2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948177 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğuhan

Ne alakası var şimdi Rabonayla trşvelayla
İyi futbolcu olmak için Rabona trivela yapması gerekmiyor
GOKHAN İNLER = FİZİK = VAR
ADAM EKSİLTME = VAR
DİKİNE OYNAMA = VAR
İSABETLİ ŞUT = VAR
böyle bir adam varken Neden ÇELİMSİZ Ozanı alalım ki ??
Yada Lawalı alalım , En azından kulübün tapusunu istemezler Bursa gibi ...
Bana Ozan ın Şutu var demeyin çektiği şutları görüyoruz , Fizigi var demeyin sakın , Gökhan inlere omuz atsan yıkabilrşmisin ??? Yıkamazsın !! Lavala Omız atsan yıkabilirmisin ?? Yıkamazsın !! Ozana omız atsan yıkabilirmisin ??? Yıkarsın!!..

biri 31 biri 20 yaşında
not: inler 20 yaşında isviçre 2. liginde takılıyodu

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan Tufan - Ozi iyi ikili olurlar. Atiba ve Necip yedekler bu ikiliyi en azından bir sene. Sakatlar döndüğünde de Ozan-Tolgay yaparsın yedekleri Veli-Ozi olur. Atiba ve Necip'i elden çıkarırsın.

Çevrimdışı Kemal

Ozan Tufan için yapılan teklif doğrudur. Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu ve bir miktar da bonservis bedeli teklif edildi

Bu gerçekleşirse Ndoye de gelir söylendiği gibi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ozan Tufan için yapılan teklif doğrudur. Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Ömer Şişmanoğlu ve bir miktar da bonservis bedeli teklif edildi

Bu gerçekleşirse Ndoye de gelir söylendiği gibi

Necip istemezler sanırım ama necip yerine pedro eklenirse bu denkleme, para bile vermeden olabilir gibi geliyor bana. Böylece Ndoye-gomez-Cenk 3lüsü olur

Çevrimdışı Sedat_BJK

Pektemek + sezer + süzen  + Koybasi + cenk Gönen

5 adam verelim ozani alalım , hatta ozani almasakta olur , bu 5 kişiyi maaslariyla birlikte verelim.
Baskan ciksa biz bu adamlari bir yere gonderemiyoruz, bonservislerini verdik sozlesmeleri ni feshettik. Su kadar milyon kardayiz dese ellerinden operim. Bunlarin karsiligi ozani aldik dese her yerinden operim.. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnş Orta yol bulunmaz ve Bu Ozan alınmaz tek isteğim budur ..
Olursa Gökhan inler olmazsa Lawal olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Bırakın ozan'ı şu adam gelsin bize başka birşeye gerek yok  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ovuncozdem/status/625781120811069440
Böyle bir teklifi kabul ettirebilirsek N'Doye'de alınır böylece hem vasıfsızlardan kurtuluruz hemde kalite artar.
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 00:42:09 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kemal

Necip istemezler sanırım ama necip yerine pedro eklenirse bu denkleme, para bile vermeden olabilir gibi geliyor bana. Böylece Ndoye-gomez-Cenk 3lüsü olur

İşte o zaman mevcut durumumuza göre % 30 güçlenmis oluruz , oda en az

Böyle bir teklifi kabul ettirebilirsek N'Doye'de alınır orayı atlatık hem vasıfsızlardan kurtuluruz hemde kalite artar.
Fazla Hayal kuruyorsunuz Siz ..
Bu adamlar verilip ozan alındıktan sonra üzerine birde Ndoyenin alınacagına cidden inanıyormusunız ??

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adamlar verilip ozan alındıktan sonra üzerine birde Ndoyenin alınacagına cidden inanıyormusunız ??

hem ömer hem pektemek'i veriyorsak sadece gomez ve cenk tosun kalcak elimizde 1 tane daha kaliteli forvet almak zorunda kalıcaz  :iblush:

Çevrimdışı brkntcnr

Bence ozan olayındaki değişiklik olursa ondan kalan parayı 2. Santrafora değil kaleye veya 2. Bi orta sahaya verilmeli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fatihbjk

Ozan gelecek vaad edebilir. Ama su an al koy oynat seviyesinde degil bence. Isim hastasi felanda degilim. Ama yabanci siniri kalkmisken cenk ve kerim le takasi mantikli gorenler lutfen bana anlatabilirmi nasil mantikli goruyorsunuz bu takasi? Pektemek omer ismail franco haricinde kimse gonderilmemeli dusuncesindeyim ben sahsen.

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç'ün paylaştığını bir daha oku bir kaç dakika düşün neden böyle bir şey yazdığımı anlarsın.  :)

Bence ozan olayındaki değişiklik olursa ondan kalan parayı 2. Santrafora değil kaleye veya 2. Bi orta sahaya verilmeli.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GokHan inler + Laval işimizi Fazlasıyla görür :ok:

Çevrimdışı Kemal

GokHan inler + Laval işimizi Fazlasıyla görür :ok:

Gökhan İnler son transfer olur kariyerinde , Ozandan para kazanırsın

Övünç'ün paylaştığını bir daha oku bir kaç dakika düşün neden böyle bir şey yazdığımı anlarsın.  :)
Anladım zaten , Hem Pekteneki hemde Omeri teklif etmişiz , Yani Forvet açığımız oluşuyor bu durumda demek istiyorsun ama bende diyorum ki alınmaz forvet falan hayal kurmayalım diyorum...

Gökhan İnler son transfer olur kariyerinde , Ozandan para kazanırsın
Afedersin ama hiç bişey kazanamazsın ondan , Necip gibi Pektemsk gibi elinde patlar ..
Hiçbir Cacık olmaz ozandan...

Çevrimiçi Samet Ç

Anladım zaten , Hem Pekteneki hemde Omeri teklif etmişiz , Yani Forvet açığımız oluşuyor bu durumda demek istiyorsun ama bende diyorum ki alınmaz forvet falan hayal kurmayalım diyorum...
Diyelim böyle bir olay gerçekleşti. Bütün sezonu Gomez ve Cenk ile mi idare edeceğiz. Mantıklı geliyor mu sana bu düşünce ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:49:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Pedro gereksiz olur Ertuğrul var ellerinde. Ortasaha gerekecek Necip'i alırlar bence öyle bir durumda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:50:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok zor ama Pektemek Ömer Necip gidip, Ozan Ndoye Gomez gelse efsane olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Ozan mevkisinde bizim oyuncuların hepsinden iyi ve gelişmeye açık iyi bir paraya okutma potansiyelli bütçeyi rahatlatmak için de ileride kolayca satılabilir bizde uefa da oynayınca değeri de artacaktır
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro gereksiz olur Ertuğrul var ellerinde. Ortasaha gerekecek Necip'i alırlar bence öyle bir durumda.
Necip bizden 900 bin Euro alıyor karşılayabilir mi ki Bursa bu rakamı ?

Diyelim böyle bir olay gerçekleşti. Bütün sezonu Gomez ve Cenk ile mi idare edeceğiz. Mantıklı geliyor mu sana bu düşünce ?
Mantıklı değil tabi ama olacak olan O :bandit:
Ben istemez miyim forvet Hattımız Gomez - Ndoye ve Cenk olsun ...
Bahsedilen Adamlar verilecekse tavım ama , Kerim - Cenk - pedro falan asla kabul edilebilir olamaz !!
Veririm Pekteneki alırım Lavalı yanına da Gokhanı koy bak bakalım rakip geçebiliyormu orta sahayı , Golü bi şekilde zaten buluruz on taraf zaten sağlam...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 00:52:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip bizden 900 bin Euro alıyor karşılayabilir mi ki Bursa bu rakamı ?

Bu paralara gidemezler oraya alacağı 500-600. Ama uzun kontrat kapacakları için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Asıl sorun Pektemek'in maaşı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli