2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomez işi tamamen Nene transferine dönüşmeye başladı.
Sizde haklisiniz kendinizi kötüye alistirin olmazsa üzülmezsiniz.

Ama bana göre o transfer bitti.

Çevrimdışı Kaan Türker

Sizde haklisiniz kendinizi kötüye alistirin olmazsa üzülmezsiniz.

Ama bana göre o transfer bitti.
Üzülmekten öte hadi diyelim ki gomez olmadı ama gomez'in alternatifi kim sorun burada. Bu konuda yönetime güvenmiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Umutlandırıp utandırmayın ya! Nerde bu Gomez Kap'ı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:40:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Yunus Emre Dökmeci Quaresmasporlu diyorlar diye 4-5 tane moderatör şikayeti yaptın o kişilerin birçoğunu moderasyona aldık o gün.

Şimdi kendin Ozancılar diye hitap etmişsin ve 4 tane şikayet var. Kelimeleri dikkatli seçmezsen bir moderasyon süreci daha kapıda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:43:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, Schalke ve Liverpool'un bir ortak yanı var.

Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kadrosunda maddi açıdan çok fazla bulunduramadığı için devamlı gençlere yatırım yapıp gelişmesini bekliyor 3 takımda.

Diğer ikisini anlayabiliyorum Bundesliga ve Premier ligde rekabet zor. Ama bizim artık genç yatırırımız şuan için yeterli diye düşünüyorum.

Nokta atışı 3-4 tecrübeli oyuncu gerek artık kadronun oturması için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çok açık ve net , bu dakikadan sonra Gomez yerine gidip NDoye yi falan alırlarsa, tribünde inanılmaz bir Yönetim gitsin﹗, istemiyoruz , tezahürat ve pankartı görür - karşılaşırlar. Kimse RVP den sonra ve Gomez haberlerinden sonra NDoye falan kabullenmez. Kendilerini kandırmasınlar sakın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kadrosunda maddi açıdan çok fazla bulunduramadığı için devamlı gençlere yatırım yapıp gelişmesini bekliyor 3 takımda.

Diğer ikisini anlayabiliyorum Bundesliga ve Premier ligde rekabet zor. Ama bizim artık genç yatırırımız şuan için yeterli diye düşünüyorum.

Bu genç yetiştirme işi kumar gibi bişey heralde.

Kaybettikçe doyulmuyor..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:46:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok açık ve net , bu dakikadan sonra Gomez yerine gidip NDoye yi falan alırlarsa, tribünde inanılmaz bir Yönetim gitsin﹗, istemiyoruz , tezahürat ve pankartı görür - karşılaşırlar. Kimse RVP den sonra ve Gomez haberlerinden sonra NDoye falan kabullenmez. Kendilerini kandırmasınlar sakın.

Ben kabulllenirim şahsen atmaya başlayınca 5-6. haftadan sonra siz de kabullenirsiniz abi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

Ozan Tufan bana göre Türkiyede Cenk Tosunun eşdeğeri maliyette bir oyuncudur.
Cenk Tosun + Kerim Frei + para ile bu transfer yapılamaz.
Ayrıca Pektemek+İsmail+Necip üçlüsünü önerdiğimiz söyleniyor.
Buna ihtimal dahi vermiyorum. Şuradan açıklayayım, bizim zaten orta sahada ön libero pozisyonunda eksiğimiz oluştu.
Bu bakımdan Başkanımızın Necipi önereceğine ihtimal dahi vermiyorum.
Bu haberi canlı dinledim, aspor spikeri Bursa Başakanıyla birebir görüştüğünü,
Bursaspor başkanının Bizim başkanla olan görüşmesini bu şekilde anlattığını söyledi.
Bir başkan, başka bir kulüp başaknıyla ne görüştüğünü bir muhabire birebir anlatmaz.
Bu iş ile ilgili fikrim şu;
Muhtemelen Bursanın paraya ihtiyacı var. Ozan tufana alternatif talipler üretiliyor. Ücret yükseltmeye çalışılıyor
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı brkntcnr

Olmaz ama yine de yazayım. Evrenmençistır ın dediği fiyatlara göreyse satın alma opsiyonlu kirala M'villa yı. Oyuncu + az bi parayla ozan ı hallet. Forvete getir artık gomez i.

Tolga
 Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic 
Mvilla - Ozan
Töre - Sosa - Quaresma
Gomez.

Yapın şu kadroyu güle oynaya şampiyon olalım. Avrupa da da minimum çeyrek final yapıp oyuncularımız için piyasa yapalım. Kaldı şu 3 transfer. Üstelik bu 3 adam hem hücumu hemde savunmayı toparlarlar. Duy sesimizi sayın başkan elimizdeki fırsatı kaçırmayalım!!!

