2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12935778 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

keşke o 6 milyon euro yu verip alsaydık dediğiniz gibiyse.. sonuç olarak bonservis ödemesekte fiyatlar aynı rakama çıkıyor..yıllık 3.5 m.euro verirdik, en azından takım içinde uçurum olmazdı.. şuan takımın en pahalısı 2milyon euro alırken gomez 5.5 milyon euro alcak çok fark var. öde fio ya 6 milyn bonservis gomeze maaş olarak 3.5 ver takımın seviyesinde sorun olmasın nyse hayrlısı olsun geçmişi kaliteli iyi bi forvet. katkısı olur inş.

Bu sayede Gomez'in yanına N'Doye konuşulabiliyor, bir orta saha alabiliriz. FFP olayı giriyor işin içine eğer bonservis ödersek
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Geçen sene 32 maç oynadı adam. Doğrusu da bu zaten bir adamı alıp öldürene kadar oynatmak mantıklı değil. Bu sene 50 maç hedefi koyuyorsak 30 maç Gomez oynar 20 maç Tosun. Bilic'in en büyük hatası buydu Demba'yı 44 maç oynattı öldürdü sonra sene sonunda performansı düştü diye yerin dibine soktu taraftar.
bu sene patlama yapabilir diyosun Gomez için. Olabilir sen de haklı çıkabilirsin. Ama kesinlikle çok yüklenmemek lazım. Bu sene çok iyi bakmak lazım bu adama. Taraftar da beklentiyi o dogrultuda ayarlamalı. Gomez ligde 20 degil de 15 atsın ama Cenk de 10'u bulsun mesela.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Supeeeeeeeeerrrr Marioooo Gomeeezzz :halay: :halay:
Hayırlı Olsun...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

orta saha alınmazsa dedim... sadece forvet, kanat seni kurtaramaz... ileriye top taşıyacak orta sahamız yok ha var sakat...

orta saha olmadan seni şenol hoca bile kurtaramaz...

bir orta saha 4-5 sıra geriye itiyor yani vay anasını  :ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

ilgilendiğimiz diniprolu douglas ve kalinic gsye gidiyor ...

kalinic neyse de, douglasın rakibe gitmesi can sıkıcı  :alala: rhodolfoyla beraber iyi ikili olurlardı

Çevrimdışı Kutay

gomezi aldık diye gs liler çok fena bozuldu bizden 9 milyon euro istediler bjk nasıl bonservissiz aldı diyor hepsi  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kemal

Dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi :)

Köfte istiyen abim nerde benim 😎

Kap açıklansin ben sana ismarlayacam kardeşim :)

Az önce NTVSPORa Baglanan Ovunç ozdemin Sözleri :
Quaresma çok farklı , Farklı derken 2010 daki Quaresmadan çok farklı , Ayakları yere sağlam basan , Daha olgun , Daha istekli ve Çok farklı bir Quaresma var...
Adam düzeldi , On yargılı olmayın dedigimde yemedigim laf kalmadı hatta Trolledim diye Ceza bile Aldım ...
Bu adam duzelmez , 7 sinde neyse 70nde odur , Takımı sabote edecek diyen Herkese SELAM olsun :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tayfunyasar

şimdi oğuzhan düşünsün seneye hangi takıma trasnfer olmak istiyorsa oranın dilini öğrenmeye başlasın.  gomez gibi cevher var önünde artık. kestiğin 5 topun 2 si asist. atacağı depara göre  uzaktan şutu falan filan saymıyorum. onlar bonusu olur.

sakatlık olmazsa ikisinde de efsane bir gol şov izleriz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Kemal

Allahım şu takıma birde kaleci nasib et dünya çapında

Çevrimdışı tayfunyasar

al
Quaresma çok farklı , Farklı derken 2010 daki Quaresmadan çok farklı , Ayakları yere sağlam basan , Daha olgun , Daha istekli ve Çok farklı bir Quaresma var...
Adam düzeldi , On yargılı olmayın dedigimde yemedigim laf kalmadı hatta Trolledim diye Ceza bile Aldım ...
Bu adam duzelmez , 7 sinde neyse 70nde odur , Takımı sabote edecek diyen Herkese SELAM olsun :bandit: :bandit:

aleyküm selam :D

bir 10 15 maçını görelim sonra bence. quaresmanın istikrarını kanıtlaması lazım.  benim gözümde iyi transfer ama hala riskli.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı okansosa

Beck ile Gomez şampiyon olmuş bundesliga da uyumları var yani beck asist gomez gol fazla izleyebiliriz

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Övünç mu senin degerlendirme kriterin?

Kac mac kazandirmis kac puan aldirmis?

Hala ayni kafadasin isin gucun tartışma ortami yaratmak.quaresma artik bizim oyuncumuz bundan sonra oynadığı furbolla degerlendirilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

al
aleyküm selam :D

bir 10 15 maçını görelim sonra bence. quaresmanın istikrarını kanıtlaması lazım.  benim gözümde iyi transfer ama hala riskli.
:D
Bak mesela Daha ilk antrenmanında kavga çıkartıp takımı sabote etmiş :bandit:

Çevrimdışı TALAT

bunu şuna benzetiyorum. yeni bir şirkette işe başlayan herkes ilk zamanlar full performans çalışır. ama zaman ilerledikçe karakteri neyse ona döner. kimisi full performansa devam eder kimisi de yeteri kadar çalışır

Çevrimdışı Kutay

antuda gomeze çöp yakıştırmasında bulunuyorlar,

bizim kazmalmeidanın dayağını yediler şükrü saraçoğlunda, gomez gelirse herbiri mezar olur başta Volkan / fabiano olmak üzere
gomez hat-trick yapar inşallah kadıköyde şunlara da susarlar o zaman
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı canU

:vur

Bunlar hep yalan işte!

Bütün basın bonservis yazarken; yazmışız...

13 gün sonra aynı yalanı NTVSpor'da söylemiş.

İtalya basını, NTVSpor hepimiz foruma yalan sıkıyoruz; başka işimiz yok.

Neyse gitmiştir herhalde!

Atalay sen takılma ya o azalarak bitti. Bi de 3 gün önce gökhan inlerle anlaşıldı duyumu verdi detaylı bayaa uğraşmış yıllık şu bonservis şu diye.
Cidden ama orta sahada durum nedir? 2. Forvet,2. Stoper veya kaleci var mı duydun mu?

Çevrimdışı TALAT

şimdi oğuzhan düşünsün seneye hangi takıma trasnfer olmak istiyorsa oranın dilini öğrenmeye başlasın.  gomez gibi cevher var önünde artık. kestiğin 5 topun 2 si asist. atacağı depara göre  uzaktan şutu falan filan saymıyorum. onlar bonusu olur.

sakatlık olmazsa ikisinde de efsane bir gol şov izleriz.

oğuzhanın asist ya da hücum özelliklerinde bir sorun yok zaten. ama defansif özellikleri, gücü, 90 dakikayı tamamlayamaması gibi kötü özellikleri var. bunları düzeltmeden pek ilerleme kaydedemez malesef

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gomez bittiyse super transfer. Bu adam 2 sene once sakatlanmis, gecen sene ise 32 maca cikmis, sakat makat oldugunu sanmiyorum. Bence Fiortentina performansi aldatmamali. Tahminimce Italya ligine uyum saglayamadi, defans cok kati yapiliyor Italya'da bu sene 25-30 gol barajini yakalarsa sasirmam. Ustelik yasi da 30. 1-2 sene iyi oynarsa Cin ya da Katar'a 14-15 milyon euroya satilabilir bir adam. Baskan yine olayi dusunmus cok iyi transfer yapmis. Bir orta saha bir saglam kaleci de gelirse sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz.

Fakat, artik bu sene stad da bittigine gore baskan Besiktas'a karsi hareketlerde sessiz kalmamali. Surekli BJK aleyhine yalan haber yapip takimi karistirmaya ugrasan spor medyasina davalar acilmali. Besiktas'a karsi aslan kesilen kendi sahamizda bizi ezdiren hakemler sindirilmeli. Son olarak taraftar da maclarda durmaksizin abuk sabuk sarkilar soylemek yerine hakemlere ve rakibe baski yapmali. Bunlar olmazsa degil Mario Gomez, Messi gelse yine rahat rahat sampiyon olamayiz.

Çevrimdışı atalay

Atalay sen takılma ya o azalarak bitti. Bi de 3 gün önce gökhan inlerle anlaşıldı duyumu verdi detaylı bayaa uğraşmış yıllık şu bonservis şu diye.
Cidden ama orta sahada durum nedir? 2. Forvet,2. Stoper veya kaleci var mı duydun mu?

Eyvallah hocam.

Hakikatten artık bilsem de yazmayı düşünmüyorum.

Orta saha için sadece elbette biri alınır diyebilirim. Duymaya gerek yok.

Bu orta saha ile yola çıkılmaz.

Övünç mu senin degerlendirme kriterin?

Kac mac kazandirmis kac puan aldirmis?

Hala ayni kafadasin isin gucun tartışma ortami yaratmak.quaresma artik bizim oyuncumuz bundan sonra oynadığı furbolla degerlendirilir.
Takımı Avusturya'da dakika dakika takip ediyor Ovunç ozdem adam takımla yatıp takımla kalkoyor sen diyorsunki Ovunç ozdemmi senin kriterin !!
Tartışma çıkarmak gibi bi amacım yok @Deniz bu senin düşüncen :ok:
Ayrıca antrenmanlarıda takip ediyorum Quaresma geldi geleli kampta Gulucukler havada uçuşuyor , Herkes neşeli...
Bunlar bile bir işaret anlamak isteyene tabi...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2015, 18:34:21 atalay ]

"İzlemede" nedir?

Bilen bir şey etsin?  :D
Aynısı bendede var , Yöneticiler tarafından izleniyoruz demek , En ufak hatada yine Moderasyona alınıyoruz demek oluyor :D @atalay

Çevrimdışı atalay

Aynısı bendede var , Yöneticiler tarafından izleniyoruz demek , En ufak hatada yine Moderasyona alınıyoruz demek oluyor :D @atalay

Bilgin için teşekkürler.

Yalancılıkla itham edenler yazarken; en kaba kelime olarak "uza" diyen ben mi izleniyorum şimdi?

Çevrimiçi murat

"İzlemede" nedir?

Bilen bir şey etsin?  :D
forum ceza sistemini post yollayamaz ,moderasyon onayı ve izlemede şeklinde devam ediyor.1 günlük mod onayından sonraki süreç izlemede olarak birkaç gün daha devam ediyor.