2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948478 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ozanın bana mantıklı gelen yanı mustafa ve ömeri göndermemiz bu durumda ndoye gelir.Ozan bence olabilir.Avrupa hayali var çocukta oynatırız bir sene sonra bundesligaya çıkmış olan leipzige 10 milyona satarız:) Hayırlısı neyse o olsun.

Çevrimdışı okansosa

Bu paralara gidemezler oraya alacağı 500-600. Ama uzun kontrat kapacakları için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Asıl sorun Pektemek'in maaşı.
Pektemek buldu yolunu gitmez o biyere kabul etmez bursanın teklifini
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Bu paralara gidemezler oraya alacağı 500-600. Ama uzun kontrat kapacakları için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Gitsin de orada alacağı paranın 300-400 binini ödemeye razıyım burada kalıp hiçbir şey yapmadan 1.7 milyon alacağına en azından böyle bir anlaşma yapılabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:55:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pektemek buldu yolunu gitmez o biyere kabul etmez bursanın teklifini

1.6 milyon euro.

Bursanın vereceği maksimum 800.

Kalan farkı ilk iki yıl için bizden istemeye kalkmazsa ben bir şey bilmiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemeğin kişiliğini bilmiyorum. O yüzden gider gitmez diyemeyeceğim. Belki de ilk gitmek isteyenlerden biri olacaktır, para yerine huzuru seçecektir, bilemeyiz.

Sadece eski yüzlerden kurtulmak açısından seviniyorum. Bursada iş yapabilecek isim sonuçta bunlar.

Pektemek Kerim Necip de olur bana kalırsa. Kerimden beklentim kalmadı benim. 3.4 fena bir kazıklanma şekliydi.

En azından zararı minimize etmiş oluruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ts 2 milyon verdi vermedik , Ruslar 1,7 milyon verdi vermedik :s20: :s20: :s20:
1,7 milyon bonservis alacaktık + 1,7 milyonda Yıllık alacagından kurtulacaktık= 3,5 milyon , alsana Ndoyenin Bonservis parası çıktı işte ..
Gelde çıldırma :s20: :s20: :s20:
Buda sana @Çağrı :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 01:03:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Bir Kan Akitmamiz Lazim  :evillol:
İki İşçimizede Geçmiş Olsun , Allahtan Daha Kötü Bir Şey Olmadı
Pika Pika

Mantıklı değil tabi ama olacak olan O :bandit:
Ben istemez miyim forvet Hattımız Gomez - Ndoye ve Cenk olsun ...
Bahsedilen Adamlar verilecekse tavım ama , Kerim - Cenk - pedro falan asla kabul edilebilir olamaz !!
Veririm Pekteneki alırım Lavalı yanına da Gokhanı koy bak bakalım rakip geçebiliyormu orta sahayı , Golü bi şekilde zaten buluruz on taraf zaten sağlam...
@Samet Ç

Çevrimdışı buratti

Koskoca Besiktas en kritik pozisyona futbol zekasi sifir KAZMA Ozan'i alirsa butun sezon cop olur. Bizim oraya Guinti, Cambiasso, Ernst, belki Inler gibi bi adam almamiz lazim bu sezon. Gomez, Quaresma, Sosa, Tore'nin arkasina at bacagina kelebek konmus gibi olur eger Kazma Ozan gelirse. Su asamada IQ'su sifir Ozan'in gelisip gelismeyecegini bekleyecek durumda degiliz. Pismis, stresi kaldirabilecek adam lazim bize o bolge icin. Yok mu bi alman oraya?

Bu transferin tek mantikli amaci pektemek, ismail ve necip'ten kurtulup ilerde olabilecek olasi taraftar tepkisinden kurtulmaktir.

Bunlarin disinda fatih terim'in gazladigi kazma ozan'in over-rated ozellikleri icin gelsin diyen adami da zerre dikkate almam. Eksisozluk gibi olsa direk bloklarim. Neyse ki futboldan anlayan insanlar var da gelip haber almak icin okuyoruz forumu.

P.S. Kaleci almayarak atesle oynuyo yonetim. Tolga yedigi golu birak taca attigi ilk avut (out) atisinda yuhalanacaktir. Maclarin tadi kacacak.

Çevrimdışı Bertug

Pektemek 3 sene mukavelesi bitene kadar hic bir yere gitmez. 4.8 milyon eurodan bahsediyoruz. Euro da 3 lira etti mi 14.4 milyon lira. Yedi sulalesine yeter o para be

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:01:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Koskoca Besiktas en kritik pozisyona futbol zekasi sifir KAZMA Ozan'i alirsa butun sezon cop olur. Bizim oraya Guinti, Cambiasso, Ernst, belki Inler gibi bi adam almamiz lazim bu sezon. Gomez, Quaresma, Sosa, Tore'nin arkasina at bacagina kelebek konmus gibi olur eger Kazma Ozan gelirse. Su asamada IQ'su sifir Ozan'in gelisip gelismeyecegini bekleyecek durumda degiliz. Pismis, stresi kaldirabilecek adam lazim bize o bolge icin. Yok mu bi alman oraya?