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 11:53:24 brkntcnr ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Anlayamadığım herkes birşey diyor. Birisi bugün toplantı var diyor birisi KAP bekleniyor diyor. Birisi Anlaşıldı diyor anlayamadım dalga mı geçiyolar acaba  :money:
Valla  Can.Bugün öğlen saatlerinde bir toplantı  daha olacakmış.İtalyada.Hatta buna binaen  N'Doye  den 1 gün daha beklenmesi rica edilmiş.Diye haberler  var.Akşamüstü  belli olur.Bekleyelim az daha.

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan Tufan bana göre Türkiyede Cenk Tosunun eşdeğeri maliyette bir oyuncudur.
Cenk Tosun + Kerim Frei + para ile bu transfer yapılamaz.
Ayrıca Pektemek+İsmail+Necip üçlüsünü önerdiğimiz söyleniyor.
Buna ihtimal dahi vermiyorum. Şuradan açıklayayım, bizim zaten orta sahada ön libero pozisyonunda eksiğimiz oluştu.
Bu bakımdan Başkanımızın Necipi önereceğine ihtimal dahi vermiyorum.
Bu haberi canlı dinledim, aspor spikeri Bursa Başakanıyla birebir görüştüğünü,
Bursaspor başkanının Bizim başkanla olan görüşmesini bu şekilde anlattığını söyledi.
Bir başkan, başka bir kulüp başaknıyla ne görüştüğünü bir muhabire birebir anlatmaz.
Bu iş ile ilgili fikrim şu;
Muhtemelen Bursanın paraya ihtiyacı var. Ozan tufana alternatif talipler üretiliyor. Ücret yükseltmeye çalışılıyor
Bence necip verilebilir. Sonuçta necip ismail ve pektemeği verip ozanı alırsan ozana çok düşük bir miktar bonservis vereceksin ve eldeki 3 oyuncunun yıllık paralarından kurtulacaksın. Ordan kalan parayla yanına bi isim daha alırsın. Satın alma opsiyonlu mvilla, 2,5 -3 taksitli bonservisle gökhan inler gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben kabulllenirim şahsen atmaya başlayınca 5-6. haftadan sonra siz de kabullenirsiniz abi :D

@Çağrı abi biz burda transfer başlamadan önce M'bokani'yi falan konuşmadıkmı :D

Yönetim çıtayı kendi yükseltti valla :pes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Ben kabullenmem kardeşim , şimdi yine tukaka olacamda stat işinide eline yüzüne bulaştırdılar. Atmaya falanda başlayamaz , PL nin küme düşen takımının forvetinin bizde işi yok . Chelsea nin yedek forvetini alıyorsun ( ki satılınca chelseali taraftarlar çok tepki gösterdiler) 1 yıl sonra aynı ligin pert ekibinin forvetini alıyorsun .

Biz büyük takımız hatta en büyük takımız benim felsefem budur, sattığının üzerine koyarak alacaksın ki Ba dan da para kazandın .

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

O tecrübeli eksikliğinden  kaybettik son iki senede  zaten  ne  kaybettiysek.

Çevrimdışı hic2222

Olmaz ama yine de yazayım. Evrenmençistır ın dediği fiyatlara göreyse satın alma opsiyonlu kirala M'villa yı. Oyuncu + az bi parayla ozan ı hallet. Forvete getir artık gomez i.

Tolga
 Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic  Mvilla - Ozan
Töre - Sosa - Quaresma
Gomez.

Yapın şu kadroyu güle oynaya şampiyon olalım. Avrupa da da minimum çeyrek final yapıp oyuncularımız için piyasa yapalım. Kaldı şu 3 transfer. Üstelik bu 3 adam hem hücumu hemde savunmayı toparlarlar. Duy sesimizi sayın başkan elimizdeki fırsatı kaçırmayalım!!!

Ya özür dileyerek söylüyorum, transferle, isimle şampiyon olunursa biz lige filan başlamayalım.
Kağıt üzerinde FB şampiyon zaten...
Ayrıca ısrarla söyleyeceğim, bizim geçen yıl kadromuz berbattı galiba, neredeyse 11i yeniliyoruz.
Yada kadromuz berbattı ama bilic çok mükemmel bir adamdı, takımı şampiyonluğa oynattı, Şenol hoca bunu yapamayacak herhalde
Ondan sürekli yeni 11ler çıkıyor...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Bursaspor'un genç yıldız futbolcusu Ozan Tufan için Bursaspor Kulübü ile temasa geçti.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer sezonunun açılması ile birlikte Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile telefonda görüşerek Ozan Tufan'a karşılık Mustafa Pektemek ve 2 oyuncu daha önerdiği öğrenildi.

Bursaspor'un bu teklife karşılık Beşiktaş Kulübü'nden Kerim Frei ve Cenk Tosun'u isteği vurgulanırken Beşiktaş'ın bu teklife sıcak bakmadığı bildirildi.

İlerleyen günlerin ne göstereceği merak konusu oldu.

Cenk Tosun bize lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

İnler, mvilla, gomez, handanovic gibi mi abi? :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:53:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben kabullenmem kardeşim , şimdi yine tukaka olacamda stat işinide eline yüzüne bulaştırdılar. Atmaya falanda başlayamaz , PL nin küme düşen takımının forvetinin bizde işi yok . Chelsea nin yedek forvetini alıyorsun ( ki satılınca chelseali taraftarlar çok tepki gösterdiler) 1 yıl sonra aynı ligin pert ekibinin forvetini alıyorsun .

Biz büyük takımız hatta en büyük takımız benim felsefem budur, sattığının üzerine koyarak alacaksın ki Ba dan da para kazandın .

Abi sen psikolojik bakıyorsun.

Tolgay'dan verim aldık değil mi? Tolgay da Hamburg ile kümede play out maçı sayesinde kaldı. Burada mesele oynadığı takım değil adamın sana uygun olup olmaması.

Hangisi gelirse gelsin 20'ye yakın bırakacak içeri. O yüzden başta kabul etmeyen atınca eder bu iş böyledir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kaan Türker

Ba sadece bir futbolcu değildi Ba aynı zamanda bir karakterdi. Beşiktaş'ın son yıllarda yakaladığı en iyi oyuncuydu Ba. Gerek özel yaşamı, gerek saha içindeki duruşu performansı gayet iyiydi. Herkes tarafında saygı duyulan sevilen farklı bir karakterdi. Şimdi sen Ba'yı gönderdin. Sonra çıkıp Ba'yı sattık ama gelecek adam Ba'nın hem ismi hem de performansı altında ezilmeyecek bir forvet alocak diye açıklamalar yaptın. Gomez gomez diye ortalığı 2 haftadır yangın yerine çevirdin. Şimdi çıkıp gomez olmadı alternatifi n doye diyemezsin kimse kusura bakmasın. Cem yılmaz'ın vizontele deki efsane repliği geldi aklıma 'çay sölim mi abi' diyemez bu yönetim Beşiktaş taraftarına.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:54:28
  • Beşiktaş / Bodrum
İnler, mvilla, gomez, handanovic gibi mi abi? :)

:bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Nice maçının 2. yarısında savunmamız orta sahada kurulmuştu. Bilginize :ok:

Çevrimdışı brkntcnr

Ya özür dileyerek söylüyorum, transferle, isimle şampiyon olunursa biz lige filan başlamayalım.
Kağıt üzerinde FB şampiyon zaten...
Ayrıca ısrarla söyleyeceğim, bizim geçen yıl kadromuz berbattı galiba, neredeyse 11i yeniliyoruz.
Yada kadromuz berbattı ama bilic çok mükemmel bir adamdı, takımı şampiyonluğa oynattı, Şenol hoca bunu yapamayacak herhalde
Ondan sürekli yeni 11ler çıkıyor...
Ben isimle şampiyon olduğumuzu söylemedim. Bu isimlerin kalitesi ortada zaten. Bu kadro bi aksilik olmazsa şampiyon olur. Güle oynayadan kastım o. Şuan bile şampiyonluğa oynarız, fakat ihtiyaç olan mevkiye takviye yaparsak en büyük favori oluruz. Tabiki bu adamlar demek sampiyonluk kesin demek değil. Ama bu kadroyla şampiyonluğun en büyük adayı olursun. Şenol Hoca sayesinde şampiyon da olursun. Benim şahsi fikrim bu.

Çevrimdışı Kemal

Abi sen psikolojik bakıyorsun.

Tolgay'dan verim aldık değil mi? Tolgay da Hamburg ile kümede play out maçı sayesinde kaldı. Burada mesele oynadığı takım değil adamın sana uygun olup olmaması.

Hangisi gelirse gelsin 20'ye yakın bırakacak içeri. O yüzden başta kabul etmeyen atınca eder bu iş böyledir.

Tolgay konusu ayrı bu ayrı kardeşim , elmayla armut bu .

O zaman Khouma Babacarı alalım .

Sen kendin demedin mi abi Babacar genç o psikolojik baskıyı kaldıramaz daha , o riske girilmez diye ?

Tolgay konusu ayrı Gomez konusu ayrı 2 olay.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 11:56:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi biz burda transfer başlamadan önce M'bokani'yi falan konuşmadıkmı :D

Yönetim çıtayı kendi yükseltti valla :pes

Biz konuştuk da onlar konuştu mu orası belirsiz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli