Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4,5 yıllık vereceğimizi hiç sanmıyorum.. Bir de imza parası :/ Verirsek de üzülürüm bizim 3 milyon eurodan fazla yıllık ödemememiz gerekiyor. Gomez iyi futbolcu ama o kadar para gereksiz olur bence. O parayı bonservise ver yıllık 2 den ne topçular bulunur.
Beşiktaş lı Yöneticiler Şu saatlerde Mario Gomezle görüşüyorYarın için İstanbula Özel Uçak Hazır Dİ MARZİO
Mario Gomez Beşiktaş'a hitaben bonservisimi ben alayım siz bana taksitle ödersiniz demiş. Bonservisi 6 milyon euro. Oyuncunun alacağı ise 3 - 3.5 milyon euro. Bonservis te 3 e bölündüğünde oyuncunun alacağı yıllık 3.5 + 2 : 5.5 milyon euro ( azami )
http://www.vidivodo.com/video/bayern-munih-vs-barcelona-4-0-mario-gomez-anonsu/1248896
:başkanın dengelerine noldu 3.750 kazanan Q7' yi vuracaktı bir ara Umarım hayırlısı olur..
Ne bu herkesde cok veriliyor muhabbeti Ndoye adi ciktiginda isyan etmeyeceksiniz o zaman buyuk isimler buyuk paralar alir rakiplerde de bu boyleGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mario Gomez'i o rakamlara çıkmadan getiremezsin zaten. Elit kategori forvet alıyorsun. Demba ba gelmeden önce bir sezonda kariyer rekoru 17 goldü. Mario gomezin 41 gollü 39 gollü çok sezonu. Yıldız oyuncu alıyorsun külfetide olur.
Pektemek,İsmail,Necip,Cenk,Serdar gibi futbolculara verilen paralar aklıma gelince Gomez'e ödenecek miktara hiç takılmıyorum
Yıldız alıcam diye dengeler bozulmamalı. Dünya yıldızı, kaliteli diyoruz ama riskide var bu adamın biliyosunuz. Bu paralara bu riske girmek yanlış bence. Eğer rakamlar ideal olursa ne ala tabiki girilir riske.
Ciner grubu değil mi bu Habertürk sahipleri , hiç şaşırmayın Kasımpaşa ile olan diyaloglarimiz belli . Acun Ilıcali bunlara güzel kapak yaptı , o kapağı önce cikartsinlar.
Deniz Türüç ne oldu? Dün gece haberler çıktı sonra hiç ses seda çıkmadı.
Veli iyileşirse gerek yok mu En iyi oyuncumuz Tolgay gitti. Gitmeden önce bile lazım diyorduk ortasaha. Şenol Güneş'in oyun anlayışında Veli'nin bütün defoları çıkar. En başta top tekniği olmak üzere.2 ortasaha şart oğlu şart. 2. stoper aynı şekilde. Oğuzhan ve Sosa'dan biri sakatlansa takımda hücumcu ortasaha kalmıyor hepsi düz ayak.Tabi eğer şampiyonluk yarışında varolmak istiyorsak.
Geçen sezon demba ba 3.7 alırken dengeler bozuldu mu? Bu sezon Mario Gomez 4.5 alırsa denge bozulmaz. Beşiktaş santraforuna bu bütçeleri ödeyebiliyor geçen sezon gördük. Ve takımda herkeste bu bilinçte emin ol.