Bu transferin tek mantikli amaci pektemek, ismail ve necip'ten kurtulup ilerde olabilecek olasi taraftar tepkisinden kurtulmaktir.

Bunlarin disinda fatih terim'in gazladigi kazma ozan'in over-rated ozellikleri icin gelsin diyen adami da zerre dikkate almam. Eksisozluk gibi olsa direk bloklarim. Neyse ki futboldan anlayan insanlar var da gelip haber almak icin okuyoruz forumu.

P.S. Kaleci almayarak atesle oynuyo yonetim. Tolga yedigi golu birak taca attigi ilk avut (out) atisinda yuhalanacaktir. Maclarin tadi kacacak.
:claps: :claps: :claps: :claps:
Çok şukur benim gibi düşünenlerde varmış :tabe:

Çevrimdışı atalay

İnler ile Ozan niye mukayese ediliyor o da enteresan.

Oynadıkları pozisyonun gerektirdiği benzerlikler dışında; oyuncu profili açısından en ufak benzerlikleri yok.

Çevrimdışı talha

Kerim verilebilir neden verilemesin de yanına kimi vereceğiz?

Kerim+Ömer+Necip işlerini bence çok rahat görecektir. Pektemek falan yazmayın boşuna o adam adımını atmaz kapıdan dışarı. Onu ve Ersan'ı 4 yıl boyunca çekeceğiz yapacak birşey yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç
Cenk'i zaten vermezler. Kerim'in verilmesine karşı değilim zaten transferinde Gs yüzünden kazık yedik. 1.5 milyona alabileceğimiz adama 3.4 milyon verdik. Kerim-Pektemek-Ömer verilebilir hatta bunların yanına Necip ve İsmail bile verilebilir karşılığında Emre Taşdemir ve Ozan'ı alırsın.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Deniz turucu kayserispor almis ben ona uzuldum. Alsaydik en azindan necipten kurtulurduk.  :s20:
Besiktask!

Çevrimdışı talha

Kimse İsmail'i alıp Emre'yi vermez  o hayal. Bence biz yatıp kalkıp dua edelim bunlar İsmail ile de uzatmasınlar.

Kerim verilebilir neden verilemesin de yanına kimi vereceğiz?

Kerim+Ömer+Necip işlerini bence çok rahat görecektir. Pektemek falan yazmayın boşuna o adam adımını atmaz kapıdan dışarı. Onu ve Ersan'ı 4 yıl boyunca çekeceğiz yapacak birşey yok.
En hassas BolgemizE Ozanı alıp delik deşik olmaktansa, Gökhan inler veya Lavalı alırım veyahut 2 sini birden alırım , Keriminde olmasını beklerim NET !!

Çevrimiçi Samet Ç

Kimse İsmail'i alıp Emre'yi vermez  o hayal. Bence biz yatıp kalkıp dua edelim bunlar İsmail ile de uzatmasınlar.
Bir umut yazdık işte.  :D

Çevrimdışı talha

En hassas BolgemizE Ozanı alıp delik deşik olmaktansa, Gökhan inler veya Lavalı alırım veyahut 2 sini birden alırım , Keriminde olmasını beklerim NET !!

Ozan ortalama bir oyuncu çok gömmeye gerek yok. Ha çok uzamaz çok da kısalmaz. Seni götürür. Lawal'den daha yararlı olur ayrıca çünkü top ezmez.

Ama yanına iyi bir adam lazım.

Cenk'i zaten vermezler. Kerim'in verilmesine karşı değilim zaten transferinde Gs yüzünden kazık yedik. 1.5 milyona alabileceğimiz adama 3.4 milyon verdik. Kerim-Pektemek-Ömer verilebilir hatta bunların yanına Necip ve İsmail bile verilebilir karşılığında Emre Taşdemir ve Ozan'ı alırsın.
Allah tan kulüp başkanı falan değilsin , Bir ozan ve Macar sdvdasına Kulübün anahtarını verirdin Ruslarla Bursalılara...

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan düz topçuymuş evet haklısınız taraftara şirin gözükmek için Rabona Trivela , yapmıyor..

O yüzden Valencia istiyor dimi? Bir biz anlıyoruz futboldan zaten..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bir umut yazdık işte.  :D

Sol bek olayını bizimkiler çözdü saysa da halen daha ok kötü. Motta yetersiz Tosic bence ondan da yetersiz. Gönlüm hep Jetrome'da benim.  :icool:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan boş bir umut.İnşallah gelmez.