Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yahu DUZ adam Düz !! Daha ne açıklama yapayım ?Gökhan inler mi Ozanmı desem , Ozan diyebilirmisiniz ??Ben Lawala bile razıyım yeterki bu Kazma alınmasın !! En azından Bi omeri verip alırız , Bu kazma için 5 Tane adammı vereceğiz Bursaya ??Bana Göre Veli = Ozan bi fark yok ...Düz adamı MESSİ İlan ettiniz burada 5 adam + Para vermeyi bile kabul ediyorsunuz !!Pes vallahi Pes
Tutmayın Ertem'i salıverin gitsin çok fena sallıyor
O bölgedeki oyuncunun fazla gösterisli olmasına gerek oldugunu düşünmüyorum zaten yunus emre.
Gökhan İnler İle Anlaşıldı.Napoliyle de anlaşma yakınErtem Şener
Az önce Bende gördüm bu haberi , Umarım Doğrudur da 5 Tame adam verip Kazma Ozanı almayız
Öyle deme Onur bir trivela saplasa fena mı olurdu Yunus Emre 5 forma da ona alırdı
Beşiktaş'ın amacı Gomez ile birlikte Gökhan İnler'i aynı anda Türkiyeye getirmek. (@_ertemsener)
Gokhanda düz oyuncu sevmıyorum Ozanı de anlaşalım .
Yahu Gökhan İnler varken neden bu kadar DÜZ bi adama 5 Fıtbolcu + Para verelim ??Madem çok gösterişli olmasına gerek yok Lawal gelsin ozaman !! Ben Lawala razıyım en azından fizigiyle ayakta kalır hertürlü de Ozandan daha faydalı olur , Eskişehir , Bursa gibi Cenk ve Kerimi de istemez @ONUR KOLCU Ayrıca adamlar Cenki de istiyor nasıl razı olursunuz Aklım almıyor
İkisi de gelmeyecek galiba
Yunus Emre + Pektemek + Necip + Peygamber Sabrı karşılığı alıyoruz Ozan.'ı inşallah
Gökhan İnlermi Düz oyuncu ???Çarpılırsın yahu