Belki taraftar sayısına oranla fazla para istiyorlardır. Belki de başkanları tepki çekiyordur. Trabzon' un başkanını sevmememe rağmen, onların alacağı reklam şahsen bende antipati yaratmaz.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu Atakan'a hastayım ya adam 50 tane twit attı Gomez için bugün geliyor, yarın geliyor, ha geldi gelecek diye daha tutturamadı  :s19:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 13:14:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar ligi için ayrı veriyorlar gerçekten sponsor bulamıyorlar demektir.

Geçen sene Fener'e gelen en büyük telif 3 milyon euroydu yıllık düşünün. Biz uzun süreli sözleşme yapmakla en iyisini yaptık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Şampiyonlar ligi için ayrı veriyorlar gerçekten sponsor bulamıyorlar demektir.

Geçen sene Fener'e gelen en büyük telif 3 milyon euroydu yıllık düşünün. Biz uzun süreli sözleşme yapmakla en iyisini yaptık.
Ama işte gelecek vadeden bir yönetim, futbol takımı gördüler.
Rakiplerimiz gibi çıkmalara yönelirsek bizden de uçar gider hepsi...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Easthanbool

Ekşi'de rastladığım bir yorum ;

Alıntı
"imza için kulübü fiorentina'nın son alacağını hesabına aktarmasını bekleyen yeni golcümüz.işlem gerçekleştiği an kap'a bildirilecek.muhtemelen gün içinde açıklanır."

Çevrimdışı BavyeraKartali

:claps: :claps: :claps:
Ibrahim uzulmezin bir antreman roportajinda arkasindan gecen ismail icin Besiktasin gelecek 10 yilinin sol beki dedigini hatirliyorum. Buyuk umuttu maalesef söndü. Tolganin devri gecti. Necip altyapidan gelmesinin ekmegini yedi, Mustafa cok buyuk yaniltti. cenk gonen hep vasatti. Kac yildir ayni isimler. Bir nokta da nesteri vurmak gerek...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 13:18:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama işte gelecek vadeden bir yönetim, futbol takımı gördüler.
Rakiplerimiz gibi çıkmalara yönelirsek bizden de uçar gider hepsi...

Daha çok temiz futbol diyelim. Kavga gürültüden uzak, kutuplaşma yaratmayan sempatik takımız.

Stadyum İstanbul'un en güzel yerinde. Taraftarı Avrupa çapında ünlü. Çok etken var gerçekten böyle bakınca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Uefada En Kötü İhtimal Çeyrek Final İstiyorum , Beşiktaş Bunu Başarabilecek Kabiliyette
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 13:19:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'den sonra iyi bir ortasaha ve iyi bir kaleci bizi ligin favorisi yapar ilk 6 hafta çok puan kaybetmezsek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Gomez'den sonra iyi bir ortasaha ve iyi bir kaleci bizi ligin favorisi yapar ilk 6 hafta çok puan kaybetmezsek.

Orta saha aşikar da kaleci konusunda hiç güvenemiyorum Çağrı hocam ya inşallah alırız  :by2: