2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934936 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Mvilla yı takip etmiş olanlar yazarsa sevinirim. Pek bilgim yok kendisi hakkında.

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş de demiş bazı alışkanlıklardan kurtulmak gerekiyor.

Gol atıyorsun ardından gol yiyorsun.Bilic bize bu lanet zehri verdi 2 senedir.

Gol atan takım yaslanmaz devamını arar.Bu hastalıktan acilen kurtulmamız lazım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Forvet: Gomez- Tosun - Ömer
Kanatlar (2) : Quaresma - Töre - Olcay Kerim
Oyun kurucu : Sosa - Ozzy
Orta saha (2): İnler - Atiba - Xxx - veli
Sağ Bek : Beck - Serdar
Sol Bek : Tosic - Motta
Stoper(2) : Rhodolfo - Ersan - Milo - Pedro
Kale : allaha emanet.

Bu sezon devre arasına kadar rotasyon bu olmalı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Deniz Türüç takip ettiğim bir oyuncudur.

İyi oyuncudur gerçekten baya yararı olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar, fikirlerinize saygi duymakla birlikte takımımıza ayip ettiğinizi düşünüyorum.
Bu takim hicbir transfer yapılmadan gecen yil az daha sampiyon oluyordu hatirlatirim.
Mesela sirf Beck olsa, necip yerine o oynasa gecen yil antep macina +6 puan ile çıkardık,
Antep maci ligdeki en iyi maçlarımızdan biriydi ve top iceri girmek istemedi.
Bunlara rağmen Bakiyorum da neredeyse yeni bir 11 talep ediyorsunuz.
Söyledikleriniz doğruysa berbat bir takimla gecen yil bilic sapkadan tavşan çıkarmış vesSenol hoca bunu yapamayacak gibi

Böyle olmaz, bence tek forvet ve mecburi iki yonlu orta saha bize yeter. Yoksa yeni bir takim olur, oturmuş kadroya ihanet etmis oluruz.

Birde soyle düşünün, selcuga, buraga, alvese, canere teklif gelmedi, ama bizdekilere francoya bile geldi,yani ya baskanimiz ve avrupalılar bu isi bilmiyor, yada fb gs...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı TØLGA

hazırlık maçlarını izlemiyorum izlesemde ciddiye almıyorum sizede tavsiye ederi en gerçekçi 11 olimpiyakos maçında olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Gelecek maç Q7 yarım devre oynar.Belki rhodolfo da 2. devre kısa bir süre alır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz'i bugun PSV veya Ajax alsa, kimse "neden alindi?" demez. Deniz yetenekli bir futbocu. Bu transferin tek eksi yonu Go Ahead Eagles > Besiktas cok buyuk bir adim olmasi. Onun Hollanda'da AZ veya Twente gibi takima gitmesi bekleniyordu. Ordan kendini gosterip Ajax-PSV. Diyeceksiniz ki Ajax-PSV icin yeterli olmayan bizim icin niye yeterli olsun? Potansiyel acisindan gayet yeterli, ama merdiveni basamak basamak alacaksin.

PSV forumundan birkac Deniz yorumu;

Alıntı
Ik ben toch ook wel erg gecharmeerd van die jongen hoor.

Cok begendigim bir futbolcu

Alıntı
Türüç: linkspoot, technisch, goede trap, inzicht, redelijk volwassen, goede harde directe inspeelpass, 100% inzet, zit er kort op, irritant, balafpakker, redelijk allround speler. Hij doet me denken aan Ortiz van AZ, maar dan aanvallender. De interesse van Besiktas vind ik vrij logisch, maar voorbarig. Utrecht is een ideale club voor hem. Voor PSV zou ik hem 'aftesten', wel blijven volgen indien zinvol, maar nu dus niet. Ik ben benieuwd naar zijn volgende clubkeuze. Türüç is geen speler waarvoor je een uitzondering maakt, PSV heeft geleerd met Nijland.

Turuc: Sol ayakli, teknik kapasitesi yuksek, iyi sut ceken, oyun zekasi yuksek, olgun oyun anlayisi, oldurucu ara pasi, 100% caliskan, rakibi isiran, top kapan bir oyuncu. AZ'de ki Ortiz'i andiriyor, ama daha ofansif olani. Besiktas'in ilgisi bir surpriz degil, ama bence daha erken. Once Utrecht gibi bir kulube gidip kendini gosterse PSV icin daha uygun olur, ama su an degil.

Alıntı
Ik vind Turuc bijvoorbeeld overtuigender dan dat Strootman was in zijn eerste jaar in de Eredivisie.

Turuc Strootman'in Eredivisie'de gosterdigi ilk sezonundan daha olumlu sinyaller veriyor.

Alıntı
Türüc is iemand die pit in zich heeft, die zich kan vastbijten in een tegenstander. Een goede balafpakker die veel energie in zijn spel legt. Tot nu toe dus een kopie van Hiljemark, maar Turuc heeft als meerwaarde zijn voetballend vermogen. Echt een goede inspeelpass, een prima handelingssnelheid en zeer goede inspeelpass. Zoekt altijd de oplossing vooruit, durft door te dekken. Is een speler die veel meer gif in zich heeft dan bijvoorbeeld Schaars, bovendien ook meer snelheid. Ik vind hem eigenlijk een verbeterde versie van Schaars, in alles. Sneller, harder, meer pit, meer voetballend vermogen, meer loopvermogen.

Jij noemt bijvoorbeeld Maher bij AZ, die haalde misschien vorig seizoen 6 keer een 8, maar ook heel vaak een 4. Dat heeft Turuc nooit. Die haalt altijd een 6,5 tot een 7 met heel veel uitschieters naar een 7,5. Een constante speler die in zijn eerste jaar direct opvalt in de Eredivisie en zich probleemloos aanpast. Jong, opleiding genoten bij een topclub, linkspoot en een pittige mentaliteit.

Turuc sert bir futbolcu, rakibini isirabiliyor. Top kapma kabiliyeti yuksek, enerjik bir futbolcu. O acidan Hiljemark'in kopyasi, ama Turuc futbol acisindan cok daha yetenekli. Cok iyi ara pasi var ve oyunda cabuklugu ile dikkat cekiyor. Hep dikini dusunen bir futbolcu ve yakin oynamaktan korkmuyor. Schaars ile karsilastirirsak, ondan cok daha sert ve seri, ve cok daha hizli. Aslinda Turuc Schaars'in herseyde daha iyi olan hali. Daha hizli, daha sert, daha agresif, yetenekleri daha ust seviyede, kondisyonu daha iyi.

Maher'i AZ'den aldik ve ornek gosterdin. Maher gecen sezon AZ'de 6, bazen 8 ama cok kez 4 aliyordu. Turuc onu hic hic yapmaz. 6,5 alir, 7 alir ve ara sira 7,5 alir. Daha ilk senesinde Eredivisie'de seviyeye problemsiz ayak uyduran istikrarli bir futbolcu. Genc, alt yapisini buyuk takimda gormus, sol ayakli ve karakterli bir oyuncu.

http://psv.netwerk.to/forums/HTML/forum9/5640-2.php

----------------

Yukardaki cevirdigim yorumlardan da nasil oldugunu anlayabilirsiniz.

Çevrimdışı Türkay

go ahead eagles takımmıymıs yaa ben onu slogan falan zannediyodum sjjsjss
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

İnler gomez ikilisi seviye atlatır.
Şampiyon olmak istiyorsan iyi bir kaleci alacaksın.Ospina ayarında.

Çevrimiçi Mehmet57

Deniz'in yani sira Inler'i alirsak gercekten gecen sezona bakarak cok daha ustun bir orta sahaya sahip oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Temmuz 2015, 22:08:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Deniz'i bugun PSV veya Ajax alsa, kimse "neden alindi?" demez. Deniz yetenekli bir futbocu. Bu transferin tek eksi yonu Go Ahead Eagles > Besiktas cok buyuk bir adim olmasi. Onun Hollanda'da AZ veya Twente gibi takima gitmesi bekleniyordu. Ordan kendini gosterip Ajax-PSV. Diyeceksiniz ki Ajax-PSV icin yeterli olmayan bizim icin niye yeterli olsun? Potansiyel acisindan gayet yeterli, ama merdiveni basamak basamak alacaksin.

PSV forumundan birkac Deniz yorumu;

Cok begendigim bir futbolcu

Turuc: Sol ayakli, teknik kapasitesi yuksek, iyi sut ceken, oyun zekasi yuksek, olgun oyun anlayisi, oldurucu ara pasi, 100% caliskan, rakibi isiran, top kapan bir oyuncu. AZ'de ki Ortiz'i andiriyor, ama daha ofansif olani. Besiktas'in ilgisi bir surpriz degil, ama bence daha erken. Once Utrecht gibi bir kulube gidip kendini gosterse PSV icin daha uygun olur, ama su an degil.

Turuc Strootman'in Eredivisie'de gosterdigi ilk sezonundan daha olumlu sinyaller veriyor.

Turuc sert bir futbolcu, rakibini isirabiliyor. Top kapma kabiliyeti yuksek, enerjik bir futbolcu. O acidan Hiljemark'in kopyasi, ama Turuc futbol acisindan cok daha yetenekli. Cok iyi ara pasi var ve oyunda cabuklugu ile dikkat cekiyor. Hep dikini dusunen bir futbolcu ve yakin oynamaktan korkmuyor. Schaars ile karsilastirirsak, ondan cok daha sert ve seri, ve cok daha hizli. Aslinda Turuc Schaars'in herseyde daha iyi olan hali. Daha hizli, daha sert, daha agresif, yetenekleri daha ust seviyede, kondisyonu daha iyi.

Maher'i AZ'den aldik ve ornek gosterdin. Maher gecen sezon AZ'de 6, bazen 8 ama cok kez 4 aliyordu. Turuc onu hic hic yapmaz. 6,5 alir, 7 alir ve ara sira 7,5 alir. Daha ilk senesinde Eredivisie'de seviyeye problemsiz ayak uyduran istikrarli bir futbolcu. Genc, alt yapisini buyuk takimda gormus, sol ayakli ve karakterli bir oyuncu.

http://psv.netwerk.to/forums/HTML/forum9/5640-2.php

----------------

Yukardaki cevirdigim yorumlardan da nasil oldugunu anlayabilirsiniz.

Eline sağlık çok iyi oldu bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Arkadaşlar, fikirlerinize saygi duymakla birlikte takımımıza ayip ettiğinizi düşünüyorum.
Bu takim hicbir transfer yapılmadan gecen yil az daha sampiyon oluyordu hatirlatirim.
Mesela sirf Beck olsa, necip yerine o oynasa gecen yil antep macina +6 puan ile çıkardık,
Antep maci ligdeki en iyi maçlarımızdan biriydi ve top iceri girmek istemedi.
Bunlara rağmen Bakiyorum da neredeyse yeni bir 11 talep ediyorsunuz.
Söyledikleriniz doğruysa berbat bir takimla gecen yil bilic sapkadan tavşan çıkarmış vesSenol hoca bunu yapamayacak gibi

Böyle olmaz, bence tek forvet ve mecburi iki yonlu orta saha bize yeter. Yoksa yeni bir takim olur, oturmuş kadroya ihanet etmis oluruz.

Birde soyle düşünün, selcuga, buraga, alvese, canere teklif gelmedi, ama bizdekilere francoya bile geldi,yani ya baskanimiz ve avrupalılar bu isi bilmiyor, yada fb gs...

kardeş, senin adam gibi defansın yok... rhodolfo, ersan haricinde. sivoku gönderdin işe yaramaz diye...

orta sahanda veli ve tolgay yok... atiba tamam da yanına necip ve oğuzhanla idare edemezsin...

başakşehir, bursaspor ve trabzonspor ensende olacak...

derbileri zaten geçemeyeceksin...

antalyaspor zaten 2 senedir seni evire çevire yeniyor...

eğer bu takviyeler yapılmazsa 3. lük de hayal olacak...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop: :kop:
Gece Gece Ne Güldüm yaaa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Vefasız taraftarlar ortaya çıkmış gene. yav durun iki dakika. adı üstünde: hazırlık maçı.
bu tür maçlarda kondisyon yoktur, takımın kimyası yerinde değildir vs. şenol hoca farklı bir taktik ile çıktı sahaya. büyük ihtimalle değişik taktikler deniyordur. bazıları da gelmiş "çook kötü oynuyoruz :( transferler berbatt :(
diyor. beyler, bir sakin olun ya. dün fenerbahçe'nin maçını izliyordum ve nani'de berbat oynuyordu. büyük ihtimalle podolski'de hazırlık maçlarında yokları oynayacaktır. hazırlık maçlarının amacı bu zaten. lige hazırlanmak.
:)

Çevrimdışı can1903

Şimdi Deniz Türüç alınırsa , orta saha transfeir yapılmayacak mı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı okansosa

Orta sahaya tecrübeli adam şart İNLER
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı uğur07

:kop: :kop: :kop: :kop:
Gece Gece Ne Güldüm yaaa
çok mu hoşuna gitti, beşiktaş için iyi kötü 3 sene eksiksiz oynamıs bir sürü gol atıp asist yapmış bir oyuncuya beşiktaş sevdalısı bir adam nasıl bu kadar nefret duyabilir ki? Anlayamıyorum

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Neo Nesil

:)

şimdi alıntı yaparak taşı gediğine koymaya çalıştın ama maalesef atladığın bir şey var.

ben onu ilk hazırlık maçında yazmıştım bu bir...  :kop:

takımı desteklemek ayrı, takımın eksikliğine transfer yapamamalarına kızmak ayrı... önce bunu bir ayırt etmen gerekecek... bu da iki

bugünkü fikret beyin açıklamalarını okusaydın öyle aklınca ilk maçta yazdığımı alıntı yapıp susturmaya çalışmazdın bu da 3.

Çevrimdışı talha

Deniz Türüç nerden çıktı biranda şaşırdım.

İster miyim? Bence illa birileri alınacaksa Almanya'dan almalarını isterdim. Tolcay ya da Tolga tarzı.  :dontknow:

Bu arada tecrübesiz de deniyor. Yerli kontenjanından da girmiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı hic2222

Ustad giden atinc ve sivok gecen yil zaten neredeyse oynamadı ve oraya rhodolfo geldi, dembaba ise bence net kayip,istemedim ama olan oldu, gomezde icime sinmesede ora bir sekilde dolacak,
Orta saha ise 6 ay eksik, o nedenle tek transfer yeter, ama yaşlı oyuncu tercih etmem sahsen,
Lakin yorumlar yeni 11 istiyor adeta,
Yine sorayım madem,berbat bir takımımız vardi ve bilic sapkadan tavsanmi cikardi gecen yil 've bunu senol hoca yapamayacakmi?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı can1903

Şimdi Deniz Türüç alınırsa , orta saha transfeir yapılmayacak mı?
Tecrübeli bir orta saha alınmıyorsa diyecek bir şey yok.. Yetiştirme yurdu mu burası arkadaş.. Alırsın Deniz Türüç , yanınada İnler veya başka birisini o kadar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok mu hoşuna gitti, beşiktaş için iyi kötü 3 sene eksiksiz oynamıs bir sürü gol atıp asist yapmış bir oyuncuya beşiktaş sevdalısı bir adam nasıl bu kadar nefret duyabilir ki? Anlayamıyorum

:alala: :alala: :alala:
Nefret Ettiğimi nereden çıkardın ?? Veya nereden biliyorsun ??
Olcay Benim Sevdiğim bir oyuncu Hırsı azmi iyi , Fakat YETERSİZ bu gerçeği göz ardı edemeyiz , Olcay bu sezon çok sure alamaz Sadece kupa maçlarında oynar , Olması gerekende budur zaten , Q7 veya Gokhanın yedgi KERİM FREİ olmalı ! Ki Şenol Hocanın açılmaları da bu yönde zaten ! Oda ilk önce Kerimi oynatmayı düşünüyor...
Ayrıca paylaştıgım resim sadece bir MİZAH !
Buradan Olcaydan NEFRET ettiğimi çıkarmanızda ENTERESAN ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık