2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953365 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Gomezden bugun kesin yanit gelir.lunlu olursa yarin kap gelir yoksa n doye ile anlasilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

Necip e bu kadar vurmayın arkadaşlar tamam yetenekli değil bu çocuk ama bunca senedir ne bir problem çıkardı ne bir küskünlük yada bir kontrat tartışması duyduk belli ki adam Beşiktaşın çocuğu ve takım içinde oynamasa dahi böyle adamlar lazım. Ayrıca oynadığında da elinden gelenin fazlasını yaptığına inanıyorum bence kalmalı yedek olur olmaz ama takımda bir Beşiktaşlı adam olmalı.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necip e bu kadar vurmayın arkadaşlar tamam yetenekli değil bu çocuk ama bunca senedir ne bir problem çıkardı ne bir küskünlük yada bir kontrat tartışması duyduk belli ki adam Beşiktaşın çocuğu ve takım içinde oynamasa dahi böyle adamlar lazım. Ayrıca oynadığında da elinden gelenin fazlasını yaptığına inanıyorum bence kalmalı yedek olur olmaz ama takımda bir Beşiktaşlı adam olmalı.

Abi profesyonellikte bunun yeri olmaması lazım. Necip'ten ben de çok umutluydum ama olmadı. Eslem geliyor bir de ona bakalım :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sedat_BJK

Necipin karakteri Besiktasliligi felan tartisilmiyor ki. Necip beklentiyi hicbir zaman karsilayamadi. Bence gayette makul sureler aldi ama yok, olmayinca olmuyor. Pas yok adam eksiltme yok teke tekte adam geciriyor ya da kritik noktalarda faul yapiyor, sut yok. yok oglu yok. Ben olsam ben de problem cikarmam. Bu kadar yokun icinde bir de problem cikarsin bari..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Nartallo

84 doğumlu Gökhan'a bonservis ve asgari yıllık 2 mio EUR vererek almak yerine Şenol Hoca'nın tanıdğı, bildiği, parlattığı 95 doğumlu, Türk milli Ozan Tufan'a bonservis vermek daha mantıklı...

Aslında forvete ihtiyaçları var bildiğim kadarıyla, bir tek Necid var santrafor olarak... Ama Bursa ile alışveriş yapabileceğimizi sanmıyorum, Ahmet Bulut çözerse çözer, yoksa zor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yarınki hazırlık maçı  BJK  tv den  naklen  yayınlanacakmış.Saat  19*00.  Beşiktaş-NK Zavrc
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 12:15:13 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı ismail

Necipin karakteri Besiktasliligi felan tartisilmiyor ki. Necip beklentiyi hicbir zaman karsilayamadi. Bence gayette makul sureler aldi ama yok, olmayinca olmuyor. Pas yok adam eksiltme yok teke tekte adam geciriyor ya da kritik noktalarda faul yapiyor, sut yok. yok oglu yok. Ben olsam ben de problem cikarmam. Bu kadar yokun icinde bir de problem cikarsin bari..

Necip Köybaşı pektemek sismanoglu tolga cenk bu takımın Topçuları degil

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Factatum

Bu ne yahu!  :ebebe: Beşiktaş formasına pek yakıştıramadım.

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/625955048086990848

allahtan stadiin tapusunu istememisler.

yok artık lebron james...

bütün oyuncuları verin ozanı alalım... bu anadolu takımlardan futbolcuyu ancak sözleşmesi bittiğinde alırsın yoksa senden dünyaları isteyecek kadar açgözlü davranırlar...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş, Schalke ve Liverpool'un bir ortak yanı var.

Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kadrosunda maddi açıdan çok fazla bulunduramadığı için devamlı gençlere yatırım yapıp gelişmesini bekliyor 3 takımda.

Diğer ikisini anlayabiliyorum Bundesliga ve Premier ligde rekabet zor. Ama bizim artık genç yatırırımız şuan için yeterli diye düşünüyorum.

Nokta atışı 3-4 tecrübeli oyuncu gerek artık kadronun oturması için.
bencede ama ozanı niye bu kadar zorluyoruz inler aqulaini gomezi aldık mı taş gibi takım oluruz.devre arasıda iyi bir kaleci lazım.

Çevrimdışı Neo Nesil

Beşiktaş, Schalke ve Liverpool'un bir ortak yanı var.

Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kadrosunda maddi açıdan çok fazla bulunduramadığı için devamlı gençlere yatırım yapıp gelişmesini bekliyor 3 takımda.

Diğer ikisini anlayabiliyorum Bundesliga ve Premier ligde rekabet zor. Ama bizim artık genç yatırırımız şuan için yeterli diye düşünüyorum.

Nokta atışı 3-4 tecrübeli oyuncu gerek artık kadronun oturması için.

öyle diyorsun da an itibariyle 2. yaşlı takım olduk, 4-5 adam aldık diye genç yatırımdan vazgeçmemeliyiz...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomezden bugun kesin yanit gelir.lunlu olursa yarin kap gelir yoksa n doye ile anlasilir..
belki başka birisi gelir olamaz mı ndoye ismi pek iyi gelmedi bana sorianoyu alsak misal çok iyi değil mi

Çevrimdışı Deniz

belki başka birisi gelir olamaz mı ndoye ismi pek iyi gelmedi bana sorianoyu alsak misal çok iyi değil mi
Baska isimler de dusunulebilir ama ilk adresin ndoye olacagini dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Necip Köybaşı pektemek sismanoglu tolga cenk bu takımın Topçuları degil

Ibrahim uzulmezin bir antreman roportajinda arkasindan gecen ismail icin Besiktasin gelecek 10 yilinin sol beki dedigini hatirliyorum. Buyuk umuttu maalesef söndü. Tolganin devri gecti. Necip altyapidan gelmesinin ekmegini yedi, Mustafa cok buyuk yaniltti. cenk gonen hep vasatti. Kac yildir ayni isimler. Bir nokta da nesteri vurmak gerek...

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 12:25:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
öyle diyorsun da an itibariyle 2. yaşlı takım olduk, 4-5 adam aldık diye genç yatırımdan vazgeçmemeliyiz...

Şuan yaş ortalaması gayet iyi ideali 26-27'dir zaten.

Her sene bu yaşlarda 2-3 oyuncu ve 1-2 genç oyuncu iyidir. Sadece gence yatırım yapınca takım çok toy kalıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Timsah arenayı versele Cenk Tosun u vermem  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ismail

Ibrahim uzulmezin bir antreman roportajinda arkasindan gecen ismail icin Besiktasin gelecek 10 yilinin sol beki dedigini hatirliyorum. Buyuk umuttu maalesef söndü. Tolganin devri gecti. Necip altyapidan gelmesinin ekmegini yedi, Mustafa cok buyuk yaniltti. cenk gonen hep vasatti. Kac yildir ayni isimler. Bir nokta da nesteri vurmak gerek...

Bu adamların besiktasa maliyeti senelik 10 milyon Euro vardır bu paraya en iyi kaleci ve santrforu alırız malesef 6 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmiyor

Çevrimdışı cursedofdragon

niye Gomez kap'ı gelmiyor.  :alala:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kerim-Cenk verilir de yerine adam bulamazlar bu saatten sonra.Ben ikisininde mevcut durumlarının üstüne pek koyacaklarını düşünmüyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

Yine duruldu ortalık tek haber yok..

Çevrimdışı Kemal

Ne güzel dedi rahmetli " Besiktaslilari uzmesinler "

Ulan gomez bitti deniyor bunda bile bekle bekle uzuluyoruz,  zaten son yıllarda artık hep uzuluyoruz ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Gomez transferi bana göre bitti.

Fakat Ozan işi takasla falan olmaz hiç sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Konu dışı birşey yazacağım onun için şimdiden kusura bakmayın fakat aklıma birşey takıldı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için thy yle 2,5 m euro ya anlaşmış. Gs geçen sene daha da azına anlaştı. Bizim ise vodafone la 15 yıllık stad hakkı + 5 yıllık forma hakkı için yıllık 15m euroluk sözleşmemiz var. Yani Fikret başkanın söylediği "sen sponsor istemediğin için değil, sponsor bulamadığın için sponsor alamadın. " lafı kesinlikle doğru oluyor. Ayrıca sponsorlukta bu kadar üstünken nasıl hala gerilerinde gibi lanse ediliyoruz anlamıyorum. Ayrıca madem o kadar gerilerindeyiz neden biz çorabımıza bile sponsor alabilecekken onlar zar zor sponsor buluyor bunu Anlamıyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